ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Sevgili Görmek

Rüyada görülen sevgili, gerek kız gerek erkek olsun, bekarlar için mutlu bir karşılaşma; eski bir sevgili ise uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine; evliler için eski sevgiliyi rüyada görmek, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa işarettir. Rüyada sevgilinizle, aranızda tartışma çıkarak ayrıldığınızı görmek, bir rakibinizin sevgilinizi sizden alacağına işarettir. Rüyada sevgiliyi görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza delalet eder. Rüyada sevgili sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza ve bu sebepten huzurunuzun biraz bozulacağına işaret eder. Rüyada sevgili ile gezmek; muradınıza ereceğinize ve mutluluğunuzun enerjinizi yükselteceğinin habercisidir. Rüyada sevgiliniz ile kavga etmek; evleneceğinize işarettir.

Rüyada saf duygularla çocukluğunuzda aşık olduğunuz eski sevgilinizi gördüyseniz sizi hoş tutacak, size iyi gelecek bir birlikteliğe adım atacaksınız demektir. Rüyada, size acı vermiş olan eski sevgilinizi gördüyseniz vaktinde sizi incittiyse veya size karşı duyarsız davranışlar sergilediyse, bu rüyadan çıkarılacak şey eski defterleri kapamanız ve yeni bir bakış açısı ile dünyaya bakmanız şeklinde olacaktır.

Rüyanızda eski sevgilinizin size geri döndüğünü görmeniz sizin ona karşı hala bazı duygular beklediğinizin ve onu hayatınızda geri istediğinizin bir işaretidir. Her ne kadar bunu kabul etmeme eğiliminde de olsanız bilinçaltınız rüyanızda bunu karşınıza çıkarmış demektir. Bu rüya yeni bir ilişkiye hazır olduğunuzun da habercisi olabilir yani psikolojik olarak bünyeniz bir tarafından tekrar sevilmeye hazır hale gelmiş şeklinde yorumlanır.

Rüyada eski sevgilisine heyecanla sarılıp o an kendisini çok mutlu eden kişi eski sevgilisi ile beklenmeyecek bir yerde karşılaşır. Rüyada eski sevgilisine sarılırken kendisini korku içinde gören kişi korkarak gireceği bir sonraki beraberliğinde mutluluğu ön yargılarını bir kenara bırakabilirse bulur. Rüyada eski sevgilisini bir başkasıyla ya da bir tanıdığı ile birlikte gören ve bu durumu kıskanan kişi, eski sevgilisinin hayatındaki bir değişiklikten haberdar olur ve bu durum rüyayı gören kişi hala eski sevgilisini istiyorsa bu değişiklik onun için de önemli bir değişikliktir.

Rüyasında eski sevgilisi ile ilişkisinin hiç bitmemiş gibi devam ettiğini gören kişi yeni bir ilişkinin içindeyse kendi mutsuzluğunun bir yansımasını rüyasında eski sevgilisine dönerek görmüş demektir. İçinde bulunduğu ilişkinin iyi gitmesi için bir şeyler yapılması gerektiğinin habercisidir.

Rüyasında eski sevgilisiyle cinsi münasebete girdiğini gören kişi fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarını yerine getiremiyor demektir. Bunun için en yakın zamanda yaşamış olduğu deneyimi rüyasında kendisini gösterir. Rüyada eski sevgilisi ile evlendiğini gören kişi, biriyle tanışıp ya da tanıdığı bir insanla yakınlaşıp ciddi bir ilişki içerisinde gireceğinin habercisidir. Rüyasında eski sevgiliyi öpmek veya eski sevgilisiyle öpüşmek, bir işe girişeceğinizi ve bu işten çok başarılı bir şekilde ayrılamayacağınızın işaretidir, kendinizde bu durumun farkında olsanız da denemekten çekinmeyeceksiniz.

Rüyasında eski sevgilinin elinden tutmak, işle alakalı beklediği bir desteğin çok yakınındaki ve hayatında çok da uzun seneler bulunmayan biri tarafından sağlanacağına işaret eder. Rüyada eski sevgilisinin elini tutuyorken bırakmak kendi başına girişeceği bir tanıdığı insanlardan destek bekleyeceğine ancak aradığı desteği bulamayacağına işaret eder. Rüyada eski sevgilisine sevgiyle ve dostane bir şekilde sarıldığını gören kişi duygusal açıdan boşluk içerisinde olduğunun, sevmek ve sevilmeye ihtiyaç duyduğunun kanıtıdır. Eski sevgilisinin öldüğünü ve bu duruma üzüldüğünü gören kişi yeni bir işe girişir veya yeni bir beraberliği olur ve bu başladığı işte veya beraberlikte huzur ve mutluluğu çok çabalamak suretiyle bulur.

 

Sevgili rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

208
60
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

esrarengiz

rüyamda sevdiğim ve çıktığım kızın kızlığını bozuyordum ve farklı bir rüyada amcamın öldüğünü görüyordum bunlar ne anlama gelir?

21.06.2013 10:39:17

Rüya Tabiri

Rüyada sevdiğiniz kişinin kızlık zarını bozduğunuzu görmek ilişkinize zarar verecek bir şey yapacağınızın işaretidir veya artık evlilik yaşına geldiyseniz evlilik ile sonuçlanacak bir ilişki olduğu şeklinde tabiri yapılır. Amca ile ilgili rüyanızı ilgili kelimenin altında yazabilirseniz orda yorumu yapılabilecektir. Hayır olsun inşallah.

17.07.2013 01:44:19

Boşver

Rüyamda sevgili olmak üzere konuştuğum kişiyle eve bakıyorduk. Ev güzeldi, büyüktü ama balkonu pis ve küçüktü. Ne demek, bu şimdi? :(

18.01.2014 19:36:01

yeş

Ben 1 yıldır bir çocuğu seviyorum ve o çocuk hep rüyalarımda dün gece de okul açılmış okula başlamışız rüyamda hep beni takip ediyordu en son elini yüzüme tuttu ve yüzümü kendine çevirdi beni sevdiğini falan söyledi bu ne demek birlikte olabilecek miyiz?

04.07.2013 09:55:29

Rüya Tabiri

Sevgili Yeş, bu rüya sizin hoşlandığınız çocuğa karşı çok yoğun duygular beslediğinizin ve olmasını dilediğiniz şeylerin rüyanıza girmesidir. Rüyada sevdiğiniz kişinin olumlu davranıyor olması tabi ki iyidir ama bu rüyadan kesin bir sonuç çıkarmak doğru olmaz... Hayır olsun inşallah.

17.07.2013 01:46:15

arzu

Sevgilimi iki bayanla gördüm bir masada otururken rüyamda onları karşıdan görüyorum ve 1 tanesiyle çok ilgilendiğini görüp sessizce çekip gidiyorum. Beni görüyor ama hiç konuşmuyoruz.

06.07.2013 19:12:16

hey corce

Ben de bugün gördüm çıkma teklifi edeceğim kızı rüyamda güler yüzlü gördüm, inşallah kabul eder. Hayırlısı...

15.07.2013 13:33:05

Adsız

Rüyamda eski sevgilimi gördüm. Çok hoş bir rüyaydı. Fakat bu şimdiki sevgilimi bırakıp ona dönmek gibi bir şey değil. Çok alakasız bir durumda gördüm. Amcamların evinde annem, babam, amcamlar ve eski kız arkadaşım birlikte aynı evde kalmışız. İşin garip tarafı ben bu rüyayı gördüğüm zaman şimdiki kız arkadaşım da bir rüya görmüş. Benim kendisine kötü davrandığımı gördüğünü söyledi. Bu neye işaret olabilir?

17.07.2013 04:53:42

Meraklı

Sevgilim rüyasında başka erkeklerle sevgili olduğunu görmüş. Bu ne demek ne anlama geliyor? Bu erkekler tanıdık kişiler. Lütfen yorumlayın.

21.07.2013 13:13:52

Sky

1 haftadır rüyamda eski sevgilimi görüyorum. En son rüyamda bana yakınlaşmak istedi izin vermedim sonra da elime bir anahtar tutuşturdu. “ Bu ne diye sordum”. “ Sen çözeceksin” dedi. Sizce bir anlamı var mıdır, varsa nedir?

21.07.2013 16:51:16

Bir Dost

Merhabalar ben rüyamda eski sevgilimi görmedim birisi ondan haber veriyordu. O şuan birisiyle çıkıyor çocuk bunu kullanıyor her gün ilişkiye giriyorlar dediğini duydum. Bu haberi veren de benim uzun zaman önce sevdiğim bir kız… Lütfen bunu yorumlar mısınız?

22.07.2013 11:56:54

Gülo

İki ay önce gördüğüm rüyayı tekrar gördüm, rüyamda sevgilimin üzerinde bayrağımızın renginde kırmızı bir gömlek vardı. İlk rüyamda ağlamıyordu ama ikinci rüyamda ağlıyordu. Bu kırmızı gömleği onun üzerinde ikinci defa görüyorum. Bu ne anlama geliyor? Yorum bulamıyorum bir yerden lütfen yardımcı olun.

24.07.2013 21:48:18

Sıradanbiri

Merhabalar bu gece rüyamda yakın bir arkadaşla sevgili olduğumuzu gördüm ve ilişkimiz gayet güzel yürüyordu. Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler :)

26.07.2013 14:24:14

Eron

Evliyim mutluyum ama bekarlığımda çok sevdiğim ve çok uzun yıllar unutamadığım ama evliliğimden sonra kesinlikle sildiğim, kendimi unutmak için zorlamadığım birini, belirli aralıklarla, rüyamda aile ortamı içerisinde bana yakınlaşıyor olarak görüyorum ve sanki o zamanlardaki duygularımı harekete geçiriyor. Buda beni kısada olsa bir süre sıkıntıya sokuyor ve üzülüyorum. Onu rüyamda görmem benim ruh halimden mi yoksa onunla ilgili bir durumdan mıdır?

27.07.2013 09:32:22

Romantik 84

Rüyamda 2 ay önce ayrıldığım sevgilimle el eleydik. Sonra bir uçurum başında öptü beni ve öpüşmeye başladık. Beni çok özlediğini söylüyordu. Yorumlar mısınız?

27.07.2013 11:15:54

ESRARENGİZ 44

Rüyamda sevgilimin beni aldattığını gördüm. Bunun manasını anlatabilirseniz sevinirim...

27.07.2013 18:18:44

Gokan

Ben rüyamda çıktığım tatilde plajda kızı görüyorum yanına gidiyorum “Tanışabilir miyiz” falan diyorum ama kızı çok sevmişim oda beni çok sevmiş güzel anlar geçiriyoruz. O gün rüyadan uyandığımda rüyanın etkisinden çıkamadım gördüğüm kızın yüzünü net hatırlıyorum fakat tanıdığım biri değil bu neye işarettir acaba?

28.07.2013 13:00:15

Mehmet

Selam rüyamda ayrıldığım sevdiğim kız arkadaşımı gördüm bir de arkadaşım kapandığı için ayrıldık. Katı kurallar için ama rüyamda bizim eve geçmiş ve de mini etek giymiş hostes olmuş yani. Ben görünce sinirlendim bağırmaya başladım “Benim için giyimini değiştirmedin şimdi ne oldu?” ama ağzını bile açmadı.

29.07.2013 07:08:41

Yağmur

Rüyamda erkek arkadaşım bize gelmişti yanımda bana dokundu sonra babam geldi ve erkek arkadaşımın sakallarına kızdı gidip kesmesini söyledi. O da kalktı kayboldu ortadan odaya gittiğini sandım. Yanına gidip yatacaktım ama yoktu sonra mesaj attı babamın onun her şeyine çok karıştığını söyledi. Yorumlar mısınız? Şimdiden teşekkürler.

30.07.2013 04:42:34

İnsan

Rüyamda sahildeydim karşımda 2 sevgili vardı erkek olan sakallıydı ama uzun değildi sakalları ondan sonra erkek kıza şarkı söylüyordu. Etrafında bir sürü gri renkte yavru kedi vardı bende kıyıdaydım 2-3 kere kıyıya dalga vurdu. Bu rüya ne anlama gelmektedir?

30.07.2013 12:59:47

Aslı

Ben 6 senelik evliyim ve 10 sene önce tanıdığım erkek arkadaşımı görüyorum. Bu sık oluyor, o umursamaz haliyle sürekli karşıma çıkıyor. Anlamı ne? Üstelik 10 senedir görüşmüyoruz.

30.07.2013 13:54:47

Berke

Rüyamda eski sevgilimle çıkıyorduk, çok samimiydik, ilginç bir durum biraz sonra bir araç içinde 3 erkek geldi. Onların arabasına bindi, gitti ve ben ses çıkarmadım sonra aradım mesaj attım onlar kimdi gibisinden çok sinirlenmiştim. O ara uyandım. Bu ne anlama gelir? :S

30.07.2013 15:04:33

Diloss

Rüyamda sevdiğim çıktığım çocukla evleniyordum ama evlenmeden önce birlikte oluyorduk. Bu ne anlama geliyor?

30.07.2013 23:40:51

Çılgın

Sevdiğim çocuğun, rüyamda ailesiyle birlikte bize gelmesi.

01.08.2013 10:35:56

Berkdemir

Rüyamda sevgilim elinde kafesin içinde beyaz bir muhabbet kuşuyla geliyordu. Bu ne anlama gelir? Şimdiden teşekkürler.

01.08.2013 14:43:30

Cuma

Eski sevdiğimi rüyamda görüyorum ama kız bir yıl önce evlendi. Ona kendisine olan duygularımı ve onu çok sevdiğimi soyluyorum. O da yüzümü okşuyor.

02.08.2013 04:02:48

Gizemm

Rüyamda bir sevgilim varmış sonra biraz atışıyoruz ve evden çıkıyor. Tam çıkarken, arkadaşım nereye gidiyorsun falan diyor. O sırada beni kıskandırmak için bana aldığı alyansı ona takıyor ve gözümün önünde konuşmaya başlıyorlar. Bunların anlamı nedir?

02.08.2013 15:16:37

Ed

Rüyamda eski sevgilimle tekrar barışmıştık. Önümüze bir sürü sorun çıkıyordu.

02.08.2013 17:57:53

Giz

Kolay gelsin. Sevgilim rüyasında beraber oturup, ağladığımızı görmüş. Yorumu sizce nedir?

04.08.2013 19:19:53

ADSIZ

Rüyamda eski çıktığım çocuğu gördüm. Gerçek hayatta erkek kardeşi yok ama rüyamda bir erkek kardeşi var ve biz sevgiliyiz. İsmi Murat’mış, serseri bir tipi vardı. Bu ne anlama geliyor? Eskisinin daha hayırlı olduğuna mı işaret lütfen açıklar mısınız?

05.08.2013 10:31:39

Merak123

Rüyamda normalde sevgilim olmadığı halde sevgilim varmış. Sarışın bir çocukmuş telefonla mesajlaşıyorduk sonrada.

06.08.2013 10:22:25

Aleyna

Rüyamda eskiden hoşlandığım kişinin bana gelip, aşkını ilan ettiğini gördüm.

09.08.2013 09:15:25

Cansu

Rüyamda tanımadığım birisiyle sevgiliydim. Müzik dinlemeyi ve dans etmeyi de çok sevdiğim için de neresi olduğunu algılayamadığım bir sahnede dans edip, şarkı söylüyordum. Daha sonra nedense tartıştık ve ayrıldık. Bu saçmalıkların bir açıklaması var mı?

09.08.2013 09:19:52

EŞEK GÖZLÜM

Dün gece rüyamda kız arkadaşımla gezmeye gidiyoruz. Burası at binme çiftliği kız arkadaşım bana “Erkek arkadaşın (Sevgilin) seni hiç at binmeye götürmedi mi?” dedi. Bu ne demek erkek arkadaşımla bir sorun mu yaşayacağım, bu rüyayı yorumlar mısınız?

09.08.2013 23:44:09

LÜTFEN CEVAPLAYIN

Rüyamda çok sevdiğim ve bir ara hoşlandığım kız arkadaşımı gördüm ve yanında yaklaşık 2 senedir açılamadığım kızı. Onunla biraz konuşuyorduk sonra ben yatağa uzandım yüzüstü, bir ara hoşlandığım kızda üstüme uzandı yüzüstü bir şekilde. Bunun anlamı nedir? Lütfen söyleyin.

10.08.2013 14:35:02

Eskii

Rüyamda 2 ay önce benden sebepsiz yere ayrılan eski sevgilimi gördüm. Barışmak istediğini dile getrdi. Ne düşündüğümü sordu ama ben hiç konuşmadım. Bu neye yorumlanır?

11.08.2013 13:08:19

Mustafa

Eski Sevgilimi rüyamda gördüm ve sarılıyorduk yani bana “Tekrar birlikte olacağız” diyordu. Yani bu nedir, ne anlam içerir?

15.08.2013 10:23:07

Semih

Rüyamda eski kız arkadaşımla yolda yürüyorum o ağlıyordu. Onu görünce ben de ağlıyordum ama neden ağladığını bir türlü hatırlayamıyorum. Uyandığımda oldukça rahatsız oldum çünkü onunla ilgili hiç bir şey düşünmeden uyumuştum. Ertesi gün ablamlardan eve gittiğimde, annem kız arkadaşımın beni sorduğunu söyledi, çok şaşırdım. Bunu nasıl yorumlayabilirim. Bu arada ona eskiden aşıktım ama hiç hiç çıkmadık. Son bir kaç ay onu unutmaya çalışıyordum. Onunla hiç çıkmadık sadece dosttuk.

17.08.2013 09:48:57

Ferhat

Sevgilimin ablası ilişkimizi öğrendi ve benden ayrıldı. 2 haftadır yüzünü göremiyorum. Dün rüyamda bana en çok sevdiğim min beriya te kiriye şarkısını söyledi. Bu ne demek?

19.08.2013 19:22:03

Soner

Merhaba ben rüyamda sevgilimin öldüğünü gördüm ve rüyamda çok ağladım ve birden uyandım rüya olduğunu anladım ve bir daha ağladım. Çünkü ben sevgilimi çok seviyorum, onu kaybetmek istemiyorum. Bu rüyam ne anlama geliyor?

25.08.2013 11:07:39

Ela

Rüyamda eski sevgilimi gördüm. Ben evliyim, o da evli gerçek hayatta. Yine rüyamda ikimizde evliyiz ama ben onu unutamamışım, o da beni unutamamış. “Ben eşimi değil, seni seviyorum” diyorum ve onu çok çok sevdiğimi söylüyorum, arkadaşlara falan. O da bana yakınlaşmak istiyor. Onun karısını görüyorum. Karısından kaçıp yanıma gelmeye çalışıyor. Ben buna benzer rüyaları çok görüyorum. Ne anlama geliyor? Merak ediyorum.

26.08.2013 13:43:36

İslam

Eski sevgilimi rüyamda gördüm. Bu ne anlama gelir?

27.08.2013 19:48:22

Fidan

Merhaba ben rüyamda eski sevgilimle görüşmek için aileme yalan söylediğimi ve onunla gezerken yalanımın ortaya çıktığını fark ettim ve eve geldiğimde korku içinde annemle babamı bekliyordum. Abimle de kavga ediyorduk. Bu ne anlama gelir?

28.08.2013 05:08:19

Çakır

Sevgilimin annesinin bahçesinde bir şeylerle uğraşıyorum. Sevgilim geliyor ve bana ayakkabı aldığını söylüyor. Giyiyorum, büyük geliyor. Yürüyoruz eve doğru.

29.08.2013 09:11:08

KC Cabbar Kartal

Benim bir sevgilim var bazen ayrı kalıyoruz, bazen de çok yakın, bazen küçük sorunlar oluyor ama çözüyoruz, ha birde biraz utanıyoruz...

30.08.2013 23:32:10

Faruk

Merhaba, kolay gelsin. Ben rüyamda eski sevgilimi ama şuanda barışmak istediğim insanı kırmızı elbiseyle, parmağında yüzükle gördüm. Bunun tabiri nedir, acaba? Teşekkürler.

01.09.2013 09:29:55

Sevgi

Rüyamda güneşin doğmasını gördüm fakat doğar doğmaz ay gibi bir şeye döndü ve kaydı.

02.09.2013 12:44:51

Aliads

Rüyamda eski sevgilimle oturuyoruz, sanki konuşmak istemiyor gibi duruyor. Ben ona sarılmak istiyorum ama sarılamıyorum, korkuyorum, elimi geri çekiyorum… Bir anlamı var mıdır?

04.09.2013 09:44:43

Mehriban

Rüyamda sevgilim bana bakıyordu amma konuşmadı.

05.09.2013 11:56:34

Hlymrv

Rüyamda eski sevgilimi takım elbiseli olarak bizim balkonda gördüm. Mahallemizde cemiyet varmış, o da orada. Zaten bizim orada oturuyor. Ne anlama gelir?

07.09.2013 14:46:45

Merry

Rüyamda yüksek bir binada görüşmediğim ilkokul arkadaşlarımı ve eski erkek arkadaşımı gördüm. Kızlarla sohbet ettik. Ben fondöten istedim, verdiler. Tonu bana uygun değildi, yüzüm esmer oldu, sildim hemen. Bu arada eski erkek arkadaşımla hiç konuşmadık, bana arada bakıyordu. Bende hiç tepki yoktu aşağı indim. Birileri kavga edip iki kişi yaralanmış onlara batikon buldum, yardım ettim falan sonra yine kavgalar başladı kaçtım. Garip bir rüyaydı. Ne anlama gelir, yoksa öylesine miydi? Teşekkürler.

08.09.2013 18:11:50

Vatan Ç.

Rüyamda hoşlandığım bir kızı önce yüzünün sağ tarafında dikiş izleriyle gördüm. O ağladı, ben de üzüldüm sonra aynı rüyada aynı kızı yine üzgün gördüm ama bu sefer öpüştük ve çok mutlu oldum. Açıklar mısınız, ne demek oluyor?

10.09.2013 09:48:50

Aşık

Sevgilimle kendimi sarılmış bir şekilde uyur iken gördüm, annesi de yanımızda yatıyordu.

13.09.2013 07:23:11

Crazy

Bir yolda yürüyorum. Karşıdan eski sevgilim geliyor, yanında yeğeni var. İkimizde görmemezlikten gelip geçerken, kolumdan tutup beni çeviriyor, yüzüme bakıyor ama konuşmuyor. Bun ne anlama geliyor?

13.09.2013 21:04:10

Aylin

Eski sevgilimi rüyamda gördüm, hasta olarak gördüm, ilaç veriyorum kendisine. Kendisini çok kötü zayıflamış olarak gördüm, karnı da açmış aç karnına benim verdiğim ilacı alıyordu. Bir ara elimi ağzıma götürdüm. O da kendisine öpücük attığımı sanıyor, o da o zanla bana öpücük atıyor.

17.09.2013 12:45:36

Ay

Rüyamda çocukluktan beri sevdiğim çocukla onunda akrabası olan arkadaşımın evinde karşılaşıyoruz. Çok heyecanlanıyorum, kalbim çıkacak gibi atıyor sonra bana bir şey soruyor. Biraz tersler gibi cevap veriyorum, gülüyorum, o da gülüyor. Evden çıkıyorum. Uyandığımda hala etkisindeydim. Şapşal şapşal gülüyordum. Sizce hayır mı?

21.09.2013 15:00:38

Kaan

Ben küçüklükten belli sevdiğim ve hâlâ da sevdiğim kızı ay da bir rüyamda görüyorum. Gerçekte yüzüne teklif edemiyorum ama rüyamda teklif ediyorum, o da bazı rüyamda teklifimi kabul ediyor, bazısında ise kabul etmiyor ve dün gece yine gördüm. Önce kabul etmedi sonra dan düşündü ve kabul etti. Bu ne anlama geliyor?

21.09.2013 19:39:59

Karamek

Rüyamda sevgilim arkadaşına benim için, “Şunu görünce şeytan görüyorum” diyordu. Anlamı nedir?

23.09.2013 05:33:11

DenizKızı

Öncelikle böyle güzel yorumlar yaptığınız için teşekkür ederim. Ben yaklaşık 6 yıl önceki erkek arkadaşımı son zamanlarda rüyamda çok sık görüyorum. Ben evliyim, o da benden 2 sene sonra evlendi. Rüyamda onu eşini, oğlunu ve annesini görüyorum, hepsi bana düşman gibi bakıyor fakat onların evindeyim. Eski arkadaşım eşine sırtını dönmüş oğlunu kucağına almış çok moralsiz bir şekilde karşımda oturuyor. Eşi karşı odadan ona bakıyor. Annesi beni öldürecekmiş gibi bakarak yanımdan geçiyor ama ben neden ordayım bilmiyorum sonra çıkıyorum annesi bana giderken “Hepsi senin yüzünden” diyor. “Oğlumun huzurunu bozdun” diyor. “Ben bir şey yapmadım. Oğlun beni aradı” diyorum sonra eşimi görüyorum oradan uzaklaşıyorum. Bu tarz son iki ay içerisinde onunla ilgili rüyalar görüyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

24.09.2013 10:38:32

İsimsiz

Merhaba benim arkadaşımın bir arkadaşı var kız ve çok güzel görmedim ama internetten resimlerini görmüştüm ve etkilenmiştim. Uzun bir zaman önce bugün bir rüya gördüm ve rüyada dershanedeydim. O kız bana mesaj atıyor aşkım diye, ben de dersteyim diye cevap atıyorum ardından dershanede kapıyı çalıyor ve beni çağırıyor. Ben de öğretmenimden izin isteyerek yanına gidiyorum ve doyasıya sarılıyorum ve öpüyorum çok mutluydum. Sonra geziyoruz, ben sürekli onu öpüyorum.  Rüya devam ediyor, en son bir evdeyiz tam bilmiyorum neresi, o orada duşa giriyor, ben de dışarıda onu bekliyorum. Acaba bu rüyanın anlamı nedir?

28.09.2013 12:37:40

Tika

Ben dün akşam 2 rüya gördüm. Birinde ailelerimizin tanıdığı bir kızla sevgili olduk, çok mutluyduk, o gün gezdik falan. O gece bizde kaldılar ama gece bunalıma girdi. Herkesten habersiz dayısına “Arabayla bir yere gidelim” dedi, gittiler ve bir dağa çıkmışlar, orada da sel olmuş. 2 si de orada bir dereyle birlikte gitmişler ama nerede oldukları biliniyor çünkü çok kişi vardı, orada. Telefonlar falan her şey oradaydı, bir an oraya gittik bizde nasıl oldu bilmem ve orada olduklarına emindik çünkü araba vardı. Bir şey yapamadık, karanlıktı, sabah oldu, kurtarma ekibi falan geldi. Sesler geliyordu ama onu bulamadan uyandım. Sonra yine uyudum ve diğer rüyamda da köyde uzaktan gelmiş bir misafirler var. Ben yine orada bir kız ile sevgili oluyoruz ama herkes biliyor, gezdik yine baya bir yukarıya çıktık ve de birileri geldi. Dediler ki “Biz köyü satın aldık” falan öyle konuşurlarken satın aldığını bizimkilerin bildiği için ben orada fazla bir tepki göstermedim ama onlar köydekileri de satın alıyordu. Ben yine uyandım… İyi anlama mı geliyor?

29.09.2013 09:59:46

:/

Rüyamda sevdiğim adamı gördüm ve onunla öpüştük ve bir süre birbirimizle bakıştık. Bu ne anlama geliyor?

09.10.2013 22:27:00

Semih

Merhabalar. Eski sevgilimle tekrar çıkmaya başladık sonra bir şeyler oldu, ağzından içeri yılan girdiğini öğrendim ama cesedini falan görmedim. Aradan biraz zaman geçti, bunun arkadaşları bir farklı bakmaya başladılar bana, acıyor gibi bakıyorlar, bir şey saklıyor gibiler sonra öğreniyorum ki eski sevgilim ölmemiş, Antalya’ya kaçmış, orada okula devam ediyormuş. Bana yalan söylemiş. Tabi ben öldü sanıp her gün üzülüyorum, yalan söylediğini öğrenince numarasını bulup arıyorum, konuşuyoruz. O “Olmuyor böyle” falan diyor. Ben ağlıyorum o ağlıyor. Bir dünya şey sayıyorum da hatırlamıyorum ne saydığımı. Bir tane erkek hocam var, onun telefondan arıyorum işte. Yüzünü hatırlamıyorum ama adamın. O da bana sarılıyor, teselli etmeye çalışıyor, ağlıyor. Sonra birden uyandım. Gerçekte de ağlıyorum. En kısa zamanda yorumlayın rüyamı, lütfen.

12.10.2013 08:22:48

Beyazselçuk

Merhaba rüyamda eski sevgilimi kuyumcuda çeyrek yarım altını bir bezle silip terazide tartarken gördüm. Ben kuyumcuya müşteri olarak girdim, o beni görmemezlikten geldi. Yorumlarsanız sevinirim.

16.10.2013 07:15:32

...

Rüyamda sevdiğim insana sevdiğimi söylüyordum, o da bana “Seni seviyorum” diyordu. Ne anlama gelir?

17.10.2013 17:08:19

Bozoklu

Rüyamda eski sevgilim bize geliyordu, pişmanlıklarını anlatıyordu sonra ben ona sarıldım daha sonra yatakta o benim göğsüme yatmış, ben de onun ellerini tutuyordum. Sonra ablam geldi ve biz yataktan kalktık daha sonra uyandım zaten... Yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

19.10.2013 17:10:42

Galli

Rüyamda evlenmiş olan eski sevgilimle sohbet ederken görüyorum. Ne anlama geliyor?

20.10.2013 01:28:39

LÜTFEN ACİL YANITLARSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM!

Rüyamda sevdiğim çocuk evden içeri girdi ve kafasını duvar ile kapının arasına koydu, gözlerinden bir damla yaş süzüldü sonra mutfağa giderken “Ne oldu, iyi misin?” dedim. Mutfağa geldiğinde “Sana güvenebilir miyim?” dedi. “Tabi ki de” dedim. Bana sarıldı ve salona doğru geçtik. Tekrar sarıldı ve birini sevdiğini çok yakınında olduğunu ve ona kavuşamayacağını söyledi ve tekrar sarıldı. Sadece gözlerime bakıyordu. Karşı daireye gitti. Bir süre odada kaldım, karanlıktı ve sıcaktı. Kapı çalındı, tekrar onu gördüm, bana çok uzun süre sarıldı ve telefonunu çıkarttı. Tuşlarının bazıları kopmuştu, numaramı kaydetti. Elimi tuttu, yanağımdan öptü ve uyandım. Ne olabilir?

24.10.2013 17:46:03

Eliff

Rüyamda eski sevgilimle deniz kenarında el eleyiz ama karşıdan arabayla gene o geliyor ve ben yanımdaki ona sarılıyorum. 2 sini aynı anda görüyorum. Bunlar ne anlama gelir?

27.10.2013 09:31:40

Düşünceli

Rüyamda eski sevgilim dizlerinin üzerine çökmüş bana evlilik teklifi ediyordu. Yüzüğün aile yadigarı olduğunu ve artık ben de kalması gerektiğini düşünüyordu. Yüzüğe baktığımda üzerinde pırlantalar olan altın bir daire şekli gördüm. Bir şey diyemedim sarıldık sonra aileme onunla evlenemeyeceğimi hayatımdaki insana haksızlık olduğunu ve yüzüğü onu kırmadan nasıl vereceğimi soruyordum? (tüm bunların anlamını merak ediyorum. 3 gündür aynı rüyayı görüyorum.)

28.10.2013 12:43:30

Şef

Sevdiğim kişiyle göz göze gelerek bakıştığımı ve rüyamda bana söylemesi gereken bir şeyi söylemediğini gördüm. Yorumu nedir?

03.11.2013 08:17:10

İlknur

Ya ben rüyamda eski sınıf arkadaşımın benim sevgilim olduğunu gördüm. Ama şuan nişanlı olan bir başka arkadaşımın eski sevgilisi gibi bir şeydi ama normalde öle bir şey yok. Benim doğum günüm oluyordu. Bunlarda pasta almışlardı falan sonra deniz kıyısı gibi bir yere gittik. Orada yarışmaya katıldılar bunlar sonra herkes boğulmaya başladı. 3 tanımadığım kişi vardı. Onları kurtardılar. Ben birine yardım ettim ve o yardım ettiğim arkadaşımın ailesini falan tanıyordu ama bizimkilerden haber yoktu ve çok zaman geçmişti. Sonra ben bağıra bağıra ağlıyordum ki uyandım.

06.11.2013 09:19:37

Meral

Rüyamda sevgilimin beni eşinin olduğu eve götürdüğünü gördüm. İkimiz eve geçtiğimizde kadın yatakta uyuyordu. Sanki yatağın bir kısmı kendine ait değilmiş gibi bir ayakucu kısmında uyuyordu. Sonra uyandı daha sonra sevgilimin annesi ve bir aile daha eve geçti. Gerisi de yok zaten. (Sevgilim sadece imam nikâhı ile evli ama karı koca olmadılar.) Yorumunuzu merakla bekliyorum?

06.11.2013 15:07:44

İnnerworld

Rüyamda annemle bir yola çıkıyoruz, etrafı tarla bu yolun. Ve birden okul müdürümü annemin yanında görüyorum. Başka bir rüyamda da yine annemle gördüm. Bir kurban kesilmiş, insanlar kapalı bir alanda kurban etleriyle meşgul. Annemin yanında müdürüm var yine, yine yol var. Annemleyken müdürüm de annemin yanında bize katılıyor. Bu arada gerçek hayatta Müdürüm bekar ve iyi bir dostluğumuz var. Bu rüyayı yaz tatilinde gördüm. Şu anda başka okula atandı. 1 aydır görmüyorum. Dün gece yine rüyama girdi, ağlıyordu, gidiyor olduğu için, yanında da bizim okula bu yıl gelen evli bir bayan hoca vardı, kuran okuyordu. Onu üzgün görünce ben de ağlamaklı oldum. Ancak gözümden yaş gelmedi. O anda acıyla uyandım. Bu rüyalar zincirinin anlamını çok merak ediyorum, nedir? Yorumlarınızı bekliyorum.

13.11.2013 00:21:11

ASLI ASLI

Sevgilimin oğlunu gördüm. Meyve topluyorduk, oldukça boldu. Sevgilim de bitmiş bir halde bir yere gitmek istiyordu. Ne demek?

17.11.2013 16:16:40

EDım

Kız arkadaşım rüyasında benim öldüğümü görmüş. Bunun yorumu nedir acaba?

20.11.2013 18:42:30

Adsız

Rüyamda eski nişanlımla barıştığımızı ve çok mutluyduk anlatılamayacak kadar sevinçliydik. Bu ne demek oluyor? Ben onu hayatımdan çıkardım ki neden rüyamda gördüm onu, şimdi?

23.11.2013 01:16:04

Melek

Eski sevgilimle evleniyordum. Gelin arabasına erkek kardeşim ve birkaç çocuk biniyordu. Ama ben hiç üzülmüyordum, o gitti diye. Hep geleceğini düşündüm.

24.11.2013 12:11:13

Ceee

Arkadaşlar ben kuzenimle sevgiliymişim, rüyamda. Ama ben 10 yaşındayım. Benim kuzenim 29 yaşında, erdem abim =) Sonra onla sevgiliymişim. Benim doğum günüm oluyormuş. Onunla ayrı bir yere gittik, evden çıktık. 2 adım falan yürüdük sonra orman gibi bir yere geldik. Orada bana hediye paketinden yeşil şal çıkarttı. Ben de yanağından öptüm, erdem abiyi. Bu ne anlama gelir?

28.11.2013 08:33:02

İst

Rüyamda sevgilim bizim evimizde ailemle birlikteydi. Bu ne anlama gelir?

28.11.2013 16:13:42

Morpapatya

Rüyamda eski sevgilimin ailesiyle sahildeydik. Ben eski sevgilimle denizde yüzüyordum ve açılıyorduk, mutlu hissediyordum kendimi. Akşam olunca evde eski sevgilimin annesi bana “Ben senin kaynananım. Bana bir kahve ısmarlamayacak mısın? Bir kahveni içeyim” diyordu. Ben de ona kahve yapıyordum. Lütfen yorumlayın.

02.12.2013 21:49:59

Burak

Eski sevgilimin ağladığını ve üzüldüğünü gördüm.

03.12.2013 01:16:58

Sukran S.

Rüyamda eski sevgilimle arabayla kaza geçirip, öldüğümüzü görüyordum?

05.12.2013 00:53:46

Gökçen

Eski sevgilimden gerçekte mesaj geldi. “Konuşabilir miyiz?” yazdı. Buluşma günü ayarladık falan sonra vazgeçti. Konuşmamak en iyisiydi çünkü konuşsak, buluşsak dayanamayıp yeniden sevgili olacaktık. Ailelerimizde karşı zaten, böylesi daha iyi. Sürekli onu düşündüğümden rüyalarıma girdi. Birkaç gündür onunla buluştuğumu gördüm hep. En uzun süreli çıktığım kişi bu rüyalarıma giren. Bir anlamı yoktur kesin, varsa da söyleyin lütfen...

07.12.2013 21:47:34

Cuklatt

Rüyamda şu anki sevgilim bisiklete biniyordu. Ben de dışarıda kendi evimin önündeydim. Bisikletle yanımdan geçiyordu. Bu ne demek oluyor?

10.12.2013 00:40:33

CeylAn

Rüyamda eski sevgilimi başka bir kızla gördüm. Kızda öğrenci kıyafeti vardı. Sanırım erkek arkadaşımda öğrenciydi. Etrafta da öğrenciler vardı. Eski sevgilim, bu kıza yaklaşmaya çalışıyordu yani sarılmaya falan ama kız istemiyor gibiydi. Eski sevgilim üzgün gibiydi. Ben de evden balkona çıkıyorum bu esnada görüyorum onları. Laf atıyorum eski sevgiliye ve eve içeri giriyorum. Yanımda annem de varmış. Anneme “Kız çirkin” diyorum. Annem “Güzel” diyor. Kardeşlerim de “Çirkin” diyor. Annem gene “Güzel” diyor. Ben anneme “Ne yapmaya çalışıyorsun? İnadıma söylüyorsun” diyorum. Kızıyorum ve başlıyorum ağlamaya.. Rüyamın anlamı nedir? Lütfen yardımcı olur musunuz? Çok aklıma takıldı. :(

10.12.2013 08:29:20

Vay

Ya ben sevgilimden yeni ayrıldım. Bugün rüyamda gördüm. Eski bir arkadaşımla sevgililerdi. Görüp ağlıyordum. Kendim kötüydüm, rüyamda. Lütfen yorumlar mısınız?

12.12.2013 11:50:39

Asdasd

Rüyamda uzakta yani başka şehirde yaşayan sevgilimi görüyordum. Onunla gülüp, eğleniyorduk, fotoğraf falan çekiyorduk. Ne anlama gelir?

12.12.2013 14:06:57

Nazli

Rüyamda eski sevgilimi gördüm. Ayrılalı neredeyse bir sene olacak. Rüyamda bir arkadaşım beni görüşelim diye çağırıyor, dışarı, buluşalım diye ama meğerse eski sevgilimle konuşmam için plan yapmışlar, barışmamız için. Arkadaşımın arabasından iniyorum ve bana söyle diyor "Sen gidip şimdi onunla konuşacaksın ve aranızdaki her şeyi halledeceksiniz. Ben pişman oldum ama sen olmayacaksın. Siz konuşacaksınız.” Sonra birden kayalıklar tepe oluyor. Her yer işte kayalık, beyaz, parlak taştan oluyor. Her yer parlıyor. Ben tırmanıyorum, en tepeye ulaşıyorum, oturuyorum. Sonra eski sevgilim geliyor, çok üzgün, pişman şekilde. O da yanıma oturuyor ve elimi tutuyor. Ben de onun elini tutuyorum, barışmış oluyoruz, güya.

20.12.2013 22:56:16

RİV

Bir çocukla çıktım, ayrıldık. Arkadaşım benim eski sevgilimle kavga edip sonra sarıldığımızı ve mutlu olduğumuzu görmüş, rüyasında. Yorumlarsanız sevinirim.

23.12.2013 13:26:02

Karamel

Rüyamda evlenmenin eşiğinden döndüğüm 10 yıllık beraberliğim olan eski sevgilimi bir başkasıyla evlenmiş ve yeni bebeği olmuş olarak gördüm. 20 ay önce onunla tanıştığını söyledi. Onun evindeydik, ailemle beraber. Sorular sordum ona ve oradan bir türlü ayrılamadım. Bunu bana yorumlarsanız çok sevineceğim. Teşekkürler.

26.12.2013 13:01:16

Barbaros45

Rüyamda bir doğal afetten sonra sevgilimi arayıp, onu canlı olarak gördükten sonra hüngür hüngür ağladığımı gördüm. Bunun manası nedir? Teşekkürler.

28.12.2013 12:33:43

Phila

Rüyamda sevdiğime teklif ediyordum ama kabul etmiyordu. O odadaki eşyalarımı alıp çıkarken, arkamdan bakıyordu.

29.12.2013 09:59:24

Gülay

Sevgilim beni rüyasında ölmüş olduğumu ve ağladığını görmüş. Ne demektir, yorumlar mısınız, lütfen?

29.12.2013 14:06:41

Gülay

Ben de sevgilimin bir başka kişiyle evlendiğini gördüm. Üzülüp ağladığımı gördüm. Aynı rüyanın içinde düğün olan yerdeyken, sol elimin bileğimden çıktığını onu çıkartıp yine başka bir kendi elim varmış onu takıyorum acı hissetmiyorum. Biraz karışık oldu, sanırım. Teşekkürler şimdiden.

29.12.2013 14:11:16

İsimsiz

Rüyamda eski sevgilimle konuşuyorum ve yüzü hep bana gülüyor. Bu ne anlama gelir?

30.12.2013 11:20:01

İrem

Rüyamda okuldaydım. Eski sevgilime sarılıyordum ama o anki huzur hiçbir şeyde yoktu. O sırada aklıma şu anki sevgilim geldi ama umursamadım bile. Ve o an hiç bitmesin, istedim. Sizce ne anlama geliyor, bu?

01.01.2014 00:38:47

Özlem

Rüyamda eski sevgilimde ailecek oturuyorduk. Bana gülümseyerek telefon işaret etti. Ben de kızgın bir şekilde baktım. Sonra evden çıkarken kağıt paralar gördüm, yerde. Her basamak indiğimde kağıt para gördüm. Sonra biz evden ayrıldıktan sonra eski sevgilim arkamızdan geldi ve çok bitkin bir hali vardı. Dışarda banka uzanıp yattı, bana bakarak.

06.01.2014 11:18:58

Adanalı

Rüyamda yağmur yağarken dışarıya çıkıyordum. Ne demek?

09.01.2014 20:15:46

Esraa

3 gün önce eski bir sevgilimi gördüm. Beni arayıp buluyor. Karşıma çıkıyor, kendini değiştirmiş bir şekilde. Gözleri maviydi, siyah lens takmış, biraz kilo almış, boyu biraz kısalmış gibiydi. Ben de onun o olduğuna inanamadım biraz. Ama iyi ki karşıma çıkmış diye düşünüyordum. Sonra ki iki gecedir rüyamda 3 yıldır sevdiğim eski sevgilimi hayata küsmüş mutsuz olduğunu ve benim annesi ile ona yardım ettiğimizi görüyorum, rüyamda. Ama iki ayda bir konuşuyoruz, kısa kısa. Ve şuan benim bir buçuk aydır ciddi süren bir beraberliğim var, başkasıyla. Ama neden bu şekil gördüm, anlamadım. Etkisinde kaldım, rüyanın.

12.01.2014 12:00:50

Senem K.

Rüyamda eski sevgilimi siyahlar içinde gördüm. Bakıyordu ama tek kelime etmiyordu.

12.01.2014 14:04:18

Arzum

Selam. Rüyamda ayrıldığım, sevdiğim erkeği gördüm. Benden kağıt para aldı. Ve “Elinde olanı da sana yeter” dedi. Hali sempatikti. Teşekkür.

16.01.2014 17:30:12

Memet K.

Rüyamda lisede aynı sınıfta olduğum kız arkadaşımı öptüğümü ve evlerinde olduğumu gördüm. Ama kızla aşk anlamında aramızda bir şey yoktu, gerçek hayatta bu böyle. Ama aramız çok iyiydi. Acaba beni seviyor muydu?

17.01.2014 20:49:11

Nazan_38

Babamı gördüm ve ağlıyordum. Bu nedir? Birde çok sevdiğim arkadaşım beni rüyada rahatsız ediyor. O arkadaşımı hiç görmedim ama. Bu ne anlama gelir?

23.01.2014 20:13:47

Rüyacı

Rüyamda sevdiğim kızın bir yakınımla evlenmek üzereyken bana kaçtığını gördüm. Ne anlama geliyor? (Hatta erkek tarafının düğünün olduğu yerden de geçtim.)

24.01.2014 00:33:46

Hüseyin C.

Rüyamda lise 1 deki arkadaşım, sevgilim he. Onu seviyordum, o sevmiyordu ama rüyamda sevgilim olmuş. Anlamı nedir, bunun?

27.01.2014 09:46:15

Elif

Benim sevgilim İstanbul’da yaşıyor, ben de Antalya’da. Rüyamda onun buraya geldiğini gördüm. Ne anlama geliyor?

27.01.2014 11:37:32

Ronahi

Sevgilime sarılıyordum.

31.01.2014 11:00:33

Muhammed

Rüyamda eski sevgilimi evimde gördüm. Bu ne anlama geliyor?

04.02.2014 20:27:34

Asiye

Ben rüyamda tanımadığım bir erkekle sevgili gibiydim. Çocuk bana böyle aşık gibi bakıyordu. Ben mutfakta tabakları düzeltirken, akamdan bana sarılarak kendi tabağını koydu. Bu arada ben 14 yaşındayım. Sonra ben çöpü atarken, o da çöpün karşısında bir sandalyede oturuyordu ve bana sapık gibi baktı. Sonra da dışarı gezmeye çıkacaktık beraber. Annem izin vermedi, gitmeme. Birde rüyamda ben bu çocukla kuzenmişim.(ama gerçekte tanımıyorum.)Lütfen, yorumlarsanız çok sevinirim.<3

09.02.2014 13:21:22

Şeyda

Sevgilimle 7 yıldır birlikteyiz. Rüyamda hiç böyle bir durum olmamasına rağmen onun bir akrabasıyla evli olduğunu gördüm. Bunu biliyormuşum ve biz evlenene kadar kağıt üstünde evli kalmasını kabul etmişim. Bir gün kapıma geliyorlar, cinsel birliktelik yaşadıklarını söylüyorlar. Kızın elinde de bir bebek. Ben yıkılıyorum, feryat edip ağlıyorum. Bu rüyanın anlamı nedir? Cevap verirseniz sevinirim.(Rüyayı sabah 10 da gördüm.)

10.02.2014 11:18:36

Mira

Rüyamda eski sevgilimin annesi beni evlerine davet etmişti. Ben evlerine gitmiştim ve annesi babası ve ablasıyla konuşmuştum. Bunun anlamı nedir? Çok merak ediyorum.

12.02.2014 17:47:37

Sevdacan

Rüyamda sevdiğimin yüzüme çok sinirli baktığını görüyordum. O kadar sinirliydi ki dövecek gibi. Bir defa da bana bir mektup bırakıp uzaklara gittiğini görüyordum. Ve ben mektubu okuyup ağlıyordum.

13.02.2014 18:58:17

Aypi Follow

Ben rüya göremiyorum ya :/ Var mı, bir anlamı?

15.02.2014 19:22:39

Keşş

Rüyamda tanıdığım bir kızın elini tuttum. Çok mutluydum. Sevgilimden de ayrılalı 3 ay oldu. Çok garip bir rüyaydı açıkçası.

22.02.2014 12:19:31

Gözde

Çok ilginç bir rüyaydı. Rüyada eski sevgilimin şuan nişanlandığı kızla konuşuyorum. “Neden böyle oldu? Ben olsam yapmazdım” diyorum. Neden aramıza girdiğini soruyorum. Kız gayet iyi davranıyor. Ben de öyle. Çok iyi bir arkadaş oluyoruz. Dertleşiyoruz. Lütfen yorumlar mısınız?

23.02.2014 10:43:56

Meraklı

Rüyada yeni eve taşınmışlar ve kız dolabı düzenliyorken çocuk sevgilisine korkmasın diye sarılmak üzereyken onu daha çok korkuttuğunu görmek, ne demek ola ki?

26.02.2014 09:56:35

RECEP

Ben rüyamda eskiden sevdiğim kızın bizim köye geldiğini ve dayımdan bana onun beni sevmediğini duydum. Ve buna benzer bir rüyayı da 2 gece üst üste gördüm.

26.02.2014 11:46:28

Deli Dumrul

Rüyamda canımdan çok sevdiğim ama bir türlü karşılık bulamadığım kız bana yardım etti ve hiç gülümsemeden arkasını dönüp gitti. Acaba bunlar ne anlama geliyor???

02.03.2014 10:39:03

Melek

Rüyada eski sevgilim evliliğinde çok mutsuzdu ve benim için evliliğini bitiriyordu. Benimle devam ediyordu. Yorumlarsanız sevinirim. Ben de evli bir kadınım.

04.03.2014 08:54:00

Arda

Ben bir rüya gördüm. Şimdi sabah uyanıyorum. Laptopta oynuyorum. Okula gidiyorum. Sevdiğim kız çantasını yere düşürüyor. Ben de ona veriyorum. “Aa acaba neden yere düştü. İçine bir bakar mısın?” diyor. Ben de bakıyorum. İçinde bir not yazıyor seni seviyorum falan yazıyor. Benden cevap bekliyor. “Diğer teneffüs söylerim” diyorum. Üzülünce, anında söylüyorum sevgili oluyoruz. Bu kadar. Anlamı ne olabilir?

05.03.2014 07:20:58

Berra

Nişanlıyım ve rüyamda eski sevgilimin uzaktan beni izlediğini ve üzgün olduğunu gördüm. Hatta arabasında çok sevdiğim bir şarkı çalıyordu. Başka bir rüyada bir ortak arkadaşımızın sevgilisi var. “Şundan ayrıldı, şimdi şunla çıkıyor” muhabbeti yaptık durduk. Daha sonra altın topladım.:))

06.03.2014 08:53:52

Recep O.

Rüyamda bir doktorun beni muayene ettiğini ve boğazımın sol tarafını işaret ederken, bir yandan da iyi olacağımı söylediğini gördüm...

06.03.2014 22:54:00

Merve

Rüyamda küçük bir kız çocuğunu önüme almış yürüyordum gülücükler saçarak. O sırada arkama baktığımda eski sevgilim kafe gibi bir yerde oturuyordu. Ben arkamı döndüğümde kafasını bana doğru uzatmış arkamdan bakıyordu. Benim baktığımı görünce kafasını geri çevirdi. Sizce bu rüyanın anlamı nedir? Teşekkürler...

01.04.2014 13:39:53

BÜŞRA

Ben daima sevgilimi görüyorum rüyamda ve bundan çok zevk alıyorum.

03.04.2014 14:05:31

Sevde

Rüyamda hala aşık olduğum erkeğin sırtında uzanıyordum ve annelerimiz diğer odada tanışıyordu. Ne anlama gelebilir?

03.04.2014 17:40:09

Bay U

Rüyamda karanlığın içinde eski sevgilimi gördüm gülüyordu. Gerçekte o benden ayrılmıştı. Bu ne anlama gelebilir?

11.04.2014 21:01:51

ÖZNUR

Merhaba, rüyamda 4 yılı aşkın süredir ilişkim olan sevdiğim adamı gördüm. Gerçek hayatta görev gereği başka bir şehirde rüyamda gelmiş gördüm. Gerçek hayatta henüz tamamen bitmemiş bir evliliği var. Rüyamda ise bana 1 ay içerisinde her şeyin düzene gireceğini ve artık kavuşacağımızı söyledi ama yüzü ve bana tavırları çok sıcak değildi. Yorumlamanızı rica ediyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

14.04.2014 09:38:07

Kısmet Bakalım

Kız arkadaşım rüyamda ortak bir erkek arkadaşımıza eski sevgilisiyle beni kıyaslıyordu. Beni ilginç bir şekilde kötülüyordu. Arkadaşa anlatırken eski erkek arkadaşından bahsederken “Hiçbir şeyden korkmazdı ama bu kar yağması ya da arabadan (2sinden biriydi tam hatırlayamadım) bile korkuyor” diyordu. Bu kıyaslama neye işaret eder acaba? Saygılar, iyi çalışmalar.

17.04.2014 11:21:47

Serkan

Sevgilimin eski sevgilisini rüyamda gördüm. Ayaküstü konuştuk. Bu rüya tam da sevgilim ameliyat olmadan hemen önce gördüm bu da sinirlerimi bozdu. Rüyaya takılı kalmak istemiyorum ama tam ameliyat zamanında böle bir rüya görmem nasıl yorumlanır? Lütfen yorumlarsanız sevinirim.

19.04.2014 12:27:31

Asu

Rüyamda eski sevgilimi alışverişte gördüm. :)

24.04.2014 22:05:34

Gurbet

Rüyamda sevgilim, sevgilimin annesi ve ben fotoğraf çektiriyorduk. Sevgilimin ablası da bize yemek hazırlıyordu. Ablası, ben ve sevgilim mutluyduk fakat annesi biraz yorgun görünüyordu.

30.04.2014 15:26:18

Aşık Kız

Ben 2 buçuk seneden beri bir çocuğu seviyorum. Rüyamda da o benim okuluma gelmiş yemekhanede konuşuyoruz ama ben ağlıyorum. O da “Benim şu anda çıktığım birisi var ve bebeğimiz olacak” diyor. ben de ağlayarak dışarı çıkıyorum. Yağmur yağmaya başlıyor. Tam araba çarparken bana uyanıyorum.

30.04.2014 19:22:03

Gizli

Rüyamda ayrıldığım sevgilimin beni tekrar bulduğunu ve beni görmeye çalıştığını ama benim ondan durmadan kaçtığımı gördüm. Ne anlama geliyor bir yardım edebilir misiniz?

01.05.2014 07:46:38

Rih

Rüyamda eski sevgilimle yakın arkadaşımın ilişkisi olduğunu gördüm ve ben arkadaşımla kavga ediyordum. Bu ne anlama geliyor?

02.05.2014 06:49:28

Ssss

Rüyamda sevgilimle geziyorduk. Önce piknik gibi bir yere gidecektik fakat daha sonra oraya yakın olan akrabamın ziyaretine gitmeye karar verdik. Minibüsteydik ve uzak bir yerde indik. İndiğimizde yağmur yağıyordu taksiye binmeye karar verdik. Ama benden önce sevgilim taksiye bindi ve bir anda hızlıca gitti. Peşinden koştum. Daha sonra bana ismimle hitap ederek bir mesaj attı yasla. Bir amcanın arabasında olduğunu ve beklediğini söyledi. Gittim oraya indi. Arabadan adamla tartıştım ve adam gitti. Kız arkadaşım ağlıyordu ve ona ne yaptığını ne olduğunu sordum. Kız arkadaşım kapalı bir bayan. Yaşlı amca ona “Sen kapalısın dikkat etmen gerekiyor. Seni öyle kabul eder mi?” gibisinden şeyler söylemiş sevgilime. Daha sonra yolda yürürken ağlamaya başladı ve o arabayla amca tekrar geldi. Kız arkadaşım da arabaya binip gittiler. Bu rüyadan ne anlam çıkar? İlginize teşekkürler.

04.05.2014 13:57:32

FUNDA

Merhaba:) uzun zamandır görüşmediğim eski sevgilim; rüyamda evimizin önünde kavga ederken annem tanımadığı halde acıyıp eve alıyor. Karşımda oturmasına rağmen bana bakmıyor. Ben bu duruma üzülüp başka yere geçiyorum. 5 dakika sonra o da gelip karşıma oturuyor. Bana bir şey soracakken aniden uyanıyorum. Yorumlarınızı rica ediyorum. :)

05.05.2014 16:43:32

Bentler

Ben 2-3 yıl bundan önce bir kız bizim mahalleye yeni geldi. Ben o kızdan hoşlanıyordum ve o da benden (davranışlarından görüyordum). O bu itirafı benden bekliyordu sanırım ama ben söyleyemedim, gitti. Sonra mahalleden taşındı. Dün uykuma girdi ve döndüğünü gördüm. Artık sevgiliydik. Bu ne anlama geliyor?

09.05.2014 21:25:00

Meltem B.

Rüyamda hoşlandığım çocuğu gördüm Çıkma aşamasındayız kavga ettik dün. Rüyamda annesinin saçı uzun ve sarıydı. Biz masada hep birlikte otururken annesi çocuğu alıp başka masaya geçiyormuş. Annesi benden onu çekiyormuş.

13.05.2014 08:59:39

Adem

Rüyamda çok sevdiğim eski sevgilimin evindeydim, annesiyle oturup konuşuyordum ama eski sevgilimi görmedim. Annesiyle konuşuyordum mutfakta, ızgara köfte yapıyordum. Bu rüyayı iki defa gördüm.

26.05.2014 23:27:26

Ahmet

Yıllar önce uzun bir birlikteliğimizin olduğu bugün rüyamda gördüm tam 3 yıl sonra gerçek hayatta da karşılaşıyorduk ama hiç konuşmazdık. Rüyamda okuduğumuz eski okulda karşılaşıyorduk ve ben onu daha sakin bir yere götürüyordum o tam arkamda omuzlarımı tutarak geliyordu sonra durduk karşıma geçti ve artık bir kez daha onun olamayacağı ve pazartesi günü ona görücü geleceğini söyledi.

28.05.2014 18:09:28

Cimen

Rüyamda aramızda bir şey yaşanmadı ama birbirimizden hoşlandığımız çocuğu gördüm. Şu an uzakta kendisi ve görüşme imkanımız yok, bazı sebeplerden ötürü aramızda engeller çıktı, olmadı ama bugün gördüğüm rüya ile ondan çok hoşlandığımı bir kere daha anladım. Şöyle ki:"Rüyamda arkadaşlarla kalabalık bir ortamdayız birden o geldi ve koltuğa oturdu, morali de bozuktu. Sordum “Neyin var?” diye o da kavga ettiğini, şu an her tarafının mor, sırtının da çok ağrıdığını söyledi ve “Arkadaşlara sakın belli etme” dedi bana. Ben de “Gidelim de bir bakayım” dedim. Girdiğimiz odanın kapısı bozuktu kapanmıyordu. Baktım sırtına mosmor “Niye kavga ettin, neden, bu halin ne?” derken arkadaşlardan biri beni arıyormuş. Ben de tedirgin oldum kapı da kapanmadığı için arkasına saklandım. Dedim ki “Bizi böyle görürse yanlış anlar” o sırada demeye kalmadan girdi çocuk. “Ne oluyor burada?” dedi. Ben açıklama yaptım ama kızdı bana, uyandım. Lütfen yorumlarsanız sevinirim.

01.06.2014 12:29:47

Sedefilhan

Gerçekten aşıksanız sevgilinizden vazgeçmezsiniz. Ben rüyamda sevgilimle geziyordum ve onun eski sevgilisi geliyordu sevgilime “Seni seviyorum” dedi ve sevgilimle arkamızı dönüp gittik ve uyandım. Birkaç gün sonra bizi ne yaptı, ne etti ayırdı ama kız onu sevmiyor. Ne anlama geliyor?

01.06.2014 17:04:58

O çocuk

Ben şelaleden tam düşecekken, eski sevgilim ellerimden tutup beni düşmekten kurtarıyordu.

05.06.2014 15:51:38

Yorgun

Rüyamda sevgilimle beraberliğimizi aileme ve tanıdığım kişilere açıklıyorum. Sonrasında sevgilim benden uzaklaşıyor ne yaptıysam barışmıyor. Üzüntüden yataklara düşüyorum. Sonra bir gün geliyor ve “Ben senden asla vazgeçmem” deyip sarılıyoruz. Bu rüya ne anlama geliyor?

05.06.2014 16:09:15

Serap

Rüyada kızlık zarının bozulduğunu gördüm ve kanı elime bulaşıyordu.

08.06.2014 00:29:00

Rosefem

Rüyamda eski sevgilimin evindeydik. Benim ailem onun ailesi baya bir kalabalıktı ve hep bir koşuşturmaca vardı. Eski sevgilimle odadaydık. Sonra bir kız girdi içeri, mutfağa gitti, tabak aldı, çıkarken bizi gördü, bir şeyler dedi, bağırmaya başladı. Kızın ağzını tuttum “Benden büyüksün ama küçük davranıyorsun” dedim. Sonra kız gitti. Erkek arkadaşım ağlıyordu. Kapıyı kapattım. Onu öpmeye başladım, ağlıyordu yine gözleri kıpkırmızı idi ve yüzü çok sıcaktı. Bir kolye ucu ve başka bir şeyler fırlattı. “Bulursan bana ver” dedi. Sonra ben o kolye ucunu gördüm düğüm gibi şekli vardı. Ben o kolyeyi görmesin diye üstüne oturdum. Sonra uyandım. Bu rüyayı 2 saat önce gördüm, gündüz vakti yani. Yorumlar mısınız bana?

08.06.2014 15:02:36

Koi Pond

rüyamda tanımadığım bi kızla sevgiliydim hiç beni bırakmıyordu sürekli sarmaş dolaştık ablasıda vardı bizi izliyordu ama bişey demiyordu. bunları yaparken bi evde çalışıyorduk berarber işyeri gibiydi ev. sanki uzun zamandır sevgiliymişiz gibi davranıyordu çok iyi hatırlıyorum rüyamı bende bu durum karşısında şaşkındım bu rüyanın anlamı nedir ??

09.06.2014 21:15:20

Gizemnur

Rüyamda babam ve eski sevgilimi görüyorum görür görmez onlardan koşarak uzaklaşıyorum. Yanımda kuzenim de oluyor. Eski sevgilim içinde bebek olan bir bebek arabası sürüyordu. Babam ise kardeşimin elinden tutuyordu. Ben koşmaktan yorulup bir çeşmenin dibinde bayılıyorum. Gözümü açtığımda bir okulda oluyorum. Annem de zorla elimi yüzümü yıkamaya çalışıyor. Sizce bu neye işarettir?

10.06.2014 17:41:15

Yavuz

Tanıdığım bir kız ben yatarken yanıma gelip “Neden benimle konuşmuyorsun?” deyip yanıma yattı ve öpüşmeye başladık. Bunun yorumu nedir? Yardımcı olursanız teşekkür ederim.

21.06.2014 01:17:58

Selin

Rüyamda Düriye’nin güğümlerinde oynayan, Yakup ve ümit bizim takımda, yenilmemize rağmen biz çok seviniyorduk.

21.06.2014 10:40:17

PINAR

Rüyamda gizli gizli değişik açık kahverengi kelebekler besliyorduk. Ben ve 2 arkadaşım ondan kurtulmaya çalışıyorduk.

21.06.2014 10:41:59

Mert Y.

Ben rüyamda İrem adlı sevgilimle bir yere katılıyorduk. Orada ikimiz de aynı yere oturuyoruz. O bana bakıyor, ben de ona bakıyorum. O “Öpmek yok!” diyor. Ben öyle düşünmezken öyle diyor ama ben onu çok seviyorum. Sonra biraz bekledikten sonra ben onun omzuna elini koyarak geziyoruz. Sonra biz dışarı çıkıyoruz, o kayboluyor. Ben en yakın arkadaşımla bir banka oturduk sonra siyah bir Transporter içinden gelinlikler çıktı. Bu ne demek oluyor acaba? Cevabının verilmesini rica ederim.

21.06.2014 11:23:57

Elif

Eski sevgilimi rüyamda gördüm, ofis gibi bir yerde masada oturuyor, yüzü gülüyor. Beni görsün diye önünden geçiyorum falan. Sonra birden okul gibi bir yerdeyim ve her sene sonu yapılan gösteriye kalacakmışım. Üzerimde folklor elbisesi, ayaklarımda toms ayakkabılarım, kendime gülüyorum. Sonra “Sınıfta oynamayalım bahçede oynansın” diyorum ve bahçeye yöneliyoruz. En son bahçeye gitmek için ufak bir derenin üzerinden atladığımı gördüm ama hiç oynamadım. (Akşam yatmadan Allah’ıma “Benim için olanı rüyamda göster bana” diye içimden geçirdim.)

25.06.2014 09:59:09

Cancazım

Eski sevdiğimi 2 kere gördüm ama benle konuşmadı hiç.

27.06.2014 09:38:57

Felon

Rüyamda eski sevgilimin yerine kardeşi geçmişti ve güya kardeşi benim sevgilimdi. Bizim evimizde anneme evleneceğini söylüyordu. Annem de “Daha gençsin, dur biraz” diyordu. Eski sevgilim de yazın deri bir montla sevgilisini ısıtmaya çalışıyordu ve tam karşımda oturuyordu. Bir kere de bana tebessüm etti.

29.06.2014 11:57:38

Skydln

Sevgilimle sürekli kavga edip barışıyoruz ama ben onu çok seviyorum ve onu sürekli rüyamda görüyorum acaba neden? Cevaplarsanız, Allah razı olsun sizden çok sevinirim.

29.06.2014 14:37:16

Empri

Şu anki sevgilimi rüyamda, onun iş yerinde bekler iken, onun eski sevgilisine onu aldattığı için ağladığını, gözü yaşlı bir biçimde önümde ona vurarak yakasını gördüm. Bir gün sonra ikinci rüyamda onun eski ilişkisinin sex videolarını tanımadığım ama onu tanıyan bir kızın bana izletmeye çalıştığını gördüm. Video ekranda tam başlıyordu uyandım. Hiçbir görüntü görmedim. Yardımcı olursanız yorum için sevinirim. Teşekkürler.

02.07.2014 01:15:27

Gamzee

Nişanlımın sevgilisiyle sarıldığımı gördüm.

02.07.2014 10:00:16

Deniz

Ben dün rüyamda çok karmaşık bir şey gördüm. Rüyamda sevgilimle (sevgilim yok/olmadı) alışveriş merkezine gidiyoruz. Ve alışveriş merkezinde gezerken annemi ve babamı görüyoruz. Babam sevgilime kızıyor sonra biz oradan kaçıyoruz. Dışarı çıktığımızda bir sel gibi bir şey oluyor ama düzeltilebilir bir sel. Sonra sevgilim yüzücü kıyafetini giyip suya dalıyor ve seli durduruyor. Babam sevgilime “Aferin” diyor ve rüyam burada bitiyor. Bu ne demek? Yani cidden bu rüya kafama çok takıldı. Lütfen yardım edin.

02.07.2014 18:50:31

Aşık

Rüyamda sevgilim ile aynı okulda olmadığımız halde aynı okuldaydık, yanımdan ayırmak istemiyordum. Bu ne anlama geliyor?

04.07.2014 15:28:36

Mesut

Rüyamda sevdiğim kızı gördüm yağmurda ıslanmıştı hem de sırılsıklam ama ben ıslanmamıştım. Yanına gittim ve zorla üstündeki ıslak ceketi çıkarıp kendi kuru olan kazağımı giydirdim. Ancak buna rağmen memnun olmadı ters davrandı. Ben onu güneşli olan bir yere götürmeye çalıştım ama engel çıkarttı işte o ara babası aradı ve buluşmaları gerektiğini söyledi ve gitmesi gereken adresi aldı. Rüyada her zamankinden farklı olarak tuhaf davranıyordu. Bu rüya ne anlama geliyor?

02.08.2014 11:48:22


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook