Rüyada Sayfa Görmek

Rüyada sayfa görmek; kadına, müjde ve ferahlığa işarettir. Kadının bir sayfa verdiğini görmek, sevindirici bir işe; elindeki sayfayı düşürmek vefat etmeye; sol eliyle bir sayfayı yazmak çirkin söz ve fiile, sol elinde sayfa görmek, yaptığı işten pişman olmaya delalet eder.

Rüyada sağ elle sayfayı yazmak görmek yahut sayfanın sağ elde olması; hayır ve berekete, sevinç ve saadete işarettir. Bir sayfaya bakmak ve onu okuyamamak mirasa nail olmaya; okumak ise mirasa varis olmaya işarettir. Sayfayı tersinden okumak borca; mahşerde dağıtılan sayfaları görmek, gerçek imana ve salih amele ve kurtuluşa delalet eder. 

(Ayrıca Bakınız; Kitap)

Rüyada sayfa görmek tabiri, yaptığınız hataların farkına varacağınızı, pişmanlık duyacağınızı işaret eder. Sayfadan bir şey okuduğunu görmek, bol paraya kavuşacağınıza yorumlanır.

Rüyada sayfaya malik olmak, kadına işarettir. Rüyada bir adamın bir sayfa alması, o kimse için müjde ve ferahlıktır. Rüyada kendisine bir kadının bir sayfa verdiğini gören kimse, sevindirici bir işi bekler. Eğer kadın örtülü, sayfa da açık ise, rüya sahibinin sakınması icap eden meşhur bir habere işarettir.

Rüyada elinde dürülmüş bir sayfa gören kimsenin ölmesinden korkulur. Rüyada sol tarafında bir sayfa bulunduğunu gören kimse, yaptığı işten pişman olur. Rüyada sol eliyle bir sayfa yazdığını gören kimse, şair değilse bile şiir yazar veya çirkin bir iş işler ya da zinadan bir çocuğu olur. Rüyada elinde Farsça yazılı bir sayfa bulunduğunu gören kimse, zillet ve sıkıntıya düşer. Bir sayfaya baktığını ve onu okuyamadığını gören kimse, bir mirasa nail olur.

Rüyada bir sayfayı okuduğunu gören kimse, bir mirasa varis olur. Ters tarafından okuyan kimsenin üzerine borç birikir. Kıyamette dağıtılmış sayfaları görmek, rüya sahibinin itikadinin düzgünlüğüne ve Peygamber (A.S.)’in lisani ile Allah (C.C.) tarafından gelen şeyleri tasdik edip, şüpheyi reddetmesine işarettir.

Sayfa

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir