Rüyada Makyaj Görmek

Rüyada makyaj yapıldığını görmek, kısa süreli fakat tatlı bir aşk hayatının yaşanacağına işarettir.

Rüyada makyajla ilgili bir şeyler görmek, iyiye yorulmazlar. Bu tür rüyalar aldatma ve kandırma şeklinde ifade edilir. Makyaj yapan kimse aldatacak olan da o kimsedir. Makyaj yapanı tanınmıyorsa, yabancı biri tarafından kandırılacaktır.

Rüyada makyaj yaptığınızı gördüyseniz, bir düşmanınız olduğu anlamına gelir. Size kötülük yapmaya çalışabilir. Dikkat etmenizde yarar var.

Rüyada makyaj görmek, aldatma olarak yorumlanır. Ama kadın makyaj yaptıktan sonra daha güzel bir duruma gelirse, aldanmanın sonunda çok güzel olacaktır.

Rüyada makyaj yapmak, hile ve aldatmaya işarettir. Makyaj rüyaları genellikle iyi sayılmazlar. Bu aldatma, kandırma olarak yorumlanır. Makyajı yapan tanıdıksa aldatacak da odur. Tanınmıyorsa, yabancı biri tarafından kandırılacaktır. Kadının makyaj yapması fena sayılmaz. Ama erkeğin makyaj yapması; art niyet, çıkar ve aldatmadır.

Rüyada makyaj yaptığınızı görmek; işlerinizde büyük başarılar elde edeceğinize, çevreniz tarafından çok sevilen bir insan olduğunuza işarettir.

Bkz: Ruj, Boyamak

Makyaj

“Rüyada Makyaj Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Merhaba, ben Hüseyin 17 yaşındayım bir rüya gördüm ve ne anlama geldiğini gerçekten çok merak ediyorum. Lafı uzatmadan konuya geçeyim… Rüyamda sol bacağıma ve yüzümün sağ tarafına makyaj yapıyordum (makyaj dediğim sadece fondöten veya kapatıcı tarzı bir şeydi başka bir şey sürmüyordum) ama bu sırada arkadan bir ses geliyordu “Makyaj yapmayın cildiniz alışır, bağımlı hale gelirsiniz, sürdükçe daha fazla istersiniz” tarzı cümleler. Ve aynen de öyleydi, sürdükçe daha çok hoşuma gidiyordu ve durmadan sürüyordum. Ama yüzümün sol tarafına ve bacağımın sağ tarafına hiç sürmedim. Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Umarım net bir şekilde anlatabilmişimdir.

  2. Merhaba, ben rüyamda sevdiğim kadını (eski sevgilim) çok abartı bir makyaj yapmış olarak gördüm yeşil tonlarda, kocaman kirpikleri vardı ve çok kötü görünüyordu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir