Rüyada Böcek Sokması Görmek

Ayrıca bkz: Böcek Görmek, Böcek Öldürmek, Hayvan Sokması

Rüyada böcek sokması görmek, rüya sahibinin düşmanları olduğunu göstermektedir. Hata yapmasını kollayan ve en yakınında bulunan kişilerin kötülüğüne maruz bırakılacağını anlatmaktadır. Sokan böceğin zehirli olması ya da kötü olması durumuna göre rüyanın hayırlı ya da hayırsız bir rüya olup olmadığı yorumlanmaktadır. 

Bu nedenle rüyada böcek sokması görmek tabiri, aslında çok iyi bir rüya olarak tanımlanamamaktadır. Belayı çekmek, her türlü musibete bulaşmak olarak da yorumlanabilmektedir. Ayrıca rüyada böcek sokması ile birlikte rüya sahibinin gerçek hayatında birtakım sağlık problemleri yaşayacağını ve bu nedenle önündeki birkaç gün sağlığını korumaya dikkat etmesi, özen göstermesi gerektiğini göstermektedir.

Rüyada Elini Böcek Soktuğunu Görmek 

Rüyada elini böcek soktuğunu görmek rüya sahibinin düşmanlarının oldukça yakınında olan kişiler olduğunu göstermektedir. Arkadan böcek sokması, kişilerin ikiyüzlülüğüne ve kıskançlıklarına maruz kalacağını ifade eder. Ancak elini böcek sokması için kişilerin yüz yüze baktığını ve en yakınında olduğunu göstermektedir. Bu nedenle rüya sahibinin iş yaşamında bulunan yakın çevre arkadaşlarına, okul hayatında bulunan yüzüne gülen ancak arkasından kuyusunu kazmaya çalışan kişilere, en yakın akraba ve komşularına karşı temkinli olması gerekmektedir. 

Rüya sahibinin elini böcek sokması ne demek, hayatında kısa süre içerisinde en yakınından bir ihanete uğrayacağı anlamına gelir. Mal kaybı, başarı kaybı sağlık kaybı olarak kişinin kendi hayatından bir şeyler vereceğini göstermektedir. Burada mühim olan rüyanın önlemini alarak çevreye karşı tedbirli olmaktır. Akabinde rüya sahibinin önlemi ile hayatını kısa süre içerisinde toparlayacaktır.

Rüyada Böcek Isırması ve Kanaması

Rüyada böcek ısırması ve kanaması, aslında kan görülmüş olmasına rağmen rüyayı ne yazık ki bozmaz. Kişinin iftiraya uğrayacağı anlamına gelir. En yakını tarafından ihanet edilen rüya sahibi, iftiraya uğrar, sağlık açısından ciddi kayıplar verir. Maddi açıdan ciddi kayıplar verir. Ayrıca çevresine de rencide olur. Bu rüyada kan görmek rüyanın bozulması anlamına değil, rüya sahibinin hayatına olumsuz yorumların çağrılması anlamına gelmektedir.

Rüyada Böcek Soktuğunu ve Acıdığını Görmek 

Rüyada böcek soktuğunu ve acıdığını görmek rüya sahibinin bir ihanet uğrayacağını ve bu ihanet ile birlikte de canının gerçek manada yanacağını, hayallerinin kırılacağını ifade etmektedir. Ayrıca rüya sahibinin solunumu ile ilgili ya da deri rahatsızlıkları ile alakalı bir hastalık geçireceğini işaret etmektedir. Rüya sahibi rüya anında bu can acısını en derinden hissediyor ise, gerçek manada da ya sağlık sorunundan kaynaklı olarak ya da ihanete uğramanın vermiş olduğu olumsuz durum ile birlikte hayal kırıklığını can acısını yaşayacaktır.

Rüyada Böcek Soktuktan Sonra Kan Akması 

Rüyada böcek soktuktan sonra kan akması ve bu kanın görülmesi ne yazık ki olumsuz bir rüya yorumu olarak tabir edilir. Bunun nedeni ise, böcek sokmasının kötü bir durum olması üzerine sokulan yerden de kan çıkması, zehirli ve siyah irinlerin akması gibi durumların görülmesi de rüya sahibinin hayatını düzenlemesi açısından büyük bir işaret olarak kabul edilmektedir. 

Rüyada böcek ısırması ve buradan kan akması ne demek: Dedikodu, kıskançlık, kadın kavgası gibi yorumlamalar da bulunmaktadır. İş yaşamında meydana gelen rekabete dayalı kadın kavgası, arkadaşlık arasında oluşan kıskançlık manasında kadın kavgası mümkündür. 

Ayrıca rüyada böcek sokması ve buradan kan akması, rüyayı gören kişi evli ise, kaynanası ile bir kavga yaşayacağını da göstermektedir. Burada yer alan sokan böcek rüya sahibinin kaynanasını ifade etmektedir. Sözleri ile rencide edeceğini, kavgadan kaynananın galip geleceğini ya da kaynananın gelini ya da damadını çevreye rezil edeceğini ifade etmektedir. 

Rüyada Böcek Sokması Diyanet 

Rüyada böcek sokması diyanet yorumuna göre, kişinin birtakım hayallerinin var olduğuna işarettir. Kişi bu hayalleri yaşayacağı sağlık problemleri nedeni ile ertelemek durumunda kalacaktır. Rüyada böcek sokması diyanet yorumu kişinin hayırlı bir hayatının olması için çevresindeki arkadan konuşan, onun kuyusunu kazmaya çalışan kişilere dikkat etmesi gerektiğini ifade etmektedir.

Böcek Sokması

“Rüyada Böcek Sokması Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda memleketteyim, tanımadığım bir kalabalık var. Havuz başına gidiyorum. Havuzu dağlardan gelen sel ve çamurlar doldurmuş ama daha taşmamış taşmak üzere. Oldukça tedirgin ve korku içinde havuzun başındaki tatlı su çeşmesine gidiyoruz. Sel gelmesine rağmen berrak o su ama o esnada siyah sert bir böcek dizimin aşağısından ısırıyor, oldukça canım yanıyor ve korkuyorum. Böcek bacağımdan kopmuyor, kemiğe yapışmış gibi sanki hiç kıpırdamıyor. Koşuyorum baya çabalıyorum. Uzun bir süre sonra kurtuluyorum sanırım ya da rahatsızlık mı vermiyor bilmiyorum ama kapalı bir yere giriyorum. Çatılarda olan su depolarından birini görüyorum burada. Tuvalete gidiyorum, o suyu kullanıyorum, yerine yine su doluyor. Hatırladıklarım bu kadar. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.

  2. Rüyamda ablalarla birlikte kiraz topluyoruz sivrisinek gibi bir şey elime yapıştı bir türlü çıkaramadım. Eski tanıdığımız birinin evine gittik orda zikir çekiyordu mutfağa gittim elime kolonya döktüm daha çok eşimin içine girdi açıyordu çok daha sonra uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir