ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Bebek (canlı) Görmek

Bir kimsenin rüyada küçük bebek görmesi, sevince ve huzura işarettir. Çünkü çocuklar hanelerin sevinç kaynağıdır. Yine bir bebeği sevip okşadığını görmek, sevinçli bir habere işarettir.

Rüyada bir bebeği cami avlusunda terk edilmiş olarak görmek ve onu kucağına almak, akrabalar yoluyla gelecek mirasa delalet eder.

İşsiz güçsüz birinin rüyada bir bebeğin beşiğini salladığını görmesi, yakında işe gireceğine ve sevineceğine delalet eder.

Bebek çok güzel giydirilmiş ve kundaklanmış, sağlıklı ve neşeli ise, sıkıntı önemsiz olup çabuk geçecek demektir. Bakımsız, ağlayan ve özellikle çıplak çocuk görmek, o kimsenin tövbe etmesine yorumlanır. Fakir birisi kendisini anadan doğma bir çocuk olarak görse, onun zenginleşeceği manasına gelir.

Rüyada bebek görmek kısmet, şansın talihin açık olduğuna, şansın sizinle olduğuna tabir olunur. Bebek rüyalarının tabiri genelde hayırlıdır. Rüyada bebek görmek sıcaklık, cana yakınlık, masumluk ve yeni başlangıçları temsil eder.

Bebek aldığını görmek ise çok pişman olunacak bir hataya düşmeye, fakir biri kendini çıplak bir bebek olarak görürse, onun zenginleşeceğine işarettir.

Bakımsız, ağlayan çıplak bir bebek görmek, rüyayı görenin tövbe etmesine tabir olunur. Terkedilmiş bebek görmek ve bebeği almak mirasa erişmeye işarettir.

Kız bebeği kucağına aldığını görmek, çok hayıra ermeğe, fakir kişinin zengin olacağına, sıkıntıdan kurtulmaya yorulur.

Bir bebeğin süt emdiğini görmek, evdeki rızık ve bereketin bolluğuna tabir olunur. Rüyada bir bebeği sevip okşadığını görmek, beklemediği bir yerden bir haber alacağına işaret eder. 

Bebeğin ağladığını veya onu susturmaya çalıştığını görmek, bir ticaretten kazanç için uğraştığına, Bir bebeğin bir bahçede ya da cami avlusunda terkedilmiş olarak bulunduğunu görmek, uzak akrabadan bir mirasa konacağına delalet eder.

Bir bebeğin beşiğini salladığını görmek, bir işe girip mutlu olacağına yorulur. Hamile birinin bebeğinin doğması bebeği kız ise erkek, erkek ise kız bebeği olacağına yorulur.

Ölü bir bebek görmek sizin parçanız olan bir şeyi kaybedebileceğinize, bu şeye daha çok ilgi göstermeniz gerektiğine yorulur.

Rüyada bir bebeği emzirdiğinizi görmek sahip olduğunuz bilgi, beceri ve deneyimlerden birilerini çok ciddi bir fayda sağlayacaksınız, o insanın ihtiyacını karşılayıp çok büyük sevaba gireceksiniz demektir.

Rüyada bir bebeğin vücudunda kızarıklıklar görmek çok değer verdiğiniz bir konu ile ilgili endişeler duyacaksınız ve o sorunu yok etmek için çok fazla çaba harcayacaksınız demektir.

Rüyada bir bebeğin elinizle sırtını okşayarak gazını çıkarmaya çalıştığınızı gördüyseniz kendi başınıza gelecek bir olayı kendinizin çözeceğinin işaretidir.

Rüyada bir bebeği salladığınızı ve onu uyuttuğunuzu gördüyseniz yaşayacağınız olaylarda huzur ve sükûn aradığınızın göstergesidir.

Rüyada bir bebeğin altını temizlediğini gördüyseniz yakın bir arkadaşınızın veya akrabanızın yaptığı bir hatayı temizleyeceksiniz ve ona büyük bir iyilik yaparak onu rahatlatacaksınız demektir.

Rüyada ağlayan bir bebeği sakinleştirip ağlamasını durdurduğunuzu gördüyseniz kendi sorununuzu kendinizin çözeceğine işaret eder.

Rüyada konuşma zamanı gelmediği halde konuşan bir bebek gördüyseniz dini inancınızın artacağına ve dini ibadetlerinizi daha özenerek yapacağınız anlamına gelir.

Yeni doğmuş çocuk üzüntü ve kedere, cahil halkı hoş tutmaya, Yerde bulunan kız çocuğunu oradan kaldırıp kucağına almak her türlü hayra pek yakında kavuşmaya - yoksulsa zengin olması, hasta ise şifa bulması, sıkıntıda olanın bundan kurtulması gibi tabir edilir. Hassta olan erkek ve kadının çocuk doğurması iyileşmelerine delalet eder. ( Daha geniş tabir için Bakınız; DoğumBeşikÇocuk.)

Oyuncak bebek, eğlenceli bir yere davet edileceğine, bebeği hediye ediyorsa, pişman olacağı bir iş yapacağına işarettir.

Bebek haberdir. Eğer bebek güzelse iyi bir haberdir. Çirkin, cılız, sıska bir bebek kötü haber veya dedikodudur. Üstü başı kirli bir bebek yakın zaman sonra para geleceğine işarettir. Ağlayan bir bebek sevilen kimsenin tatlı sözleridir.

Ağlayan bebek, hastalığın ve hayal kırıklığının, mutlu bebek mutluluğun habercisidir. Eğer bebeği emziriyorsanız, yakın çevreden gelecek kötülüğe hazır olun.

Çıplak, temiz bebek göz aydınıdır, çok sevinç verir.

Rüyada bebeklerin bir arada uslu uslu oynadığını görmek gireceğiniz ortamda sizi sıkınntıya sokacak her hangi bir şeyle karşılaşmayacağınızın göstergesidir.

Rüyada bebeklerin bir arada kavga gürültü ve bağrış çağrışla oynadığını görmeniz gireceğiniz ortamda huzurunuz olmayacak ve o ortamdan ayrılmak isteyeceksiniz şeklinde yorumlanır.

Rüyada bir bebeğin altını temizlerken huylandığınızı görmek eğer bebeğiniz yoksa hiç işinize sinmeyen bir işte çok önemli bir noktaya geleceksiniz şeklinde yorumlanır.

Bebek (canlı) rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

605
76
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Dr.Bicom

Merhaba,

Rüyamda çok küçük bir bebeğin, hatta elime aldığım zaman avucuma sığacak kadar küçük olan bir bebek, (Kendime yakın hissettiğim birinin ama kimin bilmiyorum.) yüksekçe bir yerden düşüyor olduğunu gördüm. Bebeğin düştüğü yer balçık, yumuşak çamur. Fakat bir anda çamur bebeği içine çeker, boğulacağını düşünerek, o korku ile ani bir hareketle çocuğun düştüğü yere koşarak giderim, elimi çamura daldırır ve bebeği çıkardım avucuma aldığımda boğulmuştu. Avucuma alırım bir iki müdahale ederim ve ikincisinde bebek nefes almaya başlar. Yaşadığını fark ettiğim anda hastaneye yetiştirmeye çalışıyorum. Bir ara gerek kalmadığını da düşünür oldum ama çok önemsediğim için panik halinde bir arkadaşın kullandığı arabanın arkasından çok uzunca bir ipin çektiği römorka benzer bir araca binerim. Araç hızla giderken uzunca ipin çekmesinden dolayı sağa sola dolanır yol alamayız ipi kurtarmaya çalışırım, bu arada bebek hala daha hareketsiz bir şekilde elimde... Ve bu şekilde uyanıyorum.

Şimdiden çok teşekkür ederim. Umuyorum bir yorumunuz vardır.

29.06.2013 12:43:10

efsane rüya

Rüyamda birinin evinini su basıyordu ve bahçesi bataklık haline geliyordu ona rağmen namazını ihmal etmeyip bataklığın içinde boğula boğula namazını kılıyordu. 2. rüyamda çıplak bir bebeğin arkama doğru katı bir şekilde üzerime kustuğunu görüyorum ve üzerimde mavi bir gömlek var.

06.07.2013 12:23:49

emine

Canlı cam bebek görmenin yorumu ne demek? Tabirini yapabilir misiniz?

07.07.2013 13:34:57

Erdem Ö.

Rüyamda doğacak çocuğumun kolunun yarısı yoktu.

07.07.2013 18:03:16

ayşe

Rüyamda esmer tombulca bir kız çocuğunun kundakta bana verildiğini gördüm. Yalnız bebeğin sağ kolu yoktu, ben doğurmamışım benim çocuğum olmadığı için evlatlık almışım. Çok seviyor, kendi çocuğummuş gibi sarılıp öpüyordum onu besledim biberonla süt verdim. Bir taraftan da hüzünlü bir halimiz vardı, bebeğinde benim de neden sağ kolu yok diye üzgündüm ama güzel bir bebekti. Sabah namazından sonra gördüm bu rüyayı ve çok etkilendim ama ne anlama geldiğini bilmiyorum ve çok merak ediyorum yorumlarsanız sevinirim teşekkürler...

08.07.2013 10:27:13

Sevgi

Rüyamda bebeğim olduğunu gördüm, kızdı. (Bekar olduğumu da belirteyim) Annemle birlikte okşayıp seviyorduk, ben ayaklarını bile öpüyordum. Sonra bir ara bebeği yalnız bıraktık. Döndüğümde bebek ayaktaydı, yürümeye çalışıyordu, vaktinden önce ayaklanmıştı, yatırıyordum ama emeklemeye başlıyordu sonra ayağa kalkmaya çalışıyordu. Konuşmaya başlamıştı birer kelimelik şeyler söylüyordu ve çok şaşırtmıştı beni bu kadar erken ayağa kalkıp konuşmaya başlaması

Rüyamı yorumlarsanız gerçekten çok sevinirim...

Çok teşekkürler.

21.07.2013 10:12:10

Sema

Rüyada başkasının bebeğinin olduğunu gördüm. O kişi doğum yaptığı için tatlılar, hediye tatlılar gelmiş diye gördüm.

24.07.2013 11:24:13

Fatma

Evimi yapılmış gördüm, içinde annemi ölü olarak gördüm. Bir de 3 yaşındaki oğlumun öldüğünü gördüm.

24.07.2013 16:08:30

Fatma

Evimi yapılmış gördüm içinde annemi ölü olarak gördüm birde 3 yaşındaki oğlumun öldüğünü gördüm.

24.07.2013 16:53:08

Gülcan

Rüyamda annemin erkek bebeği doğurduğunu gördüm. Bebeğin bacakları etli ve beyaz, gövdesi ise buğday tenli, gözleri iri ve kafası büyüktü. Anlaşılacağı üzere bacakları ile gövdesinin rengi birbiriyle uyumlu değildi. Anneme diyorum ki “Doğumuna şahit olmasam inanmazdım” diyorum. Ne anlama gelir?

01.08.2013 15:52:43

Hacı Ali T.

Rüyada kendi oğlunun doğduğunu duymak, nasıl yorumlanır?

28.08.2013 10:11:27

Arzu

Ben 2 gündür rüyamda aynı bebeği görüyorum, bir erkek bebek. Bebek bizim evin balkonundaydı, 3. Katta. Ben en aşağıdaydım evde 4 tane balkon vardı ve dördünde de birer tane bebek vardı. En üstte bizim evdeki bebek kendime yakın hissettim ve balkondan sarkmaya başladı. Ben de onu aşağıdan izliyordum ve hemen yukarı çıktım düşeceğinden korktum ve de düştü. Ben de hızla yukarı çıktım, ben çıkana kadar bebek düşmüştü. Arkasından atladım, onu kurtarmak için ve de kurtardım da ve etrafımdaki insanlar bana yardım etmiyordu, sadece izliyorlardı. Benim sol bacağımda sadece kırık vardı. Ambulansı kendim aradım geldi, beni hastaneye götürdüler ve hastanede bir baktık ayağım iyileşmişti, hiçbir şey yoktu. Eve tekrar döndüğümde aynı kırıktı, bu sefer ben kendim sardım ayağımı sonra uyandım. Ertesi gün ne aynı bebek annemin kucağında bana doğru geliyorlardı. “Anne bu bebek kim?” diye sorduğumda. “Kardeşin ya” diye cevap verdi. Şaşkınlık içerisindeydim ve kucağıma aldım, içim bir hoş oldu, kanım ısındı hemen sonrada yine uyandım. Sizce bu rüya neyi kast ediyor, anlamış değilim?

31.08.2013 01:10:10

Murat

Bebeğin olacak.

09.01.2014 14:57:30

Alara

Merhaba ben rüyamda tombiş ve kilolu bir bebek gördüm. Bebeğin ağzına ilk önce şırıngayla süt veriyordum sonra şırıngayı bırakıp bebeği sağ mememden emzirmeye başladım. Bembeyaz bir yüzü vardı. Emzirdim ve sonra uyudu. Bu ne anlama geliyor lütfen yorumlar mısınız? Bebek erkek miydi, kız mıydı bilmiyorum ama erkek bebeğine benziyordu.

03.09.2013 10:04:55

Dry92

Merhaba rüyamda arkadaşımın 6 aylık bebeğine bakıyordum. Dışarıda, kucağımda, çıplak dolaştırıyordum daha sonra işemeye başladı.

06.09.2013 08:29:36

Kyoka

Merhaba rüyamda vücudumdan üçüncü bir kol çıkıyor, onu kıyafetimin içinde saklıyorum. Çok ağrılı zayıf ve sakat bir kol. Ne anlama geldiğini çok merak ettim...

14.09.2013 12:29:36

MÜRÜVVET I.

Merhaba ben 2,5 aylık hamileyim. Dün gece rüyamda yemyeşil bir bahçede bir kişiyle konuşuyordum ama konuştuğum kişiyi hiç görmedim ya da yüzünü anımsamıyorum. O kişiyle bebeğin ismi hakkında konuşuyorduk, kız olursa Yonca ismini düşündüğümü o ise yonca yerine Gonca koyabileceğimi Gonca adının daha güzel olduğunu söylüyordu sonra uyandım. Aslına bakarsanız bebeğin henüz cinsiyeti belli değil. Kız ya da erkek isim hiç düşünmedim, hele ki Gonca ya da Yonca adını hiç düşünmedim. Bu rüya ne anlama gelir? Cevaplayabilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

21.09.2013 17:06:55

Mahmure B.

Merhaba ben kendimi rüyamda hamile olduğumu ve doğum yaktığımı, ikiz çocuklarımın olduğunu ki ikisi de erkekti ama bunların biri beyaz tüzlü güzelce bir çocuk, diğeri esmer, uzun kirpikli ve uzun kıvırcık saçlı bir çocuktu. Ben esmer olanı kucağıma aldım fakat çocuklar ölmüş yani ölü doğmuşlar, ben bunu sonradan öğreniyorum. Eşimi arıyorum, çocukların ölü olduğunu söylüyorum, eşim ağlıyor. Şimdiden çoook teşekkür ederim. Hayır diyelim hayır olsun inşallah rüyamız...

23.09.2013 08:50:00

Semih

Çıplak bebeği aldım ve parçaladım, niyetim yemekti sanırım ama bir damla kan yoktu.

28.09.2013 17:54:02

Melike

Rüyada hasta kız bebek görmek?

06.10.2013 11:14:37

Sinem

Rüyamda 2 yaşındaki yeğenimin Hazreti Muhammed (sav) hakkında konuştuğunu gördüm. Bu ne anlama gelir? Ve ayrı bir rüyada yeğenimin kaçırıldığını gördüm. Bu rüyayı 2 defa gördüm. Ne anlama gelir?

08.10.2013 10:59:37

Melek

Merhaba 23 haftalık hamileyim. Dün gece rüyamda doktora gidiyoruz eşimle. Doktor bize ultrasondan bebeği gösteriyor ama bebek ekranda değil de onun önünde duruyor. Çok güzel bir bebek. Açık renk, kumral gibi dalgalı saçları, yeşil gözleri var, bana bakıp gülüyor. Çok güzel bir bebek, gülen bir bebek, ona bakıyorum ve uyanıyorum. Şimdiden yorumunuz için teşekkür ediyorum.

09.10.2013 21:43:49

ARİFE

Merhaba rüyamda sokakta tanımadığım bir bebeği leğen içinde yıkadım. Yorumu nedir.

10.10.2013 12:28:52

Yldz

Rüyamda emekleyen küçük bir kız çocuğu gördüm, çocuk sürünürken bir anda kustu. Ne anlama geliyor?

12.10.2013 11:56:06

Lara

Benim öğrenmek istediğim, ben rüyamda küçük kızım bebekmiş ve ben onu emziriyormuşum, gayet kilosu yerindeydi ve onun ağzına daha sütü vermeden süt fışkırıyordu. Tabirini öğrenmek istiyorum. Teşekkürler.

24.10.2013 08:44:31

Ayşe

Rüyamda parçalanmış bebek gördüm. Tepsi içinde bana veriliyordu ve de bebek canlıydı ve eşim de bana “Bunu gömeceğiz” diyordu ve ben ağlayarak uyandım.

 

25.10.2013 15:07:35

Tuğçe

İyi günler. Üç gecedir üst üste rüyamda bebek görüyorum, beyaz tenli, temiz kıyafetli. Bekarım, çocuk yapmayı da düşünmüyorum. Rüyamda gördüğüm bebeği gerçek hayatımda da tanımıyorum. Aklıma çok takıldı. Yorumu nedir, bunu her gece görmenin?

28.10.2013 16:12:17

Zeyno123

Rüyamda 1 yaşlarında bir kız bebekle koyun koyuna uyuyordum. Daha sonra ben başımı bebeğin omzuna koyup, öyle uyuduk. Küçücük bebek beni omuzunda yatırmış, sarılmış, o da uyuyordu. Çok güzel bir bebekti. Bu rüyadan önce de bir gölün önündeydim. Birisi bana doğru yüzüyordu, ben bir ara girdim galiba ama daha sonra giremedim göle, korktum. Lütfen yorumlar mısınız?

01.11.2013 18:42:12

Ayşegül

Ölmüş birinin doğmamış bebeğe yatak hazırlaması.

03.11.2013 11:15:38

Murat Kopukmuroo

Selamünaleyküm. Rüyamda çok güzel bir bebek görüyorum. Onunla bir minibüse biniyoruz sonra bakıyorum ki bebek bir kadının kucağında ve ondan alırken kadın bana diyor ki “Bebeği 5. sınıfa kadar görmeyeceksin.” Ben de “Öyle şey olur mu?” deyip kadının kucağından alıyorum bebeği ve şoföre bizi indirmesini söylüyorum, iniyoruz. Ona isim olarak Yakup diyorum. Az yürüyoruz yolda. Sonra uyandım. Anlamı nedir, gerçekten? Beni aydınlatırsanız sevinirim... İyi günler.

06.11.2013 12:39:23

Quader

Merhaba rüyamda bebeğimin olması için 3 defa tedavi olduğumu gördüm. Tüp bebek tedavisiydi galiba ama 3 ünde de olmadı. Bunun neye delalet olduğunu öğrenmek istiyorum.

08.11.2013 13:45:33

Şenay

Rüyamda çok güzel bir kız bebek vardı. Annesi başka bir şehirdeydi ama çocuk bizim evdeydi, gördüğüm rüyada. Ben telefon açıyorum annesine “Gel bebeğini al” diye. Küçücük bebek ağlıyor, bana sarılıyor. “Bırakma beni” diyor. Sarılıyor, öpüyor, beni tuhaf olan da bebeğin o yaşta konuşması bana yalvarması. Ama o kadar güzel bir bebekti ki anlatamam. Ben Şenay, Erzurum’dan, 22yaşındayım ve bekarım. Rüyamı çok merak ediyorum.

11.11.2013 23:03:30

Ramazan

Merhaba rüyamda babam ile beraber dağlık ve yeşillik bir alanda dolaşıyorduk. Az ilerde bir su yatağı ( dere, nehir ) gibi bir yerdir ve etrafında birkaç tane elma ağacı vardı. Ben elma ağaçlarının birinden küçük bir elma kopardım ve o esnada babam bana şöyle seslendi. “Oğlum bak şu derenin yanındaki ağaçta daha güzel büyük kıpkırmızı elmalar var. Git oradan bir tane kopar.” Ben de hemen babamın sözü üzerine göstermiş olduğu ağaca doğru ilerledim ve derenin içinde kundaklanmış bir şekilde 2 veya 3 aylık bir bebeğin olduğunu fark ettim. Önce öldüğünü falan düşündüm ve bebeği sudan çıkartmak için yaklaştım. Bebeğin hala hayatta olduğunu ve suyun altında olmasına rağmen hala nefes aldığını fark ettim. Onu sudan çıkardığımda resmen gözlerimin içine bakıp gülümsedi ve birden hiç tanımadığım biri yanıma geldi ve “Burada ne yapıyorsun” diye sordu. Ben de durumu kendisine anlattım ve “Allah’ım ne kadar güzel bir bebek, bu böyle” deyip kucağımdan aldı ve sevmeye başladı. Ve bana “Bu bebeği sen buldun. İsmini de sen koy” dedi. Ben de kız veya erkek oluğunu bilmediğim halde ismi “Esmer” olsun dedim. Ve uykudan uyandım...

12.11.2013 13:27:46

Gizem A.

Rüyamda bir bebek doğurdum ve önce ölü sandım sonra değildi. Kucağıma aldım. Temiz bir bebekti, güzeldi. Bir gözü vardı, diğeri bir kaç dakika sonra açıldı.

10.12.2013 09:25:44

Serap

Merhaba rüyamda bir elimin karnımdaki bebeğin elini tuttuğunu, diğer elimle de yanımda uyuyan bebeğin elini tuttuğumu gördüm. Bu ne demektir acaba?

10.12.2013 17:34:22

Burcu

Rüyamda bir bebeği ayağımda sallayıp susturdum. Ne demektir?

12.12.2013 23:28:05

Dido

Rüyada erkek bebek doğurduğumu gördüm. Nişanlımla beraber kontrole gitmişiz. O sıra da doğuma alıyorlarmış. “Anneme, babana haber ver” Onlar aşağıda bekliyormuş. “Erkek doğurdum” diyorum. Ama çocuğun sol ayak bileğindeki damar değişecekmiş ne demek, acaba?

16.12.2013 15:44:54

Kara

Rüyamda ikiz bebek düşürdüğümü gördüm. Daha parmak boyundalar ama her uzvu belli. Sadece cinsiyetlerini göremedim. Kesesiyle birlikte düşüyorlardı. Yorumunuzu bekliyorum.

30.12.2013 16:25:25

Filiz

Merhaba ben yeni evliyim ve bebeğim yok şu anda. Eşimle de iş gereği tayin beklediğimden ayrı şehirlerdeyiz. Dün gece rüyamda annemin doğurmuş olduğunu bildiğim çok güzel ancak cinsiyetini hatırlamadığım bebek için, annemin evinde mevlit okutuyorduk. Bebek benim kucağımdaydı. Daha sonra kafesin içinde çok güzel yemyeşil bir muhabbet kuşu vardı ve kafesin kapısı açıktı. Odaya giren başka bir serçe kuşunun peşine kafesinden çıktı. Evin içinde serçeyle birlikte uçtular. Sonra balkondan dışarı çıktılar. Ancak bizim muhabbet kuşumuz tekrar balkondan geri gelip, kafesine girdi. (Not: Eşimle uzun süren bir beraberlikten sonra evlendik ve evlenmeden bir süre önce ayrı şehirlerde yaşadığımızın da verdiği gafletle bir aldatılma durumu yaşamıştık. Ancak ben eşimi affettim ve evlendik. İlk aylarda sorunlarımız olsa da şimdi çözüme kavuşturduk.) Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

10.01.2014 10:09:51

Havin T.

Hamileydim ama doğmamıştı. Diyordum ki “Allah bebeğimi dile getirecekmiş.”

14.01.2014 15:58:52

Sweet

Merhaba rüyamda bebek gördüm. Güzel bir bebekti. Annesi kucağında sallıyordu bebeği. Bebeğin 2 kolu yoktu. Ben de içimden “Allah’ım kınamaktan sana sığınırım” diyordum. Teşekkürler.

23.01.2014 08:53:22

Ersin

Rüyamda bir bebek kucağımda ölmüş, gezdiriyorum. “Nasıl söyleyeceğim, ailesine?” diye gezdirirken, bebek bir anda gözünü açtı, tekrar kapattı.

25.01.2014 09:45:18

Rüya

Uzaktan olan bir akrabamızın 3uz bebeği olmuş ortanca olan da ölmüş onu bakmaya gidelim diyorlar bana.(farklı bir bebek doğduğunu biliyorlar bakmaya gitmeden önce) teyzeler, kuzenler, annem hep birlikte bakmaya gidiyoruz. Ama bebeğin yüzünün falan normal olmadığını derisinin değişik olduğunu söylüyorlar. Bebeği benden önce gördüklerinde tepkileri farklı oluyor. Çok değişik bebek görmüş gibi üzülüyorlar. Yüzündeki derisi farklıymış. Korkuyor bazıları, bebeğe bakmaktan hatta. Ben onların tepkilerini görüyorum ama bebeği merak ediyorum, korkmuyorum, diyorum içimden. Bebeğe baktığımda da beyaz, kilolu bir bebekti. Onların dediği gibi ürkütücü olmuyor. Sadece “Suratı baya büyük” diyorum. 3üz bebeğin diğerlerine de bakıyorum. “Ölmemiş ki bu” diyorum. Ama bu iki bebek ilk bebek gibi suratı büyük değil. Hatta oda da onlardan hariç başka 3üz bebek de var. Ama onlar gayet normal, farklı değil. Bebeklerin hepsini de kundakta köy evlerindeki gibi bir yatakta yatırmışlardı. Bir müddet o bebeklerin yanında oturuyoruz.

29.01.2014 08:51:18

Nazlıca

Kendimi de kız çocuk bebeğini de esmer olarak görüyorum. Onu kucağıma alıp, sarılıyorum ve ayrılmamız gerekiyor diye çok ağlıyordum. Ve bunu içimde çok derin hissederek, ağlayarak uyandım. Yorumlarsanız mutlu olurum. Teşekkürler :)

31.01.2014 14:06:35

Laz Kızı

İkiz erkek kardeşlerimin olduğunu gördüm. Canlılardı, temizlerdi, ağlıyorlardı, tombullardı. Şaşkındık. Bir tanesinin altını temizlemek üzereyken uyandım. Yorumlar mısınız, lütfen?

03.02.2014 12:09:59

Şeyda

Rüyada tanımadığım bir bebeğin düştüğünü gördüm. Ne anlama gelir?

07.02.2014 10:21:57

Ceren

Rüyamda kaçırılmıştım. 29 ve 30 sayıları sürekli konuşuluyordu. En sevdiğim öğretmenimden ve annemden yardım istediğimde, annem saçını bağlıyordu. Öğretmenim karşımda duruyordu. Ama ikisi de yardım etmedi.

09.02.2014 10:54:47

Derya 1111

Bir bebeğin idrar yaptığını, üzerime bir miktar sıçradığını gördüm.

16.02.2014 11:45:14

Elma

9,5 aylık bir bebeğim var ve rüyamda babası onun saçlarını kestirmişti. Asker tıraşı gibi kesilmişti. Saç kestirmek yorumuna da baktım ancak bir bilgi alamadım.

25.02.2014 10:52:17

Özgür Ö.

Merhaba, rüyamda 1,5 aylık bebeğimin yürüdüğünü gördüm.

26.02.2014 09:05:25

Burhan K.

Selamünaleyküm. Ben rüyamda bebek ile beraber havuzda yüzüyorduk. Bebek gülüyor muydu tam olarak bilmiyorum.

27.02.2014 14:49:25

Kula1

Merhaba, rüyamda yemyeşil gözleri olan iri ve tombul ama bir o kadar da sağlıklı bir bebeği seviyorum. Bebek yüzüme gülümsüyordu. Bebeği kucakladım yattığı yerde. Ve uyandım. Yorumunuz için teşekkürler.

03.03.2014 14:03:56

Sefa

Merhabalar, rüyamda bir kız çocuğu görüyorum, emzirmeyi unutuyorum. Sütten kesildim sanıyorum, çocuk emmeye başlayınca çok fazla sütümün olduğunu fark ediyorum. Bu rüyayı 4 defadır görüyorum. Yardımlarınızı, yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

12.03.2014 12:29:01

Papatya

Merhaba ben rüyamda çok güzel bir bebeği kucağıma alıp seviyordum. Sonra bebek ağlamaya başlıyor. Ben de ağzımı onun ağzına verip tükürüğümle doyurmaya başlıyorum. Sonra annesi istiyor. Annesine veriyorum. Yalnız bebeği öyle seviyordum ki hala etkisindeyim. Yorumlarsanız sevinirim.

14.03.2014 12:52:29

Zeliha K.

Ben rüyamda kendi bebeğimi gördüm. Küçük kız bir bebek. Rüyamda komşularım beni ziyaret ediyordu. Hepsi de bana benzediğini söylüyorlardı. Bunu yorar mısınız?

06.04.2014 11:19:41

GÜL

Rüyamda doğum yaparken gördüm kendimi. Babamın evindeyim evin tavanı yok ve gökyüzünü görebiliyorum. Çok fazla sancım yok. Rüyamda babam da doğum yaptığım oda da ve başucumda ablam elimi tutuyor. Bir diğer kız kardeşim ise doğum yaptırıyor bana. Bebeğin daha karnımdayken ağladığını duyuyorum ve o an çok duygulanıyorum. Sonra birden çok güzel bir kız çocuğu görüyorum. Ve ben bu bebeğin babası kim onu da hissetmiyorum rüyamda. Çok etkilendiğim bir rüya bu. Lütfen yorumlar mısınız?

07.04.2014 17:55:48

Berna

Merhaba. Çok etkilendiğim 2 rüya gördüm. İkisi de ölümcül salgın hastalıkla ilgiliydi. Son gördüğüm rüyada hamile kadın erken doğum yapıyor. Sağlıklı güzel bir bebek doğuruyor. Meğer kadın salgın hastalık kapmış erken doğum nedeniyle çocukta bir şey yok. Doğum yapıyor sonra kadının annesi bakarken kadın dinlenmeye geçiyor kapalı bir yerde. Doğum yapan ona bakanla birlikte içerleri kurumuş, gözleri açık şekilde ölüyorlar. Bebek diğer tarafta ağlayınca acıktı diye bebeğe bakan anneannesi kızının yanına gidiyor ve onları ölü şekilde görüyor. Ne demek acaba? Hem ölüm, hem salgın hastalık, hem doğum hepsi bir arada. Kafam karıştı.

08.04.2014 15:39:57

Nesime

Ben 60 yaşındayım. Arkadaşım beni rüyasında bebek olarak görüyor. Annesi benim altımı değişiyor. Ne demek yorumlar mısınız? Teşekkürler.

08.04.2014 23:06:48

Oktay

Ben evli 3,5 yaşında 1 erkek ve 11 aylık kız çocuk babasıyım. Rüyamda eşim bir kız bebek dünyaya getiriyor. Daha önceki doğumları zor olmuştu. Bu bebek doğumu çok rahat oluyor. Eşim acı çekmiyor, ben de yanındayım. Bebeğin yüzünü görmeden eşim çarşaf altından bebeği emziriyor. Sonra da yatağıma bırakıyor olarak gördüm. Fakat bebeğin yüzünü ve sesini hiç duymadım. Bu ne anlama geliyor? Teşekkürler.

09.04.2014 11:07:07

Hilal

Ben 14 haftalık hamileyim. Gece rüyam doğum yaptığımı ve bebeğimin kafasının olmadan doğduğunu gördüm ve bu rüyanın çok etkisinde kaldım. Lütfen sizden ricam bunu ne şekilde yorumlarsınız öğrenmek istiyorum.

18.04.2014 11:09:56

Yasemin

Merhaba, arkadaşımın 20 günlük kız bebeği var. Rüyamda o bebeği benim karnıma koymuşlar. Sonradan da “Bebek karına koyuluyormuş. Bu bebek kıpırdamıyor ölebilir” diyorum annesine. Şimdiden teşekkürler.

09.05.2014 08:31:37

Hilal

Merhaba, iki hafta sonra kız bebeğim olacak ve rüyamda bebeğimin doğmuş ve bana gülümsediğini gördüm. Buna bir yorumunuz var mı?

13.05.2014 11:02:13

Dr. Syda

Ben kendi rüyam değil ama başkasının rüyası hakkında soru sormak istiyorum. Evliyim ve çocuğum yok. Yakınlarımdan 2 kişi beni rüyasında görmüş bebeğim olduğunu. “Çok güzel, sağlıklı bir bebek” diyor ikisi de. Fakat biri erkek çocuğum diğer rüyayı gören de kız çocuğum olduğunu görmüş. Hatta erkek çocuğum olduğunu gören, çocuğun büyük insan gibi konuştuğunu görmüş. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

14.05.2014 14:21:28

Komançi

Allah izin verirse bir ay sonra bir kızım olacak. Rüyamda kızımı gördüm ama daha tazecik bebekti ve göğsünde kırmızı bir çıban vardı, iz gibi. Acaba ne anlama geliyor olabilir? Ayrıca çıplaktı.

29.05.2014 16:21:10

Deniz

Merhaba, rüyamda bir bebek dünyaya getiriyorum. Bembeyaz çok güzel bir bebek sonra eşim altını temizliyor ve baktığımızda bebeğin sol bacağının olmadığını fark ediyoruz. Umarım bir yorumunuz olur. Şimdiden teşekkürler...

04.06.2014 08:16:47

Leyla

Rüyamda daha erken, günü tam dolmamış küçük bir kız bebeğini kucağımda tutuyordum. Annesi arkadaşım, bana karşı üzgün, kızgın ve sarhoş bir hâli vardı. Etrafımızdaki yakın akrabalarım bana çok kötü davrandılar ama ben o yeni doğmuş bebeğe karşı aşırı bir sevgi besledim kucağımdan indirmedim. Bir ara arabada onu düşürdüm ama bir şey olmadı. Şimdiden çok teşekkür ederim.

09.06.2014 01:59:17

Dilara

Merhaba, rüyamda zelzele olmuş, odamdaki lamba düşmüş tam yatağıma. Umarım bir yorum vardır elbet.

12.06.2014 22:49:12

Dilara

Rüyamda sekiz bebek doğurmuşum. Umarım iyi bir şeydir.

12.06.2014 22:52:55

Arzu

Çamaşır makinasında bebek görmek ama sonradan onun bir şey olmadığını anlamak ne demektir, tabirini açıklar mısınız?

15.06.2014 10:00:34

Guguvaga

Selamünaleyküm. Rüyamda ölmüş bir bebek gördüm ve bu bebeği kefenlemek için bir büyüğüm gidiyor beyaz kefene sararken ben de gidiyorum ona yardım etmeye. Bebeği elime alıyorum kefenledikten sonra mezara koyacağız ama bebek elimde nefes almaya başlıyor. Bir yandan da bebeğin kefenini sarıyoruz ve ben bir türlü bebek nefes alıyor diyemiyorum. Bebeğin yüzünü ve gözlerini görüyorum çok güzel, gözleri masmavi. Söylemek istiyorum bir türlü söyleyemiyorum. Bebeğin bel kısmındaki yeri bağlamaya çalışıyoruz birde o esnada Kur’an’dan süreler okuyorduk. Bebeği mezara koymadan uyandım. Çok tuhaf bir rüyaydı. Acayip etkilendim. Bana rüyam hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Saygılar...

18.06.2014 17:29:47

Karmasık

Merhabalar, ben evliyim. Rüyamda hamile kaldığımı ve doğum korkusu yasadığımı gördüm. Bu korku nedeniyle annem yanıma gelip bana “Tamam, ben senin çocuğunu doğururum” dedi ve bebeği doğurdu. Aşırı güler yüzlü, kara kaslı, kara gözlü bir bebekti. Adı da Efsan. Annem ve kayınvalidem işte kızımın bebeği diyerek onu seviyorlardı. Lütfen rüyamı yorumlayın. Şimdiden teşekkürler.

19.06.2014 19:14:57

İpekk

Rüyamda yeni doğmuş ikiz kız çocukların mavi kıyafet giydiğini gördüm neye işarettir?

01.07.2014 15:21:11

Uyandım Bebek

Rüyamda biri 9 aylık diğeri 3- aylık iki bebeğe bakıyorum, çalışan kişilerin bebeğiymiş çok yaramaz ve tatlılar. Wc’nin kapılarını kapatıyorum deliğine düşerler diye o derece hareketliler. Sık sık acıkıyorlarmış ben şimdi ne yedirsem, ne yapsam acaba diye düşünüyorum. Bebekler öyle mutlular ki sürekli suratıma bakıyorlar. Arada iki kolumun altına alıyorum onlara bakmaktan evi toparlayamıyorum. Ev biraz dağınık görünüyor, işleri yetiştiremiyorum sanki.

13.07.2014 12:57:26

Samet

Merhaba, ben rüyamda bebek gördüm bir havlunun içinde yatıyordu ama bizim evdeydi. Ben dua ediyorum erkek kardeşim olsun diye. Ne anlama gelir?

06.08.2014 13:36:09

Tufan

Ben şimdi Mekke’deyim hanımımla beraber. Hanımım bir oğlan çocuk doğurmuş. Sonra diyor ki bana ayın 11 12 13 çocukla beraber ölecekmiş? Bu neye delalet? Cevaplarsanız memnun olurum.

28.09.2014 11:32:00

Esmer

Rüyamda su anki oturduğumuz evde annemin elinde yeni doğmuş bir bebek vardı, erkekti diye hatırlıyorum. Anneme bağırıyordum “Sakın bana getirme onu” diyordum. Annem de dönüp bana diyordu “Sen evlenince bebeği ortaya çıkarırız, şimdilik ben saklayacağım.” Erkek arkadaşımdan bebeğim olmuş ama rüyamda daha bakireydim yani kızdım :/ Şimdiden Teşekkür ederim.

03.10.2014 15:02:59

Aleyna

Merhabalar, rüyamda bir bebeği havuzda yıkamaya götürüyorum fakat ben bebeğe yaklaştıkça bebek benden kaçıyor. Her adımımı attığımda bebek bir adım uzaklaşıyor. Anlamı nedir? Şimdiden Teşekkürler.

03.10.2014 18:48:28

Sudenur

Ya ben üstünde bir şey olmayan bebek gördüm. Korkutucu. Tövbe etmeye geliyormuş.

29.10.2014 10:05:21

Asabii

Henüz genç kız olduğum halde sevgilimden çocuğum olduğunu gördüm. Üstelik ne hamile kalmışım ne doğum yapmışım bunların hiçbiri rüyada yoktu. Sadece çocuğum olduğunu gördüm. Bu çok iri ve ağır bir erkek çocuğuydu. İri olmasına rağmen elleri ve ayakları çok küçüktü. Ve buna teyzem bakıyordu. Ben gizliyordum kendi çocuğum olduğunu ve kucağıma aldım bebeği.

14.10.2014 20:16:47

Engin

Selam. Ben 2 çocuk babasıyım. Rüyamda bir kız bebeği gördüm ve bu bebek bana ait olduğunu biliyordum. Onunla konuşmaya başladım, ona “Ya Allah ya Muhammed” demesini söylüyordum o da aynı şekilde tekrar ediyordu. Ben çok seviniyordum. Bebek hala üç veya beş günlüktü.

26.10.2014 16:30:03

Aysegul

Ben rüyamda kendi bebeğimi kucağıma aldığımı gördüm. Bebeğim erkekti ve yanımda eşim de var. Bir arabayla yolculuğa çıkıyordum. Ne anlama geliyor?

29.10.2014 17:21:35


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook