Rüya Tabirleri .gen.tr
ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Ölmek Görmek

Rüyada öldüğünü görmek; uzun ömürlü olmaya işarettir.

Ölmek kelimesinin rüya tabiri fark etmiş olduğunuz üzere kısa ve öz anlatılmıştır. Ancak rüya tabirlerinde unutmamanız gereken en önemli özellik rüyanızda görmüş olduğunuz diğer nesne ve eylemlerin açıklamalarına bakmak bunların hepsini bir araya getirerek anlam vermektir. Bunun için mutlaka sitemizin arama bölümünü kullanınız.
Dikkat etmeniz gereken başka önemli bir husus ise rüyanızı bir bütün olarak görüp ona göre değerlendirmeye çalışmanız gerekmektedir. Rüyalar her zaman size ilerisi için bilgi vermek için olmayabilir, günlük hayatınızda üzerine düşündüğünüz konular ile ilgili rüyalar görmeniz doğaldır. Baze ise rüyalar çok karmaşık ve anlam vermek bir o kadar güçtür. Bu durumlarda tabirlerden yararlandığınızda ve yorumlarken dikkat etmeniz gereken husus iyimser olarak yorumlamak olmalıdır.
Bir rüyayı tabir etmek, yorumlamak gerçekten zordur. Fakat bilmelisiniz ki burdaki açıklamalar yıllarca biriktirilmiş bilgilerin ve deneyimlerin ürünüdür.
Rüyanızda ana nesne olarak Ölmek görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.

Ölmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

13
60
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Esenyurtlu

Komutanın silahıyla ateş edip, seken kurşunla vurulup, öldüğümü gördüm. Silah bana emanet verilmişti.

21.07.2013 10:48:39

Yasemin C.

Rüyamda birisi o gün öleceğimi söyledi. Üzüldüm ağladım ve tüm gün korkuyla ölmeyi bekledim sonra ölürken “Anne vakti geldi, her yer kararıyor” dedim ve sanırım öldüm. Sonra geri geldim ama televizyondakiler gibi bağırdım ama kimse sesimi duymadı... Bu rüyayı TV den izlediğim için etkilenip görmüş olabileceğimi düşündüm ama bu tarz dizi film ve programları hiç izlemem.

16.08.2013 08:52:05

Şerif

Rüyamda öldüğümü öğrendim. Rüyamda rüyamı yorumladım. Ben daha yeni yaşıyordum diye.

25.08.2013 19:12:31

Sait

Rüyamda boğaz köprüsünün yanında teleferikle Asya’dan Avrupa’ya geçerken öldüm. Ben aslında binmek istemedim ama annem zorladı, bindim. Giderken teleferiğin ipi koptu ve öldüm. Ölmeden önce şahadet getirdim, öldüğüm an uyandım.

08.09.2013 17:07:37

Tuğçe

Rüyamda halam benim üstümde kalbimi avuçlarıyla alıyordu ama görünmüyordu. 1-2 saat sonra ben ölmüştüm ve cennete gitmiştim. İlk söylediğim şey “Allah’ım sen bana yüzünü göster “ oldu ki uyandım. Allah’ım ne olur güzel bir şey olsun ya rabbim. (Amin.)

13.09.2013 13:56:24

Nurcan

Merhaba rüyamda öleceğimi gördüm. Öleceğimi biliyormuşum ve ona göre hazırlanıyormuşum. Duş almaya giderken gördüm kendimi. Yorum yapabilirseniz sevinirim.

07.11.2013 23:13:21

GİZLİ

Rüyamda annem “Seni almaya gelecekler. Sen artık öldün!” dedi. Beni bazen görmediğini söyledi. Ben de ağlıyordum. Tam olarak ne demek bu?

08.12.2013 11:09:59

Saniye

Rüyamı yorumlarsanız memnun olurum. Ölmüşüm, rahmetli dedem ve babaannem bana bakıyorlar, çok üzgünler, hiç konuşmuyorlar. Dedem yanmış, simsiyah yatıyor sonra düzeliyor. Babaannemse başında oturuyor. Onların bana bembeyaz bir yatak hazırlanmış. Ben de diyorum ki, “Ahiret burası mı, başka kimse yok mu, burada? Bir ses bana “Daha dur! Bekle” diyor. Ama ben çok rahatım. Saçlarım uzun, gür, rengi çok güzel canlı ve parlak. Kız kardeşime diyorum ki “(O ölmemiş.) Altınlarım senin olsun” 3-4 bilezik, camdan ferahlık bir alana bakıyorum.

29.01.2014 08:33:52

Rana

O gün ben ilimizin köyünde bir yer var, oraya yatmıştım ama eve değil dışarda bir yerde. Yattığım yerin üstü ağaçlık ve yeşillikti ve oradan köpekler geçiyordu.2 köpeklerdi ve 2si yanıma geldi ve şöyle dedi: Dedi. Ben de endişe ve panik yaptım. İlk olarak beni öldüreceklerdi. Ben o 2 köpeği oyalamak istedim. Oyalamak istediğim şeyde “Burnum tıkalı “demek oldu. Oradan kaçmak istedim ama o iş zor olacaktı. Ayağa kalktım ve hemen bayılmış yani ölmüş taklidi yaptım. Onlar da biraz endişe yaptılar. Çünkü ilimizin köyünde herkes gezer, tozar, oynar ve eğlenirler. Köpekler kaçtı ve ben ise uyanıp kaçtım. Arkadaşlarımın yanına. Arkadaşlarım sordu: Diye. Ben şöyle yanıtladım.

16.02.2014 08:22:26

Ramazan

Rüyamda biri beni tabancayla kurşunluyordu. Ben ona yetişmeye çalışırken, en son mermiyi kafama sıkıp, öldürüyordu. Ve ben öldüğümü gördüm. Ancak yeni bir hayata başlayıp ve aynı zamanda genç biri oluvermiştim ve yine de öldüğümü hatırlıyordum.

17.02.2014 06:22:10


Bilgiler

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Uyku nedir?
Rüya ve Buluşlar
Rüya ve İslam
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Temel kurallar
Temel Rüyalar
Sıradan Rüyalar
Yararlı notlar
 


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek

     


2006-2014 © MAN
iletişim