Rüyada Yazma Görmek

Rüyada yazma görmek, hayırlı yol ve kısmettir. Bekarlar için kısmet evliliktir.

Rüyada yazma görmek ve onu boynuna sarmak, sevdiği bir yakınının vereceği bir sır sonrası onu içinde tutmanın yükünü taşıyacağına fakat bu sırrı tutmanın onun için en hayırlısı olacağına işaret eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Tülbent, Yemeni

Rüyada Oyalı Yazma Görmek

Rüyada oyalı yazma görmek, rüya sahibinin bir rahatsızlığı veya hastalığı var ise bu rahatsızlığına şifa bulacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlama yoluna gireceğine yorulmaktadır. Bekar ise onun için çok hayırlı olacak bir kısmet ile tanışıp evlilik yoluna girer. Aynı zamanda rüya sahibinin çok anlayışlı ve hoşgörülü bir birey olduğun belirtisidir.

Rüyada Yazma Görmek Diyanet

Rüyada yazma görmek Diyanet tabirinde, rüya sahibinin hayatında onu çok mutlu edecek hayırlı gelişmelerin yaşanacağı, edeceği duaların bir bir kabul olacağı, iş hayatında yükselip kazancını arttıracağı ve artan kazancı ile birlikte hem sevdiklerine hem ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunup onların hayır dualarını toplayacağına ve hayırlı bir kul olacağı yer alır.

Rüyada Beyaz Yazma Görmek

Rüyada beyaz yazma görmek, rüya sahibinin hiç beklemediği bir anda alacağı çok güzel ve hayırlı bir haber sonrasında hanesinde kutlama olacağına, bu gelen güzel haberin hem rüya sahibine hem de onun ailesine çok yüksek katkıları olacağına işaret eder. Rüyada görülen herkesin yaşamında büyük ve güzel değişiklikler yaşanacağının da göstergesi kabul edilir. 

Rüyada Yazma Almak

Rüyada yazma almak görmek, rüya sahibinin bekar ise tanışacağı hayırlı bir kısmet ile evlilik adımları atacağına, aşk hayatında uzun zamandır beklediği ve hayalini kurduğu bir takım gelişmelerin yaşanacağına işaret eder. Yeni bir mal sahibi olacağı veyahut kendisine miras kalacağı manasına da gelir. 

Rüyada Mavi Yazma Görmek

Rüyada mavi yazma görmek, rüya sahibinin yaşamından bolluk ve bereketin hiç eksik olmayacağına, kariyerinde yükselip kendisini ön plana çıkaracağına ve dikkatleri üzerine çekeceğine delalettir. Uzun zamandır içerisinde bulunduğu sıkıntılı bir durum var ise yakın çevresinden göreceği ilgi ve alaka sayesinde sorunlardan çok kolay bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada Siyah Yazma Görmek

Rüyada siyah yazma gören kişi sahip olduğu dert ve sıkıntıların sonrasında alacağı dersler ile birlikte yaşamının olgun bir evresine ulaşır. Bu dertler sonrasında uzun zamandır özlemini çektiği huzurlu ve mutlu günlere kavuşur ve artık rahata erer.

Rüyada Yazma Takmak

Rüyada yazma takmak görmek, yazmayı başına bağlayan kişinin çok masum ve iyi niyetli bir insan olduğunun belirtisidir. Bu iyi niyetli düşüncelere sahip kimsenin, çevresine çok yardımı dokunur ve çevresi tarafından çok sevilen ve saygı duyulan biri olur. Yardımı dokunduğu insanlar artık rahat bir nefes alır. (Bkz. Başörtüsü Takmak)

Rüyada Beyaz Yazma Takmak

Rüyada beyaz yazma takmak, rüya sahibinin onun için hayırlı olacak insanlarla bir araya gelip muhabbet edeceğine, hayırlı işlerde bulunacaklarına, dedikodudan ve kem gözden uzak duracağına mana gelir. Hayır işleri yapıp hayır duaları kazanacağına ve mutlu olup huzura ermeye işaret eder.

Rüyada Pembe Yazma Görmek

Rüyada pembe yazma görmek, rüya sahibinin uzun zamandır hayalini kurduğu isteklerinin bir bir gerçekleşmeye başladığına, bahtının çok açık olduğuna yorulur. Hayatına bolluk ve bereketi çekeceğine, yaşadığı dert ve sıkıntılarından tez bir vakitte kurtulup huzura ereceğine delalet eder.

Rüyada Yazma Satın Almak

Rüyada yazma satın almak, kısmen pembe yazma görmek gibidir. Rüya sahibinin şansının açık olduğuna, hayallerinin bir bir gerçekleşmek üzere olduğuna işaret eder. Aynı zamanda sabırlı bir insan olduğu ve bu sabrının mükafatını tez vakitte göreceği şeklinde tabir edilir. Uzun zamandır özlemini duyduğu bir yakını ile karşılaşıp hasret gidereceklerine ve güzel zaman geçireceklerine delalettir.

Rüyada Çiçekli Yazma Görmek

Rüyada çiçekli yazma görmek, rüya sahibinin kariyerinde çok başarılı noktalara ulaşacağına, elinden gelenin en iyisini yaparak kendini iş hayatında kanıtlayacağına ve o çevrede aranan biri haline geleceğine dair belirtidir. Rüyayı gören kimse kazancını her geçen gün edindiği tecrübeler ile katlar, sevdiklerine ve çevresine de bu kazancından pay eder ve onlara çok yardımı dokunur. (Bkz. Çiçek)

Rüyada Mor Yazma Görmek

Rüyada mor yazma görmek, rüya sahibinin hiç beklemediği bir yerden veya kişiden eline yüksek miktarda bir para geçeceğine, hayatı boyunca hiç maddi zorluk çekmeyeceğine mana edilir. Bir hastalığı veya rahatsızlığı olan kişi bu rüyayı görürse rahatsızlıkarına tez vakitte kurtulur, hayattan keyif almasını öğrenir. Yaşamında yeni kararlar alır ve mutluluğunu bozacak kimselerden uzaklaşır.  

Rüyada Yazma Hediye Etmek

Rüyada yazma hediye ettiğini gören, uzun zamandır üzerinde düşündüğü ve bir türlü çözüme ulaşamadığı bir konuya, çevresinden alacağı yardım ve tavsiyeler ile birlikte çözüm bulup açıklığa kavuşturur. Daha fazla rahata ermek ve hayalini kurduğu isteklerinin gerçekleşmesi için sabır göstermesi ve çaba harcayıp çalışması gerekir.

Tanımadığın Kimseden Yazma Aldığını Görmek

Tanımadığın birinden rüyada yazma aldığını görmek, muzdarip olduğunuz bir rahatsızlığa veya hastalığa şifa bulacağınıza ve sağlıklı bir yaşama sahip olacağınıza dair işarettir. Hastalıktan yeni kurtulan biri bu rüyayı görürse maddi ve manevi olarak huzura erer, çevresinden sevgi ve şefkat görür. (Bkz. Hediye Almak)

Rüyada Yazma İşlemek

Rüyada yazma işlemek, rüya sahibinin kendi yetenekleri ve karakter özellikleri sayesinde kazancını arttırıp zenginleşeceğine, verdiği çaba ve emeğin karşılığını alacağına, iş hayatında yükselip yüksek mertebelere ulaşacağına ve işinde aranan biri haline geleceğine işaret eder. (Bkz. İşleme)

Yazma

“Rüyada Yazma Görmek” için bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir