ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Timsah Görmek

Alçak ve hakir düşmana, hain hırsıza, zalim tüccare ve polise delalet eder.

Timsahın karada yürüdüğünü görmek, onun çok tehlikeli düşmanları bulunduğuna; timsahı öldürürse, düşmanlarına üstün geleceğine işarettir.

Timsahın karada yürüdüğünü görmek, onun çok tehlikeli düşmanlara sahip olduğuna işarettir. Eğer timsah sizi ısırdıysa, yaşamınız tehlike içindedir demektir. Timsahı öldürmek, düşmanlarınızı alt edeceğinize yorumlanır. Gizli düşmanlarınız var demektir. Bu insanlara ve sağlık durumunuza dikkat edin.

Rüyada timsah görmek, gizli düşmanlarınız olduğu anlamına gelir. Bu insanlara ve sağlığınıza dikkat edin.

Rüyada timsah güçlü, emir vermeğe ve zayıfları ezmeye alışkın biridir. Rüyada timsah derisinden çanta büyük kısmet ama timsah derisinden ayakkabı ise düşmanın neden olacağı sıkıntıdır.

Rüyada timsah görmek, hasin ve aksi bir kimse ile tartisarak sonunda onunla mahkemelik olacagina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Timsah görmek, polise isarettir. Timsah, hain bir hirsizdir. Zalim ve hain tüccara da isarettir. Timsahin, kendisinl denize çekerek bogdugunu gören kimse, bir polisin eline düser ve polis onun zulmen malim alarak öldürür. Eger timsahtan kurtulmus ise mezkur polisten de kurtulur. Rüyada timsah, fiska (günaha), harama, korkuya ve haram kazanca, rüzgarin esmesi ve yol kesicilerden korkmaya isarettir. Bazen timsahi görmek, bogulmak sebebiyle ömrün tükenmesine isarettir. Timsah görmekte hayir yoktur. Bazen timsah, alçak ve hakir düsmana isarettir. Timsahi karada da görmede hayir yoktur. Timsahi sudan karaya çektigini gören kimse, düsmanina ve borçlusuna galip gelerek istedigini alir. Timsahin etinden, derisinden ve yagmdan bir seye malik oldugunu görse, malik oldugu miktarca düsmaninin malindan eline geçer.

Gizli düşmanlarınız olduğu anlamına gelir. Bu insanlara ve sağlığınıza dikkat edin. Eğer timsah yakalayıp sizi yenilgiye uğratırsa, hayatınız gerçekten de tehlike içindedir. Timsahı yenip, onu öldürürseniz, bütün sorunların üstesinden geleceğiniz anlamına gelir.

Gizli düşmanlarınız olduğu anlamına gelir. Bu insanlara ve sağlığınıza dikkat edin. Eğer timsah yakalayıp sizi yenilgiye uğratırsa, hayatınız gerçekten de tehlike içindedir.

Timsah rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

21
58
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Esra

Rüyada timsahla dost olmak, neyi belirtir?

31.07.2013 12:11:24

Şenay

Merhaba rüyamda evimizde çok büyük bir timsah gördük. Bayram günü kardeşlerim ve ben evdeyken salonda çok büyük bir timsah oluyor, biz yan odaya kaçıyoruz o da kapısına kadar geliyor, zorluyor ama biz içerden ittiğimiz için açamıyor sonra salona tekrar dönüyor timsah. Biz de evden kaçıyoruz, sokağa indiğimizde bir koyun ya da koçun kurban edildiğini görüyoruz ama hayvanı görmedim.

24.10.2013 09:41:57

Salim

Rüyamda Amerika’daymışım. Hapisten çıkıyorum, gidiyorum, park gibi bir yere. Park’ta havuz varmış. Bakıyorum, arkadaşımı timsah tutmuş. Timsahın elinden kurtarıyorum. Bir bakıyorum bu sefer de akrabalarımın oğlunu havuzun içinde sıkıştırmış timsah. Kuzenimin kafasından tutmuş. Hemen gidip timsahı bıraktırıyorum. Kuzenimin elinden tutup havuzdan çıkarıyorum sonra uyandım.

26.11.2013 07:34:38

Nilgün F.

Rüyamda, kuzey kutbundayım, ama sıcakmış. Sazdan barakalarda bir sürü Türk genci var. Kız, erkek kalabalık. Biz oraya çalışmaya gitmişiz. Şişme spor salonu şeklinde yeşil renkli göletlerde, timsahlar var ve biz onlara birbirine bağlı dubaların üstünden ekmek atıp besliyoruz. Ağızlarını kocaman açıp ekmekleri kapıp yiyorlar. Bana bu rüyayı yorumlar mısınız? Teşekkür ederim.

29.11.2013 04:55:08

SERCAN

Timsahın bana aşık olması, ne demektir?

10.01.2014 23:08:40

Feridun

Dün akşam ben rüyamda meydan tarzı bir yerde bir timsahın ağzını seyrediyordum. İçine dikkatli baktığımda aniden bir kedi dışarıya çıktı. Daha sonra iyice ağzının içine yoğunlaşarak bakmaya devam ettim. İçinde balıklar, büyük balıklar hareket ediyordu. Ve tabi benle birlikte benden uzak olan insanlarda vardı. Onlarda şaşkınlıkla bakıyorlardı. Sonra birden yolun diğer tarafına sıçradı ve merdivenlerden aşağı gitti. Ben de ardından baktım. Şimdi buradan ben ne çıkartmalıyım?

23.01.2014 14:39:55

Ebru

Rüyamda yapay gölet gibi bir şey var, içinde bir timsahın esner gibi ağzını kocaman açıp, kapattığını görüyorum. Gölet’in köşesinde yapraklı, sarmaşıklı bir alan var. Eşim 16 aylık oğlumuzu onun köşesine bırakmış. Oğlum tam suyun kenar kısmında orada duruyor, hareket edeceği bir alan yok. Timsahın esnediğini görünce, suda olduğunu anlayıp eşime, “Oğlanı oradan al” diye bağırıyorum, birkaç kez. Almıyor. O sırada timsah gelip oğlumu ağzına alıyor, sadece oğlanın ayaklarının ucu dışarıda ama timsah ağzını kapayamadan çocuğu geri alıyor, eşim. Oğlan bir zarar görmüyor ama korkuyor, ağlıyor, sesini duyuyorum, yüzünü göremiyorum. Ben de ağlıyorum. Eşim diğer kıyıya yanıma oğlanı sırtında getiriyor. Oğlanı sırtından almadan uyandım. Ama suyun üzerinden nasıl geçti, oğlanı nasıl oraya bırakmıştı, nasıl aldı, bilmiyorum.

14.02.2014 11:41:37

Sa

Timsah eski eşimi öldürüyor. Birileri timsahı öldürüyor. Eşim timsahın karnından ölü çıkıyor ve ben ağlıyorum. Timsah kayalık yerde.

05.04.2014 18:47:22

Resul

Öncelikle teşekkürler de. Abi bu ne ya ölecek miyim şimdi? Timsah denizde bana saldırdı, beni ısırdı öldüm galiba. Şimdi gerçekten öleceğim he. Abi böyle açık yazmayın valla psikolojim bozuldu ya. :(((

26.05.2014 01:08:00

Kasırga

Rüyamda kayaların üstünde iki tane timsah gördüm çok açtılar, ağızlarını açıp bana bakıyorlardı. Ben de onlara elimde ne varsa ailemden gizli gizli attım onu yediler. Bu ne anlama gelir?

24.06.2014 10:49:21

Hortum

Rüyada timsah görmek boğulmaya işaretmiş! Ben de yarın denize gidecektim. Şimdi ben nasıl gideyim denize?

24.06.2014 10:51:16

İslim

Bugün rüyamda evin içinde bir timsah gördüm bana doğru gelirken birkaç adım attı. Ben de benim üzerime geldiğini görünce birkaç adımla ben de evin kapısından çıktım gittim. Fakat peşime düşmedi. Bu ne anlama geliyor açıklar mısınız?

30.06.2014 11:12:12

Melek

Rüyamda ablamın evindeyim ve tuvalete gidiyorum. Tuvalet kırık içerisinden timsah çıkıyor ve ayağımla itiyorum tuvaletin deliğine giriyor ve enişteme sesleniyorum o gelene kadar ben başka bir hayvanı urganla tuvaletin deliğine atıyorum ve tuvaletten çıkıyorum.

01.10.2014 15:37:06


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook