Rüyada Yüz Görmek

Rüyada yüz görmek; farklı şekillerde yorumlanmakta olup, rüya sahibinin geçimi, süs ve ziynet eşyaları, itibar ve şerefi ile ilgilidir. Eğer görülen yüz gülümsüyorsa ve parlaksa inanç ve amel güzelliği, iyi hal ve diğer hayırlar şeklinde yorumlanır. 

Rüyada yüzü gülümser, parlak ve güzel görmek; iyi hale, inanç ve amel güzelliğine ve diğer hayırlara delalet eder.

Rüyada kendi yüzünü asık görmek, tiksinti verecek bir şeye; başkasının yüzünü asık görmek, ondan bir kötülük görmeye işarettir. (Bkz. Yüz Ekşitmek)

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Yüz Yastığı, Yüze Gülmek

Rüyada yüzü buruşuk görmek, üzüntü ve kedere; kırışıklarla dolu görmek, derin düşüncelere ve uzun yaşamaya; kadının yüzünü buruşuk görmesi, eşinin vefat etmesine; yüzde görülen kusur, süs ve geçimdeki eksikliğe; yüzdeki ayıbın artması, geçim darlığının devam etmesine işarettir.

Rüyada görülen yüzün buğday rengi ve esmer olması, refah ve saadete; zümrüt yeşili olması, din ve inanç güzelliğine; yüzün renkten renge girmesi, din ve dünyalında değişikliğe ve hayatın çalkantılarına işarettir.

Rüyada Yüzünde Sivilce Görmek

Rüyada yüzünde sivilce görmek, mutluluk ve zenginlik olarak ifade edilir. Bu kişi kısa zamanda paraya ve rızık bolluğuna kavuşacaktır. Genellikle sivilceler sağlık ve zindelik olarak da rivayet edilir. Bu kişi hızlı bir şekilde para kazanacaktır. 

Rüyada Yüz Yıkamak

Rüyada yüz yıkamak, olumlu şekilde yorumlanan rüyalar arasında yer alır. Bu kişi yaşamı boyunca büyük kısmetler ile karşılaşacak, maddi ve manevi rahatlık içinde olacaktır. 

Rüyada Yüzünü Yıkamak

Rüyada yüzünü yıkamak görmek; rüya sahibinin sıkıntılardan sonra feraha kavuşacağına, bolluk yaşayacağına ve borçlarından kurtulup hayırlı mal sahibi olacağına işaret eder. Genellikle bu rüya hayırlı şekilde yorumlanan rüyalar arasında yer alır. 

Rüyada Birinin Yüzüne Tükürmek

Rüyasında birinin yüzüne tükürmek görmek, rüya sahibi maddi olarak dolandırıcılığa uğrayacak ya da kullanılacaktır. Bu kişi akrabalarından, arkadaşlarından ya da dostundan üzücü haberler alacaktır. Kişi kendisini yalnız hissedecektir. 

Rüyada Yüz Şişmesi

Rüyada yüz şişmesi: Rüyada yüzünün şiştiğini gören rüya sahibinin rahatı ve keyfi yerine gelecektir. Bu kişinin ticari işleri açılacak, günleri daha da güzel olacaktır. Özellikle varsa eşiyle arasındaki soğukluk kalkacaktır. 

Rüyada Yüz Soyulması

Rüyada yüz soyulması, rüya sahibinin yaşama olumlu yönden bakması şeklinde yorumlanır. Bu kişi yeni bir iş için başvuru yapacak, zor bir dönemde sabırlı olarak her şeyin üstesinden gelecektir. (Bkz. İnsan Derisi)

Rüyada Yüz Derisinin Soyulması

Rüyada yüz derisinin soyulması, o kişinin bir kişinin yardımıyla hayalindeki servete kavuşacağı, bolluk içinde bir yaşam süreceği ve helal para kazanacağı şeklinde ifade edilir. 

Rüyada Yüz Kızarması

Rüyada yüz kızarması görmek, rüya sahibinin güzel bir gönül ilişkisine düşeceği ve ayaklarının yerden kesileceği şeklinde yorumlanır. Bu kişi herkesin yardımına koşmaktadır ve iyi kalplidir. 

Rüyada yüzün kızarması, sevinç ve sürura; sararması, hastalık ve üzüntüye; kararması, gam ve keder; pembeleşmesi, sıhhat ve afiyete, mutlu yaşamaya işarettir. (Bkz. Utanmak)

Rüyada Yüz Kararması

Rüyada yüz kararması görmek; rüyayı gören kişinin iş hayatında büyük başarılar elde edeceği, bereket ve bolluk içinde yaşayacağı, hayat standartlarının yükseleceği gibi anlamlar taşır. Bu kişi iş yaşamındaki planları tek tek gerçekleştirecektir. 

Rüyada Yüz Kesilmesi

Rüyada yüz kesilmesi görmek: Rüyada yüzünün kesildiğini gören rüya sahibi huzur ve mutluluk verici bir işe girişecektir. Bu kişi parasının değerini bilerek hareket edecek, yoluna hayırlı bir şekilde devam edecektir. (Bkz. Kesilmek)

Rüyada Yüz Yanması

Rüyada yüz yanması görmek, gören kişi sıkıntılarından ve dertlerinden birer birer kurtulacaktır. Hayırlı yola girecek ve sağlıklı bir hayat sürecektir. 

Rüyada Yüz Resmi Görmek

Rüyada yüz resmi görmek, dindarlık ve itibar sahibi olmak olarak yorumlanır. Eğer kişinin yüzünde çirkinlik görülüyorsa kedere ve üzüntüye düşülecektir. 

Rüyada Yüze İşenmesi

Rüyada yüze işenmesi; rüya sahibinin keyifli ve rahat günler geçireceği, tecrübeli bir kişi ile ortak bir işe gireceği ve hayalini kurduğu yaşama kavuşacağı şeklinde ifade edilir. (Bkz. İşemek)

Rüyada Yüze Beyaz Krem Sürmek

Rüyada yüze beyaz krem sürmek, çiftlerin hem kendisi hem de eşi için esenlik ve hayır olacağına işaret eder. (Bkz. Allık Sürmek)

Rüyada Yüz Kremi Görmek

Rüyada yüz kremi görmek, üzüntü ve stres olarak ifade edilir. Bu rüyayı gören kişinin üzüntü sebebiyle sağlığı bozulacaktır. 

Rüyada Yüz Temizleme Jeli Görmek

Rüyada yüz temizleme jeli görmek; o kişinin zararlardan kurtulup büyük kâr edeceği, dini inancının daha kuvvetli hale geleceği ve kazancını artıracağı şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Yüz Tüylerini Almak

Rüyada yüz tüylerini almak; kişinin bazı olaylardan dolayı pişmanlık yaşayacağı, stresten kurtulacağı ve ailesinden hayır duası alacağı şeklinde ifade edilir. (Bkz. Tüy)

Yüz

“Rüyada Yüz Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Merhaba rüyamda kendi evimizin banyosunda yüz felci geçirdiğimi gördüm. Fakat aynanın karşısında yüzüm iyice kaydı. Resmen yüzümün şekli şemaili kaydı. Ürkerek uyandım. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir