Rüyada Sinirli Görmek

Rüyada sinir küpü olan birini görmek, akılsız ve hisleriyle hareket eden ve bundan zararlı çıkan kimseye delalet eder.

Rüyada bir şeye sinirlendiğini görmek, can sıkıcı bir duruma delalet eder.

Rüyada sinirli görmek, olaylara bakış açınız ve ani tepkileriniz yüzünden çevrenizdeki kişiler tarafından pek hoş karşılanmayacağınızı işaret eder. Ailenize karşı olan agresif tavırlarınız yüzünden aile üyeleri ile tatsızlık yaşayacağınızı ifade eder. Bazı yakın arkadaşlarınıza düşünmeden kalp kırıcı sözler söyleyeceğinizi rivayet eder. Ancak bu tavırlarınıza devam ederseniz en sonunda zararlı çıkan taraf olacağınıza delalet eder. 

Diğer rüya tabirleri için bakınız: Sinirlenmek, Öfke, Öfkelenmek

Rüyada Sinirli Olmak 

Rüyada sinirli olmak, söylediğiniz bazı sözlerden dolayı istenmeyen durumlar yaşayacağınızı işaret eder. Bir arkadaşınızın sizi yanlış anlaması sonucu aranızda bazı tatsız olaylar olacağını ifade eder. Ayrıca bu rüya iş hayatınızda da meslektaşlarınızla fikir çatışması olup uzlaşı sağlayamayacağınızı rivayet eder. Bu durumun işinizde yolları ayırma noktasına kadar gideceğini gösterir. 

Rüyada Çok Sinirli Olmak 

Rüyada çok sinirli olmak, gerçek hayatta öfke patlaması yaşayacağınızı işaret eder. Çocuklarınızın sözünüzü dinlemedikleri için onları terbiye etmek zorunda kalacağınızı işaret eder. Bu sırada bazı durumlarda sinirlerinize hakim olamayacağınızı gösterir. Ayrıca ufak tefek olaylara bile çok sinirleneceğinize delalet eder. En sonunda bir anlık bile olsa dayanamayıp, bazı kişilerin duygularını inciteceğini rivayet eder. 

Rüyada Sinirli Birini Görmek 

Rüyada sinirli birini görmek, aileniz başta olmak üzere yakınlarınızı hayal kırıklığına uğratacağınızı işaret eder. Bu kişilere sizden bekledikleri gibi davranmadığınız için çok şaşırtacağınızı ifade eder. Herkesi memnun etmek yerine bulunduğunuz ortamdan uzaklaşacağınızı temsil eder. 

Rüyada Sinirli Kedi Görmek

Rüyada sinirli kedi görmek, hayatınızın planladığınız gibi gitmeyeceğine delalet eder. Eğitim, iş, evlilik sıralamasında her şeyin yolunda olmayacağını işaret eder. Hayatınızın gidişatında umduğunuzu bulamadığınız için hayal kırıklığı yaşayacağınızı ifade eder. 

Rüyada Sinirli At Görmek

Rüyada sinirli at görmek, istediğiniz mevkiye ulaşabilmek için büyük hırs yapacağınıza delalet eder. Rakiplerinize meydan okuyarak onların önüne geçmek için uğraşacağınızı ifade eder. En yüksek mertebede olmak için büyük bir azim ve kararlılıkla çalışacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Sevdiğini Sinirli Görmek 

Rüyada sevdiğini sinirli görmek, iki ayrı anlamda tabir edilmiştir. Rüyada sevdiğini sinirli görmek, tam tersine aranızdaki ilişkinin daha da iyiye gideceğini işaret eder. Birbirinize olan sevginin artacağını gösterir. Bu rüyanın bir diğer anlamı ise başkasının yaptığı dedikodular yüzünden sevgilinizle aranızda tartışma yaşanacağına delalet eder. 

Rüyada Ölüyü Sinirli Görmek

Rüyada ölüyü sinirli görmek, yanlış işlere girip zarar göreceğinizi işaret eder. Size maddi ve manevi kayıp yaşatacak bir işe para yatıracağınıza delalet eder. Ancak bu işten herhangi bir fayda sağlamayıp durumun kötüye gideceğini ifade eder. Uzun lafın kısası dünyevi olarak zarara uğrayacağınızı gösterir. 

Rüyada Cumhurbaşkanını Sinirli Görmek 

Rüyada Cumhurbaşkanını sinirli görmek, genelde devletin hem iç işlerinde hem de dış işlerinde birtakım çözülmesi zor meseleler yaşayacağına yorulur. Devletin karşı güçlere karşı kendini savunmak için atağa geçeceğini ifade eder. Bu rüya devletin ahvaline canı sıkılmış bir kimse tarafından görülmesi muhtemel bir rüya olarak tabir edilmiştir. 

Rüyada Patronunu Sinirli Görmek

Rüyada patronunu sinirli görmek, gerçekten de patronunuzla aranızda sinirleneceği bir durum yaşayacağını işaret eder. İşinizde meydana gelecek bazı pürüz ve aksiliklerden dolayı patronunuzdan uyarı alacağınızı ifade eder. Bazı rüya âlimlerine göre bu rüya patronunuzla pozisyonunuzla alakalı durumunuzu tartışacağınızı işaret eder. Patronunuzun yüzünüze karşı sinirlerinizi bozacak bazı açıklamalarda bulanacağını ifade eder. 

Rüyada Sinirli Erkek Görmek

Rüyada sinirli erkek görmek, hayır getiren bir rüya olarak yorumlanır. Birdenbire işlerinizin açılıp daha çok para kazanacağınızı işaret eder. Bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağınızı ifade eder. Hatta bu iyi halli durumunuzun tanışacağınız bir erkek sayesinde olacağını rivayet eder.

Sinirli

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir