Rüyada Piyano Görmek

Bakınız; Çalgı Aletleri

Rüyada piyano görmek, yalan ve batıl sözlerle yorumlanır. Rüyasında bir piyanonun çalındığını gören ve dinleyen, yalan sözlerle vakit geçiren bir adamla tanışır. Kendisinin piyano çaldığını gören, yalan söyler veya bir yalan söz dinler.

Rüyada piyano görmek ne anlama gelir: Bu tarz rüyalar genellikle olumsuz olarak yorumlansa bile, davranışlarınıza dikkat ederseniz hayatınız yoluna girecektir.

Rüyada Piyano Çalmak

Rüyada piyano çalmak, sıkıntıların bittiğine ve ümitlenmeye; piyano satın almak, fakir düşmeye ve yalancı kötü biri ile dost olmaya işarettir.

Rüyada piyano çalmak ne demek: Rüya sahibinin iş hayatınızda büyük başarılar elde edeceğinize ve yeni projeler için yüksek mevkilerdeki kişilerle tanışacağınıza delalet eder. Bu isimlerin yardımıyla çok önemli bir konuma geleceğinize yorulur.

Piyano

“Rüyada Piyano Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda evimde bir piyano görüyorum sora vahşi insana benzer mahlukların olduğunu da görüyorum. Piyano çalmak için oturuyorum o an gözümün karşısına bir şey geliyor yani o vahşi yaratıklar piyanoya bir şeyler koymuşlar, ben ise piyanoyu elimdeki sopayla kırıyorum. O an piyano küçük çocuklara dönüşüyor, bense çocukları öldürüyorum kardeşlerim geliyor, “Çocukları öldürme” falan ben de diyorum ki; “onlar çocuk değil, başka şeyler. Öldürmezsem hepimize sorun yaratacaklar” Ama kardeşlerim evdeki o vahşi yaratıkları ne de piyanonun içimdeki garip yaşadığım hissi bilmiyorlar ve görmüyorlar.

  2. Rüyamda çok büyük bir fırtına başlıyor ama sadece rüzgâr. Rüzgâr olduğunu biliyorum, görüyorum ama hissetmiyorum. Evdeyim, eşim işe gitmek için çıkmış annemse bize gelmek için yolda. Kızım benimle 10. Kattaymışız ama normalde 1. katta oturuyoruz. Ev kendi evimmiş güzel bakımlı. Arka odadaki kapalı balkona çıkıyorum uçan 2 sandalye görüyorum. Garip bir şekilde havada asılı gibi duruyor çok yavaş hareket ediyorlar. Korkuyorum bu basit bir fırtına değil diyorum. Kızımı alıp camı bulunmayan bir odaya geçmeye karar veriyorum. Ön odaya geçip balkona çıkıyorum. Balkon yine kapalıymış. Şişenin içinden dev gibi kuyruklu bir piyano uçarak geliyor. Arkasında bir sürü eşyalar var ama hatırlamıyorum. Yine ağır çekimde her şey. Tamam, bittik derken yanımdan geçip gidiyor. Korkuyorum ama sanki bana hiç bir şey olmayacakmış gibi hissediyorum. Ne eşime ne anneme ulaşamıyorum. Kızım hep yanımda korkmuyor, rahat.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir