Rüyada Mevlit Görmek

Rüyada mevlit dinlemek, düşkün insanlara yardımda bulunacağını işaret eder. Rüyada mevlit okumak ise çevrenizdeki insanların saygısını kazanacaksınız anlamındadır.

Bkz: İlahi Söylemek, Kandil Gecesi

Rüyada mevlit görmek, iyi niyetli bir insan olduğunuza ve hiç kimse hakkında kötülük düşünmediğinize rivayet eder. Yaptığınız hayırlar sayesinde arkanızdan dua edecek kimselerin çok olacağını işaret eder. Ayrıca yaşadığınız hayat boyunca kendinizi iyilik ve yardım yapmaya adayacağınıza delalet eder.

Rüyada mevlit görmek tabiri, kendiniz ve ailenizin ömür boyu fakirlik ve darlık görmeyeceği anlamına gelir. Ailenize hem maddi hem de manevi anlamda güzel bir yaşam sunacağınıza delalet eder. Son nefesinize kadar huzurlu ve mutlu yaşayacağınızı ifade eder. 

Rüyada Mevlit Okutmak 

Rüyada mevlit okutmak; kafanızda yer eden, canınızı sıkan bütün sıkıntı ve dertlerden kurtulacağınızı işaret eder. Zaman zaman ailenizde küçük çaplı sorunlar yaşayacağınızı ancak kısa sürede yeniden toparlanacağınızı işaret eder. Rüyada mevlit okutmak, hanenize bereket geleceğine delalet eder. Elinizin bollaşacağını, parasal anlamda sıkıntı çekmeyeceğinizi gösterir. 

Rüyada Mevlit Kalabalığı Görmek 

Rüyada mevlit kalabalığı görmek, ilim ve irfanı yüksek dostlar edineceğinizi işaret eder. Hayata dair tecrübeler edinebileceğiniz kimseler ile tanışacağınızı gösterir. Bu kişilerin sayesinde ayakları yere daha sağlam basan bir kimse olacağınızı rivayet eder. Bu rüyanın başka bir anlamı ise dargınların barışması, küslerin bir araya gelmesi anlamını taşır. Uzun süredir küs olduğunuz bir dostunuz ile barışacağınıza işaret eder.

Rüyada Mevlit Okuduğunu Görmek 

Rüyada mevlit okuduğunu görmek, çevrenizdeki bütün kişilerle özellikle ailenizle çok iyi anlaşacağınızı işaret eder. Annesine ve babasına hürmet gösteren hayırlı bir evlat olacağınıza delalet eder. Hatta komşunun ve dostlarının halini ahvalini gözeten bir kişi olacağınızı işaret eder.

Rüyada mevlit okuyucu görmenin diğer bir tabiri ise iş hayatınızda elde edeceğiniz başarılar manasına gelir. Kariyerinizde çok önemli bir pozisyonda çalışmaya başlayacağınızı işaret eder. Aynı zamanda yükselen başarı grafiğinin çok önemli iş insanları tarafından takdir edileceğini ifade eder. 

Rüyada Mevlit Yemeği Görmek 

Rüyada mevlit yemeği görmek, helal lokma yiyip kazancınızı alın teri ile kazanacağınızı gösterir. Ailenizi kendi kazandığınız helal rızıkla geçindireceğinizi işaret eder. Kimseye el açmadan çalışıp eve ekmek götüreceğinizi ifade eder. 

Rüyada Mevlit Yemeği Yemek 

Rüyada mevlit yemeği yemek, başkasının hayrına ortak olacağınızı ifade eder. Bir arkadaşınızın kimsesiz birine yapacağı yardımda katkıda bulunacağınıza delalet eder. Yardım kuruluşlarına gönüllü olarak katılacağınızı ve yardıma muhtaç insanlara kucak açacağınızı işaret eder. 

Rüyada Mevlit Vermek 

Rüyada mevlit vermek, Allah’ın rızasına nail olabilmek için hayır yapmak manasına gelir. Öğrencilerin eğitim alması için burs vereceğinize işaret eder. Allah’ı anmak ve İslam dinini şereflendirmek için cami yapımı için ortak olacağınıza delalet eder. Rüyada mevlit vermek, genellikle kişinin hayırlı işler için çalışacağı şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Mevlit Verdiğini Görmek 

Rüyada mevlit verdiğini görmek, hayatınız boyunca her işinizde dini inancınız doğrultusunda davranacağınıza delalet eder. Her adımınızı Allah’ın rızasını gözeterek atacağınızı işaret eder. Bu rüyanın diğer bir anlamı ise kişiler arasında hakkaniyetli davranacağınıza delalet eder. İki kişi arasında karar vermek zorunda olacağınızı ve her zaman doğrudan yana olacağınızı gösterir. 

Rüyada Evde Mevlit Okunduğunu Görmek 

Rüyada evde mevlit okunduğunu görmek, alacağınız bir haber karşısında çok sevineceğiniz işaret eder. Bu mutlu haberin sizi kendinize getireceğini ve doğru bir adım atacağınızı ifade eder. Bundan böyle daha akıllıca düşünüp mantıklı kararlar vereceğinizi ifade eder. 

Rüyada Mevlit Görmek Diyanet 

Rüyada mevlit görmek Diyanet tabiri, birden çok İslam alimi tarafından tabir edilmiştir. İmam Nablusi’ye göre; mevlit görmek İslam dininden ayrılmamanızı hatırlatan bir rüya olarak tabir edilir. Başka bir alim Cafer-i Sadık’a göre, bereket dolu bir yıl geçireceğinizi; çiftçiyseniz mahsülünüzün çoğalacağını ifade eder.

Bkz: Ölmüş Annesini Görmek, Ölmüş Babaanne

Mevlit

“Rüyada Mevlit Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda mevlit okunuyordu. Herkes ben de dahil ayağa kalkıp sırtlarımızı sıvazladık. Bu arada yanımda dargın olduğumuz akrabamızdan biri vardı. Bunun yorumunu rica etsem. Saygılarımla.

  2. Rüyamda eski tanımadığım bir evdeki mevlide gitmiştim. İçeri girdiğimde yerlerin kirli olduğunu gördüm, bir süpürge ile yerleri süpürdüm. Çıkan süprüntüleri duvar kenarında hayvan yemliği gibi bir yere süpürdüm. Nasıl olsa hayvan kalmadı diye düşündüm. Sonra bir tanıdığım geldi onunla sarılıp cenaze için ağladık. Cenaze benim kayınvalidemmiş…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir