Rüyada Sirke Görmek

Rüyada sirke görmek; rızık ve berekete, üzüntü ve kederi gidermeye, dost ve arkadaş, ilim ve ibadetin zorluklarına severek katlanmaya delalet eder.

Rüyada sirke yapmak, bir şeyin sebebini araştırmak için sıkıntıya katlanmaya delalettir. Sirkeyi ekmekle yemek; takvaya, berekete, uzun ömre ve mala işarettir.

Rüyada tiksinti verecek kadar sirke içmek, aile içi huzursuzluğa; sirke ve onun küçük çanağı zararlı hizmetçiye delalet eder.

Rüyada sirke görmek tabiri, bir iyi arkadaşınızla aranızın hiç gereksiz yere açılacağına yorumlanır.

Rüyada Sirke Görmek Ne Demek?

Haram mal ve kısmet yüzünden tatsızlıkları işaret eder. Rüyada sirke ve sirkeli şeyler yiyen kimse haram yer.

Rüyada sirke içmek veya salataya dökmek, kısmet çokluğu ile yorumlanır. Çarşıdan sirke aldığını görmek, bekarsanız evlilikle; evli iseniz çocuğunuz olmakla tabir olunur.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada sirke; onu ekmek ile yiyen kimse için takva, bereket, uzun ömür ve maldır. Sirkenin tortusu, menfaati az itibarsız cüzi bir maldır. Sirke ve onun küçük çanağı, zararlı bir hizmetçidir.

Rüyada sirke içtiğini görmek, ailesiyle düşmanlıkta bulunmasına işarettir. Hapsedilmiş kimsenin rüyada sirke içmesi, hapislikten kurtulmasına, bazıları da, saf sirke, rızık ve berekete delildir, dediler. 

Rüyada sirke yapmak, bir şeyin sebebini araştırmak için şiddet ve meşakkat çekmeye işarettir. Sirke bazen de hanım ve ana hakkında kötü davranmaya, işin bozulmasına işarettir. Bazen de korkudan emin olmaya, eza ve cefaya, düşmanı def etmeye işarettir. Bazen ilim, ibadet ve onların zahmetini çekmeye işarettir. Bazen de dost ve arkadaşa işarettir.

Ayrıca Bakınız; Limon, Nar

Sirke

“Rüyada Sirke Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda bir şişe dolusu sirke ve sarımsak vardı. Ve 3 kişi tarafından kanepeye oturtuluyorum, şişeyi yüzüme püskürtüp büyün bozuldu diyip gidiyorlar. Bu ne anlama çıkar? Rüyam hayırlara vesile olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir