Rüyada Dikmek / Elbise Dikmek Görmek

Ayrıca bkz: Elbise Yırtıkları, Eski Elbise, Yırtık ve Söküğü Dikmek, İğne

İmam Cafer Sadık: Rüyada (elbise) diken birini görmek, o kişinin desteği ile işlerinizin düzeleceğine işaret eder.

İbn-i Sîrîn: Kendi elbisenizi diktiğinizi ve herhangi bir malınıza kılıf diktiğinizi görmek, işlerinizin yoluna gireceğine ve durumunuzun daha da iyi olacağına delalet eder. 

Rüyada kadın elbisesi dikmek, gam ve kedere işaret eder. Rüyada erkek elbisesi dikmek, hayırla tabir edilir. Elinizde iğne olduğunu ve elbiseyi tamamen dikmediğinizi görmek, bazı işlerinizi yarım bırakacağınıza işarettir.

Rüyada evinizde bol miktarda dikili elbise olduğunu görmek, size miras kalacağına ve artık geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize yorumlanır.

Cabir Mağribî: Rüyada kendiniz için bir gömlek diktiğinizi ama yakasını tamamlamadığınızı görmek, eşinizle aranızın iyi olduğuna delalettir. 

Rüyada bağ olmadan pantolon diktiğinizi görmek, evliliğe ve durumunuzun iyi olmasına delalet eder.

Rüyada cübbe diktiğinizi görmek, işiniz için bir bayan işçi kullanacağınıza yorulur. Rüyada eşinize elbise diktiğinizi görmek, eşinizle aranızın iyi olduğuna işaret eder.

Rüyada elbise dikmek için ip eğirdiğinizi görmek, seyahate çıkacağınıza; eşinize ipekli elbise diktiğinizi görmek, size atılan bir iftiradan dolayı kedere düşeceğinize delalet eder.

Dikmek / Elbise Dikmek

“Rüyada Dikmek / Elbise Dikmek Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda rahmetli annem için 2 ayrı elbise dikmek için takımı​ kestim. Bu neye çıkar ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir