ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Ölmek Görmek

Rüyada öldüğünü görmek; uzun ömürlü olmaya işarettir.

Ölmek kelimesinin rüya tabiri fark etmiş olduğunuz üzere kısa ve öz anlatılmıştır. Ancak rüya tabirlerinde unutmamanız gereken en önemli özellik rüyanızda görmüş olduğunuz diğer nesne ve eylemlerin açıklamalarına bakmak bunların hepsini bir araya getirerek anlam vermektir. Bunun için mutlaka sitemizin arama bölümünü kullanınız.
Dikkat etmeniz gereken başka önemli bir husus ise rüyanızı bir bütün olarak görüp ona göre değerlendirmeye çalışmanız gerekmektedir. Rüyalar her zaman size ilerisi için bilgi vermek için olmayabilir, günlük hayatınızda üzerine düşündüğünüz konular ile ilgili rüyalar görmeniz doğaldır. Baze ise rüyalar çok karmaşık ve anlam vermek bir o kadar güçtür. Bu durumlarda tabirlerden yararlandığınızda ve yorumlarken dikkat etmeniz gereken husus iyimser olarak yorumlamak olmalıdır.
Bir rüyayı tabir etmek, yorumlamak gerçekten zordur. Fakat bilmelisiniz ki burdaki açıklamalar yıllarca biriktirilmiş bilgilerin ve deneyimlerin ürünüdür.
Rüyanızda ana nesne olarak Ölmek görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.

Ölmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

34
61
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Esenyurtlu

Komutanın silahıyla ateş edip, seken kurşunla vurulup, öldüğümü gördüm. Silah bana emanet verilmişti.

21.07.2013 10:48:39

Yasemin C.

Rüyamda birisi o gün öleceğimi söyledi. Üzüldüm ağladım ve tüm gün korkuyla ölmeyi bekledim sonra ölürken “Anne vakti geldi, her yer kararıyor” dedim ve sanırım öldüm. Sonra geri geldim ama televizyondakiler gibi bağırdım ama kimse sesimi duymadı... Bu rüyayı TV den izlediğim için etkilenip görmüş olabileceğimi düşündüm ama bu tarz dizi film ve programları hiç izlemem.

16.08.2013 08:52:05

Şerif

Rüyamda öldüğümü öğrendim. Rüyamda rüyamı yorumladım. Ben daha yeni yaşıyordum diye.

25.08.2013 19:12:31

Aziz C.

Ben rüyada mezardaydım kendimi ölmeyi gördüm.

22.11.2014 15:11:15

Sait

Rüyamda boğaz köprüsünün yanında teleferikle Asya’dan Avrupa’ya geçerken öldüm. Ben aslında binmek istemedim ama annem zorladı, bindim. Giderken teleferiğin ipi koptu ve öldüm. Ölmeden önce şahadet getirdim, öldüğüm an uyandım.

08.09.2013 17:07:37

Tuğçe

Rüyamda halam benim üstümde kalbimi avuçlarıyla alıyordu ama görünmüyordu. 1-2 saat sonra ben ölmüştüm ve cennete gitmiştim. İlk söylediğim şey “Allah’ım sen bana yüzünü göster “ oldu ki uyandım. Allah’ım ne olur güzel bir şey olsun ya rabbim. (Amin.)

13.09.2013 13:56:24

Nurcan

Merhaba rüyamda öleceğimi gördüm. Öleceğimi biliyormuşum ve ona göre hazırlanıyormuşum. Duş almaya giderken gördüm kendimi. Yorum yapabilirseniz sevinirim.

07.11.2013 23:13:21

WRATH

Aynı rüyayı ben de gördüm...

06.05.2015 07:24:55

GİZLİ

Rüyamda annem “Seni almaya gelecekler. Sen artık öldün!” dedi. Beni bazen görmediğini söyledi. Ben de ağlıyordum. Tam olarak ne demek bu?

08.12.2013 11:09:59

Saniye

Rüyamı yorumlarsanız memnun olurum. Ölmüşüm, rahmetli dedem ve babaannem bana bakıyorlar, çok üzgünler, hiç konuşmuyorlar. Dedem yanmış, simsiyah yatıyor sonra düzeliyor. Babaannemse başında oturuyor. Onların bana bembeyaz bir yatak hazırlanmış. Ben de diyorum ki, “Ahiret burası mı, başka kimse yok mu, burada? Bir ses bana “Daha dur! Bekle” diyor. Ama ben çok rahatım. Saçlarım uzun, gür, rengi çok güzel canlı ve parlak. Kız kardeşime diyorum ki “(O ölmemiş.) Altınlarım senin olsun” 3-4 bilezik, camdan ferahlık bir alana bakıyorum.

29.01.2014 08:33:52

Rana

O gün ben ilimizin köyünde bir yer var, oraya yatmıştım ama eve değil dışarda bir yerde. Yattığım yerin üstü ağaçlık ve yeşillikti ve oradan köpekler geçiyordu.2 köpeklerdi ve 2si yanıma geldi ve şöyle dedi: Dedi. Ben de endişe ve panik yaptım. İlk olarak beni öldüreceklerdi. Ben o 2 köpeği oyalamak istedim. Oyalamak istediğim şeyde “Burnum tıkalı “demek oldu. Oradan kaçmak istedim ama o iş zor olacaktı. Ayağa kalktım ve hemen bayılmış yani ölmüş taklidi yaptım. Onlar da biraz endişe yaptılar. Çünkü ilimizin köyünde herkes gezer, tozar, oynar ve eğlenirler. Köpekler kaçtı ve ben ise uyanıp kaçtım. Arkadaşlarımın yanına. Arkadaşlarım sordu: Diye. Ben şöyle yanıtladım.

16.02.2014 08:22:26

Ramazan

Rüyamda biri beni tabancayla kurşunluyordu. Ben ona yetişmeye çalışırken, en son mermiyi kafama sıkıp, öldürüyordu. Ve ben öldüğümü gördüm. Ancak yeni bir hayata başlayıp ve aynı zamanda genç biri oluvermiştim ve yine de öldüğümü hatırlıyordum.

17.02.2014 06:22:10

Özgür

Rüyamda ölümü resmen yaşadım. Beni yıkadıklarını, sardıklarını, cenaze törenimi, toprağa indirilişimi, gömüldüğümü aynen yaşadım.

27.05.2014 14:39:46

Hasan Y.

Rüyamda ömrümün 40 sene kaldığını söylüyorum karşıdaki arkadaşa “Ama seninki de az kalmış” diyorum.

08.07.2014 18:17:20

Tuğçe A.

4 gündür ölüm görüyorum birinde dostlarım ölüyor, birinde ben ve dün gece de annemi ölü gördüm ama annem kazayla ölmüştü, ben ve dostlarımın ölümü ise bir cinayet toplu bir cinayet.

20.08.2014 11:33:33

Gizli

Rüyamda komşumu gördüm benim evimin yanında otoban varmış. Orada bir tıra binmiş amatör, römorkla kamyonetin arasındaymış onu da şoför ittirdi ve düştü. Ben hemen indim evimden koştum ambulans gelmiş. Sordum “Öldü mü?” diye “Evet” öldü dediler.

19.10.2014 18:09:42

Can Y.

Rüyada motorla kamyonun altında kalıp kafam kopmuştu ve bir anda kafam dikilmiş ve kendi ölümü mü izliyordum.

05.12.2014 00:40:27

Buse

Rüyamda ben, kardeşim ve görmediğim bir kadın koşuyordu önümüzde de yüzü gizli bir adam koşuyordu. Sonra kardeşim birden kirli su kusmaya başladı sonra ben yanına gidince de kustum ve kendi ölümümü dışardan gördüm gibi bir şey oldu. Sonra tanımadığım bir evde oturuyoruz. Kardeşime “Ama sen öldün” diyorum. O ise bana bir şey diyor şimdi hatırlamıyorum. Anneme o şeyin ne olduğunu soruyorum. Annem cevap vermiyor sonra kardeşim “Yalan söylüyorsun” diyor ve ben uyanıyorum. Kendimi yatağımda kan ter içinde buluyorum.

05.12.2014 09:41:17

Gizem

Benim dedem ve anneannem öldü. Geçen gün dedemi rüyamda gördüm elinde dövme vardı ama dövmeyi bize göstermiyordu. Sonra dayım zorla dövmeyi açtı “Yasin” yazıyordu... Ne anlama geliyor acaba?

20.12.2014 20:14:48

Yasemin F.

Rüyamda otobanda arabayla yanan büyük bir ateşin yanından geçerken ben de yanarak ölüyorum. Yüzümde yanık izleriyle kendimi karanlık bir yerde buluyorum sonra beni orada bir bebek kucağıma veriliyor. Yanıma birde 8 yaşlarında bir oğlan çocuğu veriliyor. Sonra beni daha hayatta olan üvey analığım yaşayan eski eşim birde ölmüş anneannem karşıladı ve beni onlar sorgu için Münker ile Nekir’in yanına bir yere götürdüler. Hamama benzeyen, kaynar sular akan, buharlı ışıklı bir odada zebani diye biri karşıladı beni. Odaya kapıdan girerken elimdeki sigara paketini dışarı attım. Girdim, çok korkuyordum girerken salavat getirdim orda yankılandı ve bana zebani önce selamünaleyküm demem gerektiğini söyledi. Ölmüştüm korkuyla da uyandım. Ne anlama gelir acaba? Açıklarsanız çok sevinirim.

21.01.2015 11:54:16

Sait K.

Rüyamda bir kadın arkama bir taşla vurdu ve bana dedi ki: “Sen 2 gün sonra öleceksin.”

03.03.2015 06:22:52

Nebahat Ö.

Rahmetli olan anam ve babam. Rüyamda annem benim kulağıma “Baban ölmüş” dedi. Hayır olsun.

20.03.2015 09:28:50

Atilla

Rüyamda arabamla uçurumdan aşağıya düşüyorum. Yanında bir diğer kişi var ama ben tam hatırlayamıyorum kim olduğunu. Daha sonra ölüyorum. Tabutun içindeyim. Tabuttan dışarıyı görüyorum. Dışardakiler omuzlarında beni mezarlığa doğru götürüyor. Tabutu yumrukluyorum, çıkmaya çalışıyorum. Avazım çıktığı kadar bağırmama ve tabuta vurmama rağmen kimse beni ne duyuyor, ne de işitiyor. Yalnız bayrağa sarılıyım, sanki resmi tören gibi. Birde cenazede kimseyi tanımıyorum, hepsi yabancı. İnanılmaz derecede gerçekçiydi. Sizce anlamı nedir?

06.04.2015 04:04:37

Elif S.

Selam, bu bir gerçek teyzem hastanede şu an... Kalpten ameliyat oldu, 3 haftadır bir türlü uyanamıyor. Rüyamda annem bize geliyor diyorum ki; “Teyzen vefat etti.” Çok üzülüyorum… Rüyamın ne yoruma geldiğini bana söyler misiniz? Halen rüyamın etkisindeyim. Teşekkür.

18.06.2015 11:07:16

Remzi

Rüyamda kendimi öldü görüyorum ve sonra biri gelip yukarıdan ruhumu alıyor ve yukarı doğru gidiyorum. O anda birçok kişi görüyorum o anda kendimi aşağı çekmeye çalışıyorum ve ortada duruyorum. Ve çocuklar görüyorum gökyüzüne yükselmemek için çocuklarla el ele tutuşuyoruz ve ama belki 1000 den fazla çocukla beraber aşağı doğru iniyoruz ve sabah ezanını duyuyorum ve kalkıyorum. Naçizane yorumlarınızla yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

30.06.2015 07:16:06

Remzi

Bir yerde oturuyorum kafe gibi bir yer, o anda insanlar diyorlar “Cumhurbaşkanı geliyor” diye hemen dışarıya çıkıyorum herkes gibi ben de. Birden cumhurbaşkanımız yöresel bir şeyle tam önüme çıkıyor ve yanımdaki bir kişiye soruyorlar; “Cumhurbaşkanımızla bir röportaj yapar mısınız?” diye. “Hayır, ben konuşamam “diyor. Bana soruyorlar “Evet ben yaparım” diyorum ve beni arkasında yoluyorlar ve cumhurbaşkanıyla bir eve geliyoruz ama cumhurbaşkanımız kapıyı açamıyor. Korumasına evin anahtarını soruyor ve ben kapıyı açıyorum. Kapı üsten bir kolla açılıyor. Ben cumhurbaşkanımıza “Bazı kapılar böyle açılıyor” diye söylüyorum ve bir masaya oturuyoruz. Masada bir tabak hurma var ve cumhurbaşkanı bana soruyor “Nükleer santral hakkında ne düşünüyorsun?” diye. Ben de “Türkiye için çok geç kalınmış bir şey” diyorum ve soracağım soruları düşünürken o anda uyanıyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

30.06.2015 07:27:44

Onur

Rüyamda bir Bayan “Artık ölmelisin” diyor. Ben de “Tamam ama kendimi öldürmem” diyorum. “O zaman ben yaparım” deyip kadın, kadını tanımıyorum izin veriyorum ve de bana harakiri yapıyor ve de yere düşüyorum ama tebessüm ediyorum. “Nasıl hissediyorsun?” diye soruyor kadın. Ben de “Çok mutlu hissediyorum” deyip “Son kez saate bakmak ister misin?” diyor ve de saate bakıyorum. Düzgün çalışan bir saat 9 10 arasını gösteriyor ama hala mutluyum ve de bulanıklaşmaya başlıyor saat, kararmaya yakın uyanıyorum.

19.07.2015 00:26:21

Melike

Rüyamda ölüp dirildiğimi gördüm bir nevi ölüymüş gibi davrandım ve bir arkadaşımı ölü olarak gördüm. Sonra insanların karşısına çıktım bazıları şaşırdı “Sen ölmedin mi?” diye. Bazıları hiç tepki vermedi sonra hemen karşıma amcamın torunları çıktı, onları sevdim oyun oynadım. Kafam karıştı. Çok karışık bir rüyaydı. Tabirini iletirseniz çok memnun olurum...

31.07.2015 13:03:27


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2015 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook