ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Yılan Görmek

Rüyada yılan görmek en genel rüya yorumuyla gizli düşmana, kadına, çocuğa, esenliğe, saltanata, beyliğe, kişinin geçimine işaret eder. Şimdi bunların teker teker daha detaylı rüya tabirlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki yorumlar İslami rüya tabirlerini de içermektedir. Rüyada vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını görmek aile fertlerinden birinin düşmanlığına işaret eder. Rüyada ağızdan yılan çıkması kötü süz söyleyerek bundan zarar göreceğinizin göstergesidir. Rüyada bir insan yastık veya yatağı üzerinde bir yılan öldürdüyse eşinin vefat edeceği şeklinde yorumlanmıştır. Rüyada kişi kendi boğazından yılanın çıkıp toprağa girdiğini gördüyse bu rüya rüyayı gören kişinin ecelinin yaklaşması şeklinde yorumlanır. Rüyada yılanla boğuşmak düşmanından zarar görmeye delalet eder. Kişinin rüyada yılanı öldürmesi yahut kesmesi düşmanına galip geleceğinin göstergesidir. Rüyada yılan oynatan birini görmek sizin dışınızda olaylara gücü yeten birinin hayatınızı etkileyecek olmasına işarettir. Rüyada yavru yılanların suda kıvrıla kıvrıla yüzdüğünü görmek canınızı sıkan olayların psikolojinizi bozacak bir seviyeye geleceğine işaret eder. Rüyada kımıldamayan yılan görmek, bir düşmanınızın farkına varacağınıza ama onun size zarar veremeyeceği anlamına gelir. Rüyada gittikçe büyüyen bir yılan görmek, vesveselerinizi çok önemseyip anlamsız bir şekilde onları büyüteceğiniz anlamına gelir. Rüyanızda yılan tuttuğunuzu gördüyseniz, hayatta neden korkuyorsanız ondan emin olursunuz. Yılana sahip olup ondan korkmadığını görmek yüksek derecelere ereceğine ve bunun hayatında olumlu değişiklikler getireceğine işaret eder. Rüyada büyük yılan büyük ve güçlü düşmana, küçük yılan zayıf düşmana işaret eder. Büyüklüğünü anlamak için ondan ne kadar korktuğunuzu bir ölçü olarak alabilirsiniz. Ağzına yılan girdiğini görmek ilim ehli olacağınıza, kendinizi bir konuda geliştirip o konuda sürekli fikir üreteceğiniz anlamına gelir. Rüyada yılanın uçarak yükseldiğini görmek sevinç ve mutluluğa ermeye delildir. Yılanın yere yılan düşmesi, oranın yöneticisinin vefatına işaret eder. Rüyanızda başınızın üzerinde bir yılan gördüyseniz devlet kademesinde itibar sahibi olacaksınız, ya bir memur ya da üst kademeden bir devlet işine gireceksiniz demektir. Bir kabın içinde bir çok yılan görmek Müslümanlara karşı içten içe düşmanlık besleyeceğinize işarettir. Yeşil yılan din düşmanına işaret eder. Rüyada etrafında yılanlar görmek yakınlarının düşmanlığına şahit olacağına, onların görünüp korkutup sokmaması zarar veremeyeceklerine ancak sokmaları ya da ısırmaları sizi sıkıntıya sokacak davranışlarda bulunacaklarına delalet eder. Rüyanızda yılandan korktuğunuzu görüyorsanız, düşman şerrinden emin olursunuz. Evde görülen yılan evdeki düşmana, hariçte görülen yılan dışarıdaki düşmana işaret eder. Rüyada görülen yılanın eti, kemiği ve derisi düşmanın malına, o mala bir şekilde elinizin değeceğini veya o maldan size bir şey düşeceğinin delilidir. Rüyada yılanın kendisiyle konuştuğunu görmek düşmanı ile barışmaya yahut hayır ve menfaate ermeye, huzurlu günlerin yaklaştığına işarettir. Yılanın kendisine fena söz söylediğini görmek düşmanı ile kavga etmeye yahut düşmanı yüzünden zarara uğramaya delalet eder. Altın, gümüş ve diğer madenlerden yılan görmek büyük hayrın göstergesidir. Rüyada arkadan yürüyen yılanın görülmesi hileli düşman ile karşılaşacaksınız şeklinde yorumlanmıştır. Rüyada yılan görmek her türlü düşman demektir. Çok zehirli oldukları bilinen engerek, kobra, gibi yılanları görmek çok daha da tehlikeli düşman demektir. Rüyada yılanı evde görmek düşmanın size kötülük yapacağına yorumlanır. Bu rüya başka bir rivayete göre karı kocanın kavga etmesine işaret eder. Rüyada belli belirsiz görülen yılanlar hastalık ve kederi anlattığı gibi, düş kırıklıklarının da işaretçisidirler. Engerek yılanı bir bela anlamını taşır. Boğa yılanı ise, karışık ve kötü günlerin yaklaşması olarak değerlendirilir. Rüyada yılan görmek; iş hayatınızda karışık ve zor işlerle uğraşacağınıza, yılanın sürünerek size doğru geldiğini görmek; düşmanlarınızın birleşerek size karşı bir tehlike oluşturmaya çalıştırdıklarına işarettir, iş hayatınızda dikkatli olmanız gerektiği anlamına gelir. Rüyanızda bir yılanla boğuşup o yılanı öldürüyorsanız, bir düşmanınızı yeneceksiniz ve onun yapacağı musibetten ve hasardan kurtulacaksınız demektir. Rüyada yılan eti yemek; bir işten fayda elde etmeye, hiç ummadık bir şerden hayır elde edeceğinize işaret eder. Rüyada ağzı dili olmayan bir yılan ile konuşmak; düşman ile barışmaya işarettir. Yılanın eti, derisi, kafası, kuyruğu ve kemiği düşmanın malına işarettir. Bir yılanı öldürüp eliyle yerden kaldırdığını veya parçalayıp öylece kaldırdığını gören, düşmanına üstünlük sağlar ve malını alır. Rüyasında yılanın kendisine güzel bir söz söylediğini gören, düşman ile barışır. Rüyasında tırnaklı, pençeleri ve boynuzları olan yılan görmek, gayet şerli büyük bir düşmana işarettir. Bir yılan görüp korkmadığı halde ondan kaçtığını gören, kederlenir. Cabir'ül Magribi'ye göre; Rüyasında burnundan, memesinden cinsi organlarından yılan çıktığını görenin evladı kendisine düşman olur. Yılanın kulağından, göbeğinden veya ağzından çıktığını görmek, ev halkının rüyayı görene düşman olduklarına delalet eder. Halit el-Isfehani'ye göre; Koynundan yılan çıktığını görenin oğlu kendine düşman olur. Rüyasında yastığı veya yatağı üzerinde bir yılanı öldürdüğünü görenin, eşi vefat eder. Rüyada yılan yumurtası zayıf düşmanla tabir olunur. Rüyasında bir yılanla uğraştığını gören, düşmanı ile kavga eder, kendini bir yılanın soktuğunu gören, düşmanından zarar görür. Bir ev yılanı gören, düşman şerrinden uzak kalır. Bir yılanı kesip parçaladığını gören, düşmanından öcünü almış olur. Rüyasında bir yılan beslediğini ve ondan korkmadığını gören, büyük bir mevkie ulaşır. Kişi rüyasında ağzına bir yılan girdiğini görse, büyük bir ilim sahibi olur. Ebu Sait El-Vaiz'e göre; Kara yılanı görmek mal edinmeye; su yılanı görmek, hatırı sayılan biriyle arkadaşlığa; ejderha görmek, kuvvetinin ve kudretinin artmasına delalet eder. Rüyasında bir yılanın uçarak yüksek bir yere çıktığını gören kişi sevinir; bir yere gökten bir yılan düştüğünü görmek, o yerin idarecisinin ölümüne işarettir. Başının üzerinde yılan gören, hükümet makamlarınca itibarlı sayılır. Yılanlarla dolu bir yer görmek, Müslümanlara karsı düşmanlığa yorumlanır. Cafer-i Sadik'a (RA) göre; Rüyada yılan görmek on şekilde tabir olunur. Gizli düşmanlık, geçim, selamet, hükümet, emirlik, devlet, es, evlat, ölüm ve sel. Bir başka rivayete göre de; Rüyada iri ve uzun yılan görmek, korkuya işarettir. Bazen de, iri ve uzun yılan, aile, kadın ve evlattan düşmanlığa işarettir. Bazen de, bu rüya, yaramaz, korkunç ve şerli komşuya işarettir. Rüyada iri ve uzun bir yılana sahip olduğunu gören kimse büyük bir saltanata nail olur. Rüyada yılan, bir düşman yahut bir devlet ya da, bir hazine veya bir kadın yahut da bir çocuktur. Bir kimsenin rüyada gördüğü ve ondan korkmadığı ejderha, o kimsenin kuvvet ve devletidir. Yılan, mal sahibi düşmandır. Yılanı kendi evine soktuğunu gören kimse, o yılan kendisine hile edecek bir düşmandır. Yılanı tuttuğunu gören kimseye emniyet içerisinde bir düşman tarafından mal gelir. Kişi rüyasında eğer yılanı öldürdüyse düşmanına galip olur. Kendisini yılanın ısırdığını gören kimseye düşmanı tarafından bir eza ve meşakkat erişir. Kişi rüyada yılanı yaktığını görse, düşmanını katleder ve düşmanlarına galip gelir. Kişi rüyasında yılanın uçtuğunu görse, düşmanları başka bir yere gider. Eğer rüyanızda, sokaklarda yılanların gezdiğini gördüyseniz o yerde huzursuzluk meydana gelecek demektir. Rüyasında yılan avladığını gören kimse düşmanına hile yaparak onlardan bir şey elde eder. Siyah yılan, hile ve yaramazlığı sebebiyle düşmanın en şiddetlisidir. Yılanın beyazı, zayıf ve kuvvetsiz düşmandır. Bir kimse rüyada, yılanı deliğinden girip çıktığını görse, o kimseyi üzecek bir şeylerin kendini gösterdiğinin işaretidir. Rüyada yılanla kavga ettiğini görse, kuvvetli düşmanı ile bir münakaşa ya da savaş içerisine girer. Eğer bu kavgada yılan onu soksa, bir musibete düşer ve kendine gelemeden ümidi kesilir. İkiye bölünmüş bir yılanın parçalarını eline aldığını gören kimse, düşmanı olan bir kimseden istifade eder. Kişi rüyada yılanın etini çiğ olarak yediğini görse, düşmanı ve düşmanının malı üstünde zafer bulur ve bu sebeple sevince erişir. Kişi yılanın etini pişirerek yediğini görse, düşmanına galip gelir ve cihat yüzünden helal mala nail olur. Yılanın, kendisini zehirleyerek vücudunun şiştiğini gören kimsenin bir düşmanı ile düşmanlığı olur ve kendisine istenmeyen bir şey isabet eder. Kişi rüyasında yılanın zehri kendisine tesir edip et ve kemiklerinin birbirinden ayırdığını görürse, o kimse düşmanı ile savaş içerisine girer ve mağlup olur. Ailesi ve çoluk çocuğu muhtelif şehirlere dağılır. Eğer bu halden öldüğünü görse, düşmanı onu öldürür. Yılanın sivri dişleri düşmanın kuvvetidir. Kişi kendi evinin yılanlarla dolduğunu ve onlardan korkmadığını görse, o kimse kendi evinde nefsine düşkün insanları ve Müslüman düşmanlarını görür. Rüyada görülen su yılanları malın göstergesidir. Kişi rüyasında yakasında ve kımıldayan beyaz ve küçük bir yılan olduğunu görmüşse yakın bir zamanda faydalı bir mala erişecek demektir. Rüyada zehirsiz, sıkıntısız, kendisine itaat eden ve dilediği gibi hareket eden birtakım yumuşak yılanlara sahip olmak, rüyayı görenin eline iyi bir şekilde tutulmazsa çabucak elden gidecek çokça malın geçmesine, onları güzel muhafaza etmesi gerektiğine işarettir. Rüyada arkadan yürüyen yılan hileli düşmandır. Rüyasında yılanların gözü önünde yürüdüklerini ve etrafında dolaştıklarını gören kimseye, beraberinde bulunan ve ona bir zarar ve ziyan veremeyecek düşmana işarettir. Kişi bir yılanı görüp rüyasında ona görünmeksizin kaçsa, düşmanından emin olur ve ona zafer bulur. Rüyada ölmüş bir yılan gören kişinin düşmanını alt etmek için kendisinin çaba harcaması gerekmez, kendi çabası olmadan Allah-u Teala düşmanını helak eder. Rüyada zarar ve ziyan vermeksizin birtakım yılanların eve girip çıktıklarını görmek, akrabalardan olan düşmana işarettir. O yılanların yine aynı şekilde kendi evinden başka bir yerde görülmesi, düşmanının yabancılardan olmasına işarettir. Rüyada yılanı iki parça ettiğini gören kimse, düşmanın düşmanlığını yarıda keser, düşmanlık ve hilesini yapmaktan onu meneder. Bir şehirde yılanların öldürüldüklerini ve onların büyüklerinden birisini kendisinin öldürdüğünü görse, o şehre sahip olur. Rüyada yılanı yüksek bir yere çıkıyor görmek, rahat, ferahlık ve sevince erişmeye işaret eder. Yılanın yüksek bir yerden indiğini görmek, o yerde bir liderin öleceğinin işaretidir ölür. Yılan eti yediğini gören kimseye, sevinç, menfaat ve izzet isabet eder. Bir yerden bir yılan çıktığını görse, o yerde meydana çıkacak bir azaba işarettir. Yılanın, kendisini yuttuğunu gören kimse, devlet ve saltanata nail olur. Başında yılan olduğunu görenin şanı büyük olur, iyi mevkilere gelir. Rüyada yılanları çiğneyerek onların aralarında gezinmek, dereler dolusu, sellerin akacağı büyük bir yağmura işarettir.

Yılan rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

243
65
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

fuat

Rüyamda büyük bir dağa çıkıyordum. Yolda akan suda bir yılan gördüm, büyük zehirsiz bir yılandı galiba piton. Hiç korku aklıma gelmedi, yakalayıp eve götürdüm. Babam, annem, eşim, çocuklarım falan vardı ?Bunu ne yapalım?? dedim. ?Koy bir köşeye, kalsın.? dediler ama o andan sonra evde bir yılan olduğunu bilmek beni tedirgin etti ama yılanın varlığını bilsem de bir daha görmedim. Evin içinde bu arada annem ?bak kedimiz doğurdu? dedi, baktım yavrulamış ki bizim gerçek hayatta kedimiz yok. Kedi 20 tane falan yavrulamış, yavruların hepsi birbirinin tıpa tıp aynısı ve hepsi de şaşı yani şehla. Bu arada kediler de sarımtırak sarıyla beyaz karışımı. Yorumlarsanız sevinirim.

27.06.2013 10:30:42

Hamza

Köyde yola aşağı kaçan sığır hayvanlarının peşinde koşarken yolumu büyük büyük yılanlar kesti. Beni sokmaya gelirlerken korkup kaçtım. Sığırların birazını tutamadım yılanların geldiği bölgeye kaçtılar. Ben de geri dönüp kaçtım. Yılanlar da beni ısıramadılar.

07.05.2014 20:57:39

ozer

Selamlar... Sitenizi devamlı takip ediyorum. Hatta sitenizi sık kullanılanlara eklediğim için, rüya görsem de görmesem de her gün takip ediyorum.

Ben bir yılan rüyası gördüm ama biraz tuhaf olduğu için buradan bulamadım...

Rüyama gelince, ben açık bir arazideyim. Hemen yanı başımda bir çadır var... Daha önce tanımadığım birisi yanıma gelip, bu çadırda dünyanın en zehirli yılanı var ve senin cezan da bir müddet bu çadır içinde bu yılanla kalmaktır dedi. Ben zaten yılanlardan psikolojik olarak çok korkarım. Ama itiraz etmeden çadıra giriyorum. Orada siyaha yakın koyu kahverengi bir yılan görüyorum. Yılan ne büyük ne de küçük. Ortalama bir ölçüye sahip.. Ama dünyanın en zehirli yılanı sözleri aklıma geliyor ve korkuya kaplıyorum... Bir süre bu halde beklerken, bana o cezayı veren kimse geliyor. Ve yılanı tuttuğu gibi çadırdan çıkarıp, hemen yanı başımızdaki bir uçurumdan aşağıya atıyor. Bende derin bir nefes alıyorum..

Değerli site yöneticileri. Bu rüyama bir yorum yaparsanız beni çok mutlu edersiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim...

27.06.2013 13:56:00

Rüya yorumu

Sevgili Özer,

Rüyada boş bir arazide olduğunuzu görmeniz kendinizi güvende hissetmediğiniz anlamına gelmektedir, ya iş yerinde ya da hayatınızın başka bir alanında bir tür belli belirsiz bir gerginlik yaşamaktasınız. Rüyada birinin size ceza verebilecek konumda olması sizin üstünüzde olan ya da sizin için önemli olan bir kişinin varlığı ve bu varlığın fikirleri ve yaptırımlarının sizin için önemli olduğu anlamı çıkar. Sizin için ciddi anlamda korku verici bir şeyi yani yılanı rüyanızda görmeniz ve bir kişinin bu konuya dair bir ceza vermesi bir karar aşamasına geleceksiniz demektir. Bu karar aşamasında çok cesurca davranmanız gerekecek kendinizi iyi anlayıp neyi isteyip istemediğinizi sorgulamanız gerekecektir. Nihai olarak cezayı veren kişinin bu karardan vazgeçmesi aslında tercihi sizin dışınızdaki kişilerin değil sizin yapacağınız anlamını taşımaktadır. Yani karar aşamasında yaptığınız ya da yapacağınız her haraketin sorumlusu siz olacaksınız. Bu rüya kesinlikle çok iyiye yorulmalıdır çünkü verdiğiniz karar sonucu güzel bir nefes alıp, gerkeçten istediğiniz şeyi seçmiş olacaksınız. Hayır olsun inşallah...

01.07.2013 13:25:24

menekşe

Benim rüyamda bir arkadaşım yavru yılanı eline alıp üzerime atıyordu ve çok korkmuştum.

29.06.2013 11:52:42

hilal

Rüyamda yemyeşil bir orman da çıngıraklı bir yılanın ormana doğru gittiğini gördüm. Bana dokunmadı ama çıngıraklıydı rengi de sarıydı ama iki taneydi biri siyahtı. İkisi de dokunmadı bana ama çok korktum.

02.07.2013 20:50:08

Nilgül K.

3 tane beyaz yılan sokakta kapımın önünde geçiyor ama onlardan kokmuyorum, sadece huylanıyorum sonra bir tanesi eve giriyor. O anda diğeri kapıya sıkışmış, kapıyı kapatıyorum, kafasını koparttım eve girdiğimde diğer yılanın da kafasının olmadığını gördüm. Alıp atıyorum o anda evde tanımadığım iki adam gördüm koltukta oturuyor ama samimi olup sohbet ediyoruz yanımda oğlum da var. Tabirini merak ediyorum bunlar ne anlama geliyor, yılanlar beyazımsı, kafaları büyük.

04.07.2013 14:01:53

senanur

Merhabalar, rüyamda evimize giriyorum ve annem koltukta uzanmış ve ?Sessiz ol, şuna bak.? Diyor. Ben de yere doğru bakınca yılanı görüyorum. Rengi açık sarı krem gibi. İlk başta hareket etmedi daha sonra biraz gezindi ben de kıpırdadım. Kafasını kaldırdı ve bana baktı, sonra kafasını çevirdi. Anneme bana baktığını söyledim. Annem de saldırırsa ne yaparız dedi, sonra yılan birden kafasını bana doğru koltuğa kaldırarak saldırdı. Ben de yastığı alıp üzerine kapamaya çalıştım ama geri çıktı. Üzerime geldi tekrar sonra uyandım. Eğer yorumlarsanız çok sevinirim.

06.07.2013 10:26:54

melike

Ben kocaman bir yeşillikte dikdörtgen alanlar gördüm. İçinde binlerce belki de milyonlarca yılan vardı. Bu yılanlar çok fazlasıyla küçüktü. Ben yılandan çok korkarım. Hemen uyandım bir daha da uyuyamadım zaten. Bu ne anlama geliyor acaba?

07.07.2013 11:29:24

Ediz

Rüyamda çok yorulmuş bir şekilde yürürken, bir yılan suyun içinden zıplayıp önümdeki bir dala dolanıyordu. Tam beni ısıracakken hiç korkmadan elime yılanı alıp suya fırlatıyordum. Yılan koyu yeşil renkteydi.

 

 

08.07.2013 09:53:37

ERSİN

Bu gece bir rüya gördüm yataktan çıkmadan sitenizi ziyaret ediyorum ama tam anlamıyla benim gördüğüm rüyanın tabirini alamadım. Burdan sormak istedim. Yürüyorum toprak bir yolda bir torbaya rastlıyorum içinde bir şeylerin kımıldadığını fark ediyorum ayağımla torbayı açıyorum. İçinden birçok yılan çıkıyor fakat çoğu ölü bir kaçı canlı.

09.07.2013 12:43:05

Balkan

Rüyamda bir gemide balık avına çıkmıştık. Yanımdaki arkadaşım oltayı denize attı ve büyük bir balık yakaladı daha sonra ben oltayı attım ben büyük bir yılan yakaladım ama yılanı sudan çıkarınca yılan iki başlı çok güzel renkli bir yılana dönüştü daha sonra arkadaşım onu aldı eline bu defa küçük bir yılan oldu. Onunla beni korkutmaya çalıştı ama ben korkmadım. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

11.07.2013 09:30:16

BURAK

Selam, ben rüyamda evimin altında yani kurulu evin temelinde bir sürü yılan gördüm ve bunlar evimin içine bile giriyorlardı ama hiç kimseye zarar vermiyorlardı. Yorumlarsanız memnun olurum. Teşekkürler

11.07.2013 17:06:10

muhammed A.

Rüyamda iki tane yeşil yılan gördüm ve ikisi de çiftleşerek benden kaçıyorlardı. Ne anlama geliyor bu ?

12.07.2013 09:18:30

Şeyma Y.

Rüyamda evde bir sürü akrabalarım vardı sarı ve büyük bir yılan içeri giriyor fakat sadece benim üstüme geliyordu. Sonra ben saklandım. O orada oraya saklanmak için koyduğum yastıkları sıkıyordu sonra ben de başka yerden kaçıp gidiyordum fakat bana kimse yardım etmiyordu.

12.07.2013 11:45:30

esra

Ben rüyamda turuncu renkte bir yılan gördüm. Yılan tüm boğazımı sıkıyordu. O kadar sıkıyordu ki nefes alamaz oldum ve yılana da dokunamıyordum. Şoka girmiş gibiydim yılana hiçbir şey yapamıyordum sonra sanırım birileri yardım etti ve yılandan kurtuldum. Aynada boğazıma baktığımı ve yılanın boğazımı sardığı, sıktığı yerlerde iz olduğunu ve morardığını gördüm. Daha sonra yılan sürünerek geri gitti. Yorumlarsanız harika olur. Rüyanın yorumunu pek bulamadım umarım yardımcı olursunuz yorumunu çok merak ediyorum açıkçası şimdiden teşekkürler.

12.07.2013 16:18:00

kasım yılmaz

Rüyamda büyük bir yılan görüyordum. Onu öldürmek istiyordum sonra ne olduğunu anlamadan kayboldu ve hemen sonra bir evde kadınlar oturmaya geliyordu. Ben koşarak kalkın yılan burada arkadaşımla yılanı kovaladık. Küçük ve bej rengi kadınların oturmak istediği çekyat veya koltuk gibi bir yere girip saklandı kayboldu ne kadar uğraştım bulamadım. Böylece uyandım. Çök tedirginim. Yorumlarsanız sevinirim. Ayrıca çocuk bekliyorum bu ay inşallah

13.07.2013 11:32:28

Büşra

Rüyamda camdan bakıyorum, sokakta solucan ve kurbağa birbirlerine yaklaşıyor ve yaklaştıktan sonra solucan yılana , kurbağa timsaha dönüşüyor ve yılan timsahı yutuyordu. Bu ne anlama geliyor, bu konuda ehil olanınız var mı?

18.07.2013 22:24:18

Esra

Rüyamda yatağımda yatıyordum. Üzerimde beyaz bir geceliğim vardı, saçlarım açıktı, yanımda bir yılan yatıyordu birbirimize bakıyorduk. O bana bir şey yapmıyordu ben de ona sadece yatıyorduk. Yılan şimdiye dek hiç görmediğim devasa kalınlıkta ve uzunluktaydı. Sarı gözleri vardı kendi rengi de sarıydı ayrıca yılanın uzunluğu odamı aşmıştı.

(14 yaşında bir kızım lütfen yorumlar mısınız? )

19.07.2013 17:55:20

Sevgili Esra

Rüyanda gördüğün yılanın kalın olması hayra işaret değildir. Senin gördüğün yılanın kalınlığı ve uzunluğu ne kadar büyük ise senin düşmanında sana o kadar nefret ve kinli demektir. (Hayır olsun inşallah.)

08.10.2013 11:51:23

Nagehan

Selam. Ben de bir rüya gördüğümde mutlaka bu siteden okurum yorumunu, fakat gördüğüm rüyanın yorumunu bulamadım. Bir kuyudan bir yılan çıkardım, hatta yanımdakilere de “ Bakın bu yılanı ben çıkardım sanıyorsunuz ama bu Allah'ın yardımıdır” dedim. Siyah ve normal boyutlarda bir yılandı sonra o yılan beni takip etmeye başladı, korkmadım yılandan. Sonra ben mi yaptım bilmiyorum ama yılana geri dönüp baktığımda ikiye bölünmüştü ve hala beni takip ediyordu. Yanımdakilere şöyle dedim “Alın yılanınızı başımdan beni takip etmesin.” ( Yılan onların mıydı bir fikrim yok ).

20.07.2013 15:53:34

İnanç

Rüyamda yemyeşil çimlerin olduğu bir tepedeydim ve yemyeşil bir tek ağaç vardı. Ben oradayken, iki kız bana doğru gelirken onların karşı yönünden yeşil, sarı, mavi renklerde üç tane yılan bize doğru gelmeye başladırlar ve kızları uyarmaya kalmadan yılanlardan ortada ve önde olanı kızlardan birisini öldürdü ve parçaladı bana ise hiçbir şey yapmadılar. Sevgili yönetici arkadaşlar yorum hakkında cevap vermeniz mümkün olursa sevinirim. Teşekkür ederim kolay gelsin.

20.07.2013 18:53:32

Fatma

Ben rüyamda ailemle birlikte denize gitmiştim ama deniz kenarında binlerce yavru yılan vardı. Üstümüze sinmişlerdi adımımı attığım her yerde vardı. Babama “ Baba ben bu yılanları daha önce rüyamda da görmüştüm” dedim. Babam beni korumaya başladı eve gittik yine üstümüzden yılan çıktı. Korkuyordum artık çok fazla, daha sonra yılanı öldüremedik zaten parmak kadar ama benim ayağımın altına soktu. Soktuğundan da tam emin değildim ama acıyordu babam beni kucakladı, götürdü her yerde yılan vardı yani çok korkunçtu bu ne anlama geliyor sizce? Lütfen cevap verin.

21.07.2013 14:25:19

Ada

Rüyamda eski sevgilimin yeşil bir yılana dönüştüğünü gördüm ve onunla boğuştum. Bu ne anlama geliyor, acaba?

06.08.2013 19:05:16

Ramadan

Bugün gördüğüm ve etkisinde kaldığım bir rüya hakkında yorumlarınızı almak isterim. Şimdiden ilginiz ve alakanız için teşekkürler...

Rüyamda engerek yılanı gördüm, 1 metre boylarında kırmızı ve siyah renklerde rüyamda bir akrabamızla beraber dolaşırken, yılan yanımızdan geçer, haliyle biraz korkarız. Birbirimize takılırız “korktun mu ne oldu?” gibicesine. Daha sonra bir iş yerinin önünden geçerken birisi seslenir  “yılan var burada diye”  bakarız ki bu yılan bizim yılan. Akrabam olan zat yılanı kovalamaya çalışır ve yılan iş yerinin ta içine kadar gider ama öyle bir hareket ediyor ki, hızını gözle zor takip ediyoruz. Sonra yılan da kaybolur, akrabam da onu aramak için içeriye girer. Ben işyeri önündeyim, beklerim korkuyla tabi ki. Biraz sonra yılan hızlı bir şekilde yanımızdan geçer, benim ayaklarıma değdiğini hissederim ve gitti diye rahatlarız. Sonra soluklanmak için tahtadan yapılmış bir koltuk üzerine otururuz ve oturmamla yılanın bacağıma tırmanmış olduğunu hissederim ve sesimi dahi çıkaramam. Akrabamız ve orada bulanan bir kaç kişi “ ne oldu korktun mu?” der ve alay etmeye başlarlar. Bende ne yapacağımı bilemem ve can havliyle bacaklarımı iki yana açar ve bir hışımla yılanın kafasına bastırırım. Yılanın kafası patlar ve can çekişe çekişe ölür. Yılanın bacağımdaki kuyruk hareketi kesilinceye kadar sıkmaya devam ederim ve yılanın öldüğünü anlayınca paçamdan yılanı tutup çekerler. Evet, yılan ölmüştür ve bende de bir şey yoktu.

22.07.2013 11:10:16

Samed

Rüyamda ailemle birlikte bir tarlanın içinde geziyorduk, tarlada çok güzeldi tarlanın hemen yanında da bir su yarığı vardı. Suyun içinden bir yılan çıktı ama yılan bir şey yapmadı, arkamı döndüğümde ailem yoktu ve tarlaya baktığımda ise tarla kurumuştu. İçi hep yılanlar ve solucanlarla doluydu. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.

23.07.2013 22:24:32

Hasan

Öncelikle bu güzel site için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Rüyamı anlatmak istiyorum. Ben rüyamda devasa bir yılan gördüm. Yılan benimle konuşuyordu ve bana kötü bir şeyler söylüyordu. Ağzından bana ateş püskürtüyordu bende kaçıyordum. En sonunda bir apartmana girdim ve yılandan kaçtım. Yılan öldü mü ölmedi mi hatırlamıyorum ama rüyamın içinde birine gördüğüm yılanlı rüyamı anlatıyordum. Lütfen rüyamı yorumlar mısınız? Yakında çok önemli bir atama haberi bekliyorum. Acaba bana bir işaret olabilir mi iyi ya da kötü?

25.07.2013 15:04:20

Bayram

Rüyamda suyun içinde ki yılana tekme attım. 3 kez geri döndü her defasında tekmeyle uzaklaştırdım, sonra gitti. Yorumlarsanız sevinirim,

01.08.2013 22:06:51

Dilsad

Rüyamda kocaman kapkara çok dışı olan korkunç bir yılan tarafından bir sokakta ve ağaçlık bir arazide kovalanıyordum. Hayatta olmayan ananem gelmişti. Onun elinden tutup diğer aile fertleriyle yılanın olduğu yerden geçecektik. Yılan bizi kalabalık görünce çok hızlı bir şekilde kaçmaya başladı. Bir ağaca çıktı sonra da aşağı atladı. Birimizin üstüne atlamak istiyordu kaçtık. Benim peşinden geldi ve her seferinde yüksek bir yerden üstüme atlamaya çalışıyordu. Sonunda bir sokakta tam üstüme atlayacaktı yere düştü. Yüzünü ve kocaman dişlerini gördüm. Rüyamda gündüzdü ve çok korktum hala korkuyorum uyuyamıyorum yorumlarsanız çok sevinirim, çok etkilendim.

03.08.2013 09:56:47

Macit1

Ben rüyamda bir yılanın başka bir yılanı yediğini gördüm. Aynı rüyada boğa yılanı taşıyordum ve o boğa yılanını denize salıyordum, ağaçlık bir alanda idim. Aynı rüyada bir timsahı apartman önüne köpek gibi zincirle bağlıyordum. Bir tarafım açıkta mı kalmış?

03.08.2013 16:10:31

Derin

Rüyamda eşimle denize gittik (Karadeniz). Hep kayalıktı ve su çok dalgalıydı. Bir ara eşim “Benim biraz işim var hemen geleceğim” dedi. Tek kaldım o arada yanımdaki kayalık üstünde bir çocuk oturuyordu, sevgilisi de yüzüyordu. Bir baktım piton kadar büyük bir yılan kıvrıla kıvrıla geliyor. Kıza “Hemen çık yılan geliyor dedim.” Kız çıktı kayalığa ben de onların yanına gitmek istedim (Normalde yılandan çok korkarım ama o an çok büyük bir korkum olmadı. )”Bana yardım eder misiniz? Yüzme bilmiyorum” dedim. Çocuk güneşleniyordu cevap vermedi. Kız kayalık üstünden elini uzattı, yılan o arada beni izliyordu. Bir şeyler söylemeye çalıştı ama duyamadım sonra baktım yılan denize girdi, gitti sonra dedim ki “O gitmedi suyun altından görünmeden gelecek kaçalım” dedim. Bunlar umursamadı ben kayaların üstünden atlaya atlaya kaçtım” Merdivenleri çıkarken eşimi gördüm. Merdivenin sonu metrobüse çıktı. Hemen bindik ama inemedik. “Dışarıda olay var” dediler, çıkarmadılar o arada babaannemin hasta olduğunu öğrendim sonra uyandım. Yorumlarsanız sevinirim

05.08.2013 03:34:00

Ali T.

Rüyamda otoyolda geçmekte olan yılanı arabalar basarak çok parçaya ayırdılar. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.

10.08.2013 23:58:14

Behice

Rüyamda orman gibi bir yerdeydim. Etraftaki ağaçlardan koyu yeşil ve siyah benekli iri yılanlar bana tıslayıp duruyorlardı. Eşimle beraber yılanların bazılarını torbalara koymayı başardık ama hepsini yakalayamadık. Yılanların renkleri çok canlıydı. Yorumlarsanız memnun olurum.

16.08.2013 17:12:07

Fahriye V.

Rüyamda işe başlayabilmem için yol uzunluğunda bir duvarı aşmam gerekiyordu. Ben tam duvarı tırmanmaya çalışırken kahverengi ve kocaman bir yılan çıktı ama ben ona aldırış etmeden yolu tırmandım ve nihayetinde çıkmayı başardım.

18.08.2013 14:32:23

Mustafa

Ben rüyamda bir ıslık sesi duydum, baktım. Büyük bir ağacın dallarının arasında kafası görünen, büyük, sarı, iri gözlü bir piton yılanı. O ıslığı bana çalmıştı, ona doğru bakmam için. Ben hemen ağacın arkasına geçtim, yılanı kamçıyla dövdüm. Yerde kıvranıyordu sonra bir kedi geldi oraya, bu sefer kedi yılanı kamçılamaya başladı sonra bir baktım, kedi yılanı parçalamış, bir kayanın altına liflerini üst üste dizmişti. Bir bakıma da sanki balıketleri görünüyordu. Kedi etlerin yanı başında bekliyordu.

18.08.2013 20:19:49

Ada

Rüyamda yeşillik olan bir dağ da nişanlımla yürürken nişanlım yılan kuyruğuna basıyor ve yerden 15 kafalı veya 20 kafalı yılan çıkıyor ve ağaca sarılarak göğe yükseliyor. O anda nişanlım ve ben telaş yapıyoruz. Nişanlım bana “15 kafalı yılan” diyor. Ben ise “20 kafalı” diyorum ve oradan uzaklaşmaya çalışıyoruz. Bu şeklide rüya gördüm. Yorumlarsanız sevinirim teşekkürler...

20.08.2013 15:59:12

Esref

Rüyamda boş bir odanın içerisindeyim ve odanın diğer ucunda beyaz bir pimapen gibi bahçeye açılan bir kapı görüyorum ve orada mora yakın 50-60 cm boyunda bir yılanın belden aşağısını gördüm. Sonra bu yılana zarar vermek için bir şeyler arıyorum ve kısa bir ip buluyorum ve ucunda da sert bir cisim var misket gibi. Ben yılana yaklaşıyorum, kapının arkasından ve o beni görüp başını kaldırıyor, bir kobra gibi. Ben ona vurmaya çalışıyorum, vuramıyorum ve sonrasında bana zehrini fırlatıyor ağızıyla ve zehir kapıya çarpıp bir kısmı yüzüme, dudaklarıma falan geliyor. Hafif bir yanma hissediyorum ve elimi yüzümü yıkayıp tekrar yılana vurmaya çalışıyorum, vuruyorum da. Tam kafasına gözleri ile ağızının birleştiği yerden vuruyorum onu yani sadece gözleri kalıyor. Simsiyah gözler, ağızı yok oluyor ama yılanı öldürdüm mü? Onu hatırlamıyorum, galiba öldürdüm.

21.08.2013 11:13:29

PuSaTCaN

Rüyamda ikiz birbirine yapışık yılan gördüm. Birbiriyle konuşuyordu, çok konuşan diğerini ısırdı. (Yataktan sıçrayarak uyandım.)

22.08.2013 03:32:52

Ahmet

Selamlar benim rüyamda boğazıma yılan sarılmış ama hiç acımıyor, küçük yavru. Önce tik siniyorum ama fazla korkmadan bir kenara atıyorum.

22.08.2013 11:29:10

Ayşe

Eski oturduğumuz apartmanın en üst katına taşınmışız. Annemlerin yatak odasında iki yılan vardı, sarılmışlar birbirlerine biri siyah ve iriydi, diğeri ince ve beyazdı. Ben bunları koyup aşağı attım. Evde de en yakın arkadaşım, kardeşim, annem vardı. Benim attığımı görünce kardeşim indi, oynamaya başladı, siyah yılanla. “Öldüreceğim” diyordu ama yılanların kafasını göremiyorum, yumuk yumuktu. Kurt köpeğimiz var, o kardeşimin elinden almaya çalışıyor, kardeşim vermiyordu. En sonunda koştum, indim, kardeşimi çektim, çekerken birimizi ısırdı. Bu rüyada düşman olarak arkadaşımı mı söylüyor, anlayamadım? Ona her şeyden çokta güvenirim ve bizim ailenin bir parçasıdır.

30.08.2013 10:20:11

Filiz

Benim rüyamda yılan bana yavaş yavaş yaklaştı ve beni sol kalçamdan ısırdı. Ondan sonra ben bağırdım ve annem bana “Onu biz pişirip yiyeceğiz” dedi. Uyandığımda kalçam ağrıyordu. Bunun ne demek olduğunu anlayamıyorum, herkes düşman diyor.

30.08.2013 12:54:04

Yusufhan

Selamlar rüyamda gittiğim her yerde yılanlar oluyor. Ben köyde yaşıyorum, çalılıklar falan var çimen falan su kanalları var. Nereye gitsem yılan hep, dışarıda hangi çimene girsem yılan ve boyutları da değişiyor ve birazda olsa korkuyordum.

31.08.2013 10:02:24

Esin tan

Ben küçük eşimin elimde, sanki benim evim değildi, ama 4 yaşındaki kızımı ensesinden ısırdı eşimin elinden aldım kendi evimin banyosuna götürüp batikon sürdüm.

01.09.2013 06:51:53

İSMAİL

Hayırlara vesile olsun, dileklerimle. 31 ağustosu 1 Eylüle bağlayan gece rüyamda güya barındığımız evimizde. 2 başlı yılanı delikten çıkarıp sopa ucu ile dışarı atıyorum. Ardından fareleri kovalıyorum ve rüyamda yorum yapıyorum. “Demek ki bu fareler ile beslenmiş” diye kendi kendime yorum yapıyorum ve ardından bir sürü midyeler varmış, onları da temizliyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla.

01.09.2013 18:10:46

Kadir

Rüyamda yılanın izlerini gördüm. Ormanda dereye doğruydu çok büyüktü dereye doğru iniyordu. Ben de dağlara doğru kaçıyordum, ardamda bitti birden anlayamadım. Tam sokacaktı ardamdan, uyandım. Ne anlama gelir bu?

03.09.2013 11:52:44

Leyla

Ben de rüyamda yolda yanan dev yılanlar gördüm, üç tane idiler ve çok büyüklerdi. Alev alev yanıyorlardı. Yaşlı bir kadın onları söndürmek için üzerlerine bez örtmeye çalışıyordu sonra kendi evimin önüne baktığımda yerde odunlar vardı ama çoğu yanmış şekildeydi. Eğilip onları toplarken ağzıma yılan zehri bulaştığını fark ettim ve çok acıydı sonra uyandım. Bu rüyanın yorumu nedir, acaba? Çok tedirgin oldum.

05.09.2013 08:27:28

ÇİLEK

Merhabalar. Bu sabah garip rüyalarla uyandım. Bana yardımcı olup yorumlarsanız çok sevinirim. Rüyamda bir aşiret kızıymışım ve yeni evliymiş. Siyahlar içinde bir kadın benim annemmiş, beni yanına çağırıp aşiret kızı olduğumu ve aşiretin artık benden çocuk beklediğini söylüyor. (Bu arada ben 1 yıllık evliyim) yürürken yerde 2 tane altın plaka bulup alıyorum. Bu arada yeşillikler içinde yeşil uzun bir yılan görüyorum. Yılandilini çıkartıyor bana dokunmuyor ama çok korkuyorum. Yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

05.09.2013 09:15:02

CÜNEYT

Rüyamda ne olduğunu bilmediğim iki kuş çok büyük bir yılanı taşıyordu. Kuşlardan biri yılanı ağzından düşürünce yılanın ağırlığından diğer kuşta düşer gibi oldu. Yılanı bırakıp bir çatıya kondu ve çatıda bu kuş güvercin, alaca bir güvercin oldu ve uçup gitti.

 

10.09.2013 01:15:07

YASAR

Ben rüyamda otlar içinde irili ufaklı bir sürü beyaz renkte yılan gördüm. Ben ortalarındaydım, onlar etrafımdaydı fakat bana yüzleri dönük değildi, hepsinin arkası dönüktü ve hiç kımıldamıyorlardı. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Saygılar.

11.09.2013 08:12:46

Fatih can

Rüyamda 3 yaşındaki kızımın büyük bir yılanı başından tuttuğunu gördüm. Daha sonra bu yılan kızımı vücudundan sarmaya ve sıkmaya başladı. B en de çok korktuğum için bir şey yapamadım ama daha sonra kızım o yılandan kurtuldu. Bu ne anlama geliyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

11.09.2013 23:13:01

Şaşkınbakkal

Rüyamda fazla samimi olmayıp fazla görmediğim bir arkadaşım, elindeki yılanla beni kovalarken gördüm.

12.09.2013 12:10:45

Arzu

Rüyamda bir sürü çok yavru yılan. Ben ayakta onlar ayaklarım yakınında dört bir yanımda, bana zarar vermeden duruyorlar. Bu rüya nasıl yorumlanır?

12.09.2013 15:13:50

Abdulvedud

Rüyamda yılan gördüm ama tam olarak boğuşmuyorduk. Sen dedin ya bir düşmandan yararlanacaksın. O bana tam karşı çıkmıyordu, onu bacağımdaki eşofmandan çıkardım, sıkıca tutarak elimle boğazını sıktım sıktım ve öldürdüm.  Sonra da gözlerimin içini kocaman açarak yere koydum sonra şöyle dedim, dizlerimin üstüne oturup, “Seni öldürmek istemezdim ama zararını zehrini bize ne yapacağını bilmiyorum. Ailemin güvenliği için seni öldürmek zorunda kaldım. Yo zorunda değildim değildim ki neden bunu yaptım? Dolapların başka şeylerin altına girip saklanman bizden korktuğundandı. Bizi sinsice ısırmak istediğinden değildi.” “Yarabbi ben ne yaptım? Minik masum bir yılan öldürdüm. Beni bağışla, yarabbi ben katil oldum, beni affet yarabbi, beni affet” diye haykırdım. Çok değişik bir rüyaydı. Lütfen ne anlama geliyor?

13.09.2013 09:53:07

Bur

Bir keresinde, rüyamda kırmızı bir yılan dikilmiş karşımda duruyordu(Çok kalın ve büyük değildi, 3-4 cm genişliğinde 1-2 m boylarındaydı) . Ertesi gün araba ile kaza yaptım, kimseye bir zarar gelmedi. Arabanın önü biraz yamulmuştu.

20.09.2013 13:39:36

Funda

Rüyamda müstakil bir evdeyim, yeşilliklerin arasında, burası benim evimmiş. Evin yanından geçerken kapı aralığından içerisinin ormanı andırdığını görüyorum. Sarkan yosunlar, dallar, yılanlar. Ormanı çok severim fakat evimin içinin görüntüsü beni ürküttü sonra içeri girdim. Bir yılan boynuma dolandı, pitondan daha büyük bir yılan korktum fakat elimde bulunan bir kesiciyle boynuma dolanan kısmının ön tarafını kestim, kolayda oldu. Yılan üzerimden yere düştü. Bağırarak evden dışarı fırladım, kalabalık vardı etrafımda. Birisi içeri girdi “İşte bu” diye yılanı dışarı çıkardı, yılan canlıydı ve 1.80cm 100kg ölçülerinde iki insanı içine alabilecek büyüklükteydi. Aynı kişi yılanı öldürdü, ben ise evden uzakça bir yerde bir tepenin üzerinde dehşetle yılana ve onu etkisiz hale getirene bakıyordum. Yılanı etkisizleştiren kişiyi tanıyamadım, çünkü uzaktan seyrederken bile nefesim tıkandı. Yorumlarsanız sevinirim. İyi günler.

24.09.2013 11:58:22

Filiz T.

Rüyada bir arkadaşımla beraberiz. Arkadaşım bağırıyor “Yılan var evde” hem de iki tane yılanlar, duvardan küçük ve ince bir şekilde iniyorlar, gitgide büyüyorlar ve ölmüş anneannem yakalıyor, boynuna sarıyor. Bir diğer yılan büyüyor adeta şişiyor ve pisliyor ortalığa. Arkadaşım bağırıyor “Bunu ne yapacağız?” O dakika ben de eyvah bu arkadaşım bizim evde asla bir şey yemez diyorum. Bu arkadaşım adeta temizlik hastası olacak kadar titiz. Anneannem “Kendi yöntemimle yakalarım” diyor. Dolabını açıyor, bir kutu gibi bir şey çıkarıyor. Ben o korku dehşetle uyanıyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

25.09.2013 09:49:23

Samet

Merhabalar siteniz sayesinde her rüyamı anlayabiliyorum ancak burada anlamadım rüyamı paylaşmak istiyorum. Rüyamda bir dere kenarında elimde 5 ya da 10 yılan vardı, hepsini öldürüp yakalamıştım ve 1 tane timsaha benzer bir yaratığı da aldım elime ama bana saldırıyordu ve sonunda bıraktım ve gittim, oradan. Bu öldürdüğüm 5-10 yılanı ellerimle kafalarını sıkıyordum, ölü haldeyken bile ve hiç korkmuyordum. Sizce bunun anlamı nedir? Saygılarımla...

25.09.2013 21:30:15

Hacı Mehmet

Selamlar ben rüyamda kırmızı bir yılan gördüm, beni kovalıyordu. Nedir, acaba bunun gerçek hayatta ne gibi etkisi görülür?

30.09.2013 08:18:03

GURBET

Rüyamda evde siyah kalın ve uzun bir yılan görüyorum. Yılanı rüyamda biri öldürüyor ve uzun bir tahta üzerine uzatıyor. Yılana baktığımda mavi gözlü bir kadın oluyor, yaralı şekilde tahta üzerinde uzanıyor ve oradan biri “Yılanı öldür” diye sesleniyor. Elimde kalın bir sopayla kadına vuruyor ve kadının kafasını parçalıyorum. Yorumunuzu bekliyorum. Saygılar.

30.09.2013 12:04:27

Hacer S.

Rüyamda bir odadayız, yılanlar benim üstüme doğru geliyor. Annem de odanın ortasına oturmuş, her tarafı odanın farelerle dolu. Benim üzerime yılanlar gelmesin diye farelerin kafalarını koparıp yılanlara veriyordu. Bu rüyanın anlamı nedir?

30.09.2013 16:24:51

Gulbın

Yeşil yılan neyi anlatır?

13.10.2013 10:03:35

Delal

Yılanın kardeşimi suda boğularak öldükten sonra büyük yılan kardeşimi yedi.

14.10.2013 10:31:32

Yaemin

Ben rüyamda çok uzun yılan gördüm, ilk ben gördüm sonra babam gördü. Babam yanında oturmuştu ama hiçbir şey yapmadı, yanından geçti, sarı ve siyah renkliydi.

15.10.2013 06:57:06

Hayraçıksın

Merhabalar öncelikle bu rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Rüyamda evde annem elinde bir yılan tutuyor ve ben çok aşırı olmasa da korktuğumu çekmesini söylüyorum, çekmiyor ve yılan sağ küçük parmağımı sokuyor sonra yılan nerede bilemiyorum. Elimin az şiştiğini görüyorum, iki arkadaşım o şiş insin diye bir şey getirip koyuyorlar. Annem o yılanı çekmediğine pişman oluyor, parmağım biraz şişince ama yılan zehirli değilmiş, onu öğreniyorum. Nedir, bunun yorumu acaba? Cevaplarsanız sevinirim...

15.10.2013 08:02:48

Hüseyin

Merhabalar rüyamda köy yolunda vefat etmiş kuzenimle yürüyoruz, bir tarlanın yanından geçerken çok büyük bir yılan görüyoruz ve yılanın tarlada oturan kişilerin üzerine gittiğini görüyoruz, koşup haber veriyoruz “Büyük yılan geliyor, kaçın” diye ama onlar hiç aldırış etmiyor ve o büyük yılan onların arasından geçip gidiyor, hiç karışmıyor. Daha sonra biraz daha ilerledikten sonra birçok çeşit yılan önümüze çıkıyor fakat hareketsiz şekilde duruyor. Hareket edenler oluyor onları öldürmek istiyorum bir anda yanımda köylülerden bir adam ve elinde kürekle yanımda oluyor, küreği istiyorum, vermiyor. Yılanlar yanıma kadar geliyor ama bir şey yapmıyor, ben de korkuyorum ama bir şey yapamıyorum. Sizce nasıl bu gördüklerim, neyi işaret ediyor olabilir? Şimdiden teşekkür ederim.

16.10.2013 11:12:26

Büşra

Ben rüyamda dışarı çıkıyormuşum arkadaşımla, dışarda bir yılan görüyorum sonra o yılan benim odamdan eve giriyordu sonra ben içeri giriyordum bakmak için, beni tam sokmaya çalışırken kaçıyorum, böyle grimsi bir şeydi. Boyunu hatırlamıyorum. Sizce nedir, yorumu? Yardımcı olursanız sevinirim.

18.10.2013 07:30:08

Yaso

Ben küçüklüğümden beri aynı rüyayı görüyorum. Rüyamda yatağıma yılanlar dolmuş. Bir kaç kere de sadece yatağımda değil her yerdelerdi. Ne anlama geldiğini hala anlamış değilim. Umarım yardımcı olabilirsiniz.

18.10.2013 15:48:36

Kevser

Rüyamda yılan beni soktu. Bu ne anlama geliyor?

19.10.2013 12:13:55

Arife21

Rüyamda gövdesiz yılan gördüm ve onu havluyla almak, ne anlama gelir?

20.10.2013 09:54:47

İsmail U.

Rüyamda rahmetli dedemi gördüm. Onun yılanı vardı, kayıp oldu, bulamadım. Bu ne anlama gelir?

22.10.2013 02:58:50

Damla

Rüyamda 1den fazla yılanlardan kaçıyorduk, yanımdakileri hatırlayamıyorum. Büyük bir yerdeyiz, odalar var. Sayısız her yerden yılanlar çıkıyor, ısırmadı, sokmadı, yaklaşamadılar, kaçtım hep, hatta kaçtık.

22.10.2013 10:36:20

Nazoo

Rüyamda resmen yılanla aşk yaşıyordum onu öpüyordum falan sarı benekleri vardı çıyan gibiydi. Galiba sonra bırakınca kaçtı, koltuğun altına. Ne kadar aradıysam bulamadım. Evden çıktı mı, bilmiyorum. Birde yazık diye öldürmemiştim.

28.10.2013 06:19:01

MELEK

Rüyamda evin içinde bil yılan görüyordum. Öncelikle ondan korkuyordum, beni ısıracak diye onu uzaklara atıyorduk ama yine eve geliyordu sonra ondan korkmamaya başladım. Ona yemek veriyordum sonra o yılan insan oldu. Onunla evlenme kararı aldık. Ellerini tutup hiç bırakmıyordum onunla masmavi denizin üstünden geçiyorduk. “Elimi hiç bırakma” diyordu. Lütfen bu rüyamı yorumlar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim.

29.10.2013 09:31:50

Aydın

Rüyamda 2 tane büyük yılan görüyorum. Biraz daha büyük olan diğer yılanı yemeye başlıyor ama biliyorsunuz yılanlar hep kafadan yemeye başlar. Bu sefer en son kafasını yutuyor hatta yılan yerken dibine kadar gidip sokuluyorum. Bana hiç tepki vermiyor, yemeye devam ediyor. Hatta yılanın kafasına dokunuyorum. Ön dişlerini görüyorum, 2 tane sivri tavşan dişi gibi dişleri oluyor. Yorumlarsanız sevinirim.

04.11.2013 09:56:30

Enes

Öğrenci olarak kaldığım evde arkadaş “Yatağından fare çıktı” diyor. Ben de yatağın altına bakıyorum ve nerede olduğumuzu bilmediğimiz bir tepede bulduk kendimizi. Etrafıma bakıyorum, bir tane küçük yılan kafasını kaldırıp bana bakıyor. Ben de elimdeki bir şeyle ona vuruyorum. Vururken, önümden yeşil renkli bir yılan geçiyor. Arkamı dönüyorum tekrar arkadaşa söylemek için arkamda kafası olmayan bir yılan geliyor, bacağım kalınlığında ama hiçbiri bir şey yapmıyor. Arkadaş sabah namazı için beni kaldırıyor o an. Buna yorumlarınızı bekliyorum acil olsun lütfen :)

04.11.2013 22:17:14

Emir

Annem görmüş rüyasında. Annem tarladaymış ve yılanı görmüş ama yılan farklı yönlere kaçmış ama yılan çok iriymiş ve büyükmüş. Acaba anlamı nedir?

05.11.2013 18:22:26

Ardıl

Merhaba rüyamda işyerimde iki tane büyük yılan girdiğini ve sağa sola saldırdıklarını gördüm. Korkudan işyerime giremiyordum sonra birilerinin onları öldürmeye çalıştığını fakat kim olduklarını bilmiyorum, tanımadığım kişiler. Kot pantolon ve yeşil bir kazak giymişti biri. Diğerlerini hatırlamıyorum. Çok uğraştıktan sonra bir yılanı kuyruğundan yakalıyor fakat yılanın midesinin dolu olduğunu fark ediyor ve bırakıp kaçıyor o da. Yorumlarsınız sevinirim. Çok teşekkürler.

09.11.2013 15:56:53

Serdar

Rüyam hakkında bir yorum yapmanızı istirham ederek, şimdiden teşekkürlerimi sunarım. Rüyamda küçük ve ince, kırmızı renkli bir yılan gördüm ve yılan bana saldırdı. Etrafımda insanlar vardı ve yılanın boyutuna bakıp pek önemsemediler. Ben ise, telaş ile etrafımdakilere bu yılanın küçük görünmesine rağmen çok zehirli olduğunu söylüyordum. Sonunda yılan beni sağ elimden ısırdı ve ben de yanımdaki birisinin yardımı ile yılanın kafasının arka kısmından keserek yılanı öldürdüm. Yılan ölmesine rağmen bir sopa gibi kaskatı kaldı. Sağ elim parmaklarım ile beraber baya bir şişmişti, rüyam öylece sonlandı.

10.11.2013 22:46:43

Şenay

Yavru bir yılanın göbeğimin üzerine yatması, ne anlama geliyor?

13.11.2013 12:20:26

Mehmet O.

Büyük bir kobra yılanına sandalye attım. O anda tam bana saldıracakken, 5-6 tane küçük siyah yılan çıktı ve kobraya saldırdı. Kobra da kaçtı. Yorumlarsanız sevinirim.

14.11.2013 12:30:33

Nurrana

Selamünaleyküm. 4 gün önce rüyamda yeni bir evim varmış. Ev geniş, ferah, yanımda da tanımadığım bir erkek vardı. Yere baktığımda boruların içinde gider yerlerinde, upuzun ve kalınca yaklaşık 3 metrelik yeşil bir yılan vardı. Yılan hareketsizdi, ölmüş gibiydi ama ben en ufak bir su sesinde bile irkiliyordum. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim...

15.11.2013 13:07:24

Murat

Rüyamda çok büyük yılan gördüm. Bütün ailem akrabalarım gördüm yılanın derisini diri diri yüzüyorlardı. Yılan kaçmasın diye ablam başına bastırıyordu. Yılanın derisi yüzüldükten sonra yılan evin içinde geziyordu. Kimseye bir zararı yoktu. Sizden ricam tam yorumu. Etkisindeyim, aklımdan çıkmıyor.

19.11.2013 12:07:26

Nili35

Rüyamda büyük bir boğa yılanı tarafından yutuldum. Ancak bana zarar vermedi. Kafasını açıp oradan nefes alıyordum. Korkmamıştım, ölmemiştim. Birde üst azı dişlerim çürümüş olarak düştü. Önce telaşlandım ama sonra dişlerime baktığımda sadece bir kısmı yoktu ve yerine konabilirdi. Birde eski komşumuzun ikiz kızları vardı, 8-8 yaşlarında bir lavaboda el yüz yıkıyorlardı. Bu lavaboya baktığımda çok miktarda kesik tırnak vardı. Çeşme suyuyla bu kalıntıları temizliyordum. Yorumlarsanız sevinirim.

21.11.2013 13:05:42

Dilan

Rüyamda yatağımda uzanıyorduk kardeşimle. Kırmızı bir yılan yatakta öylece kımıldamadan duruyordu ve ben de korkarak abime seslendim. Abim yılanı yakalamaya çalışıyordu. Ben nereye kaçsam yılan peşimden geliyordu. Sonra abim yakalayıp öldürdü... Çok etkisinde kaldım. Yardımcı olur musunuz?

21.11.2013 14:22:06

Melisa Ö.

Rüyamda bir taşın üstünde yılan gördüm. İlk önce yılanı bir kediye benzetiyorum ve “Kış” falan diyorum. Yanımda da bir kadın var. Kadın ailemden biri olabilir, hatırlamıyorum. Sonra yılan benim gözüme bakarak ağzını açıp dişlerini gösteriyor. Yılanın 2 tane sivri dişleri var. Sonra bir misafirlik gibi bir yere gidiyorum ve yılanın sahibine “Bu yılanın iğnesini yaptırın” diyorum. Yılan zehirli ve siyah renkte. Rüyamda biraz korktuğumu hissettim. Lütfen rüyamı açıklar mısınız? Ne anlama geliyor? Çok merak ediyorum.

26.11.2013 21:13:27

Kadir

Rüyamda yılanı su dolu havuza kız kardeşim koyuyor. Ben korkuyorum ve bir süre sonra kardeşim yılanı yatağımın çarşafının altına koyduğunu söylüyor. Ben yılanı çarşafın altından çarşafla beraber kafasından tutuyorum fakat yılanın baş tarafı hangi tarafta olduğunu görmediğim için iki ucundan da yakalıyorum. Yılanın kafasını fazla sıkmıyorum ölmesin diye. Yakalayıp sokağa salacağım fakat yılanın bir ucu kuyruğu mu, kafası mı, anlayamıyorum. Elimden kurtuluyor ve tekrar yakalamaya çalışıyorken uykudan korkuyla uyandım. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

28.11.2013 15:11:37

Yasemin

Ben yılanla ilgili gördüğüm rüyaya anlam veremedim yardımcı olmanızı rica ediyorum. Evimin banyosunda birden duvarda hareket eden koyu kahverengi bir yılan görüp, çok korkuyorum. Hemen kendimi dışarı atıp “Anne” diye bağırıyorum. Sonra hatırlıyorum ki banyoda bebeğim var. Geri döndüğümde bebeğimi belinden ısırmış ve kan akıyor. Bebeğimi almaya çalışırken, banyodan dışarı benim ayağıma atlayıp beni de ısırıyor. En son annemi yılanı çekerken görüp, korku içinde uyanıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

29.11.2013 11:07:33

Ayşe

Rüyamda 8 yaşındaki kızımın odasında 3 yatak varmış. Birinde Hürrem Sultan yatıyor, kızımda kendi yatağına yattı. Yatağında siyah 1 metre uzunluğunda çıngıraklı yılan vardı. Kızımı sokacaktı, ben üzerine atlayıp yakaladım ama beni soktu mu, bilmiyorum. Kendime soruyorum hatta ama hiç canadım olmadı. Derken kızımın yatağında 1m uzunluğunda beyaz yılan da buldum. Onun da kafasından tuttum. Ama siyah yılan çok güçlüydü, elimin gücü biraz azalsa ağzını açıp beni ısırmaya çalışıyordu. Ama ısıramadı. Baya cebelleştim yılanla. Kocama “Şu yılanları al. Elimden öldür” diyorum. “He tamam” diyor. Yanıma bile yanaşmıyor. Rüyam karanlık bir rüya yalnız. Beyaz yılanı balkondan aşağıdaki çalılara atıyorum. Sonra arabaya binip bir yere gidiyormuşuz. Siyah yılanı da yolda çalıların arasına atıyormuşum. ( Yılanlar kızımın yatağından çıktığı için çok korkuyorum. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.)

29.11.2013 11:42:17

Mustafa

Merhaba rüyamda babaannemin bacısı bana doğru boynuzlu yılan itiyor, ellerime sıkıştırıyor. Ben de korkumdan o yılanı geri itiyorum. Ama bu itme 4-5 defa oldu rüyamda. Yılanın boynuzu ve kara gözleri vardı. Ve yılanın derisi yoktu, etini görüyordum. Bu saçma rüya nasıl yorumlanabilir?

29.11.2013 18:49:45

Cici

Merhaba ben rüyamda zayıf bir yılanın benim olduğum tümsekten düştüğünü gördüm. Bu ne demek? Ha bide bizim sınavlar yaklaşıyor.

01.12.2013 10:37:20

Nilgün

Rüyamda boş bir arazideyiz. Eniştemle biraz yürüdük arazi yılanlarla doldu, taştı. Büyük, küçük, karışık yeşil yılanlar sonra birde baktım. İki halam birde amcamın eşi bir halamla küsüz gerçekte neyse birden bu yılanları nasıl aşacağız diye endişelenirken, aklıma salavatlar geldi. Salavatlarla 2 halamı birde yengem kol kola girdik. Üstlerinden atlayarak geçtik sadece ben salavat çektim. Sonra bir baktım, yılanlar yok oldu oh be bitti dedim. Ne anlama geliyor, tabiri? Lütfen yorum. Sevgiler.

01.12.2013 20:39:30

Gurbetci

Selamünaleyküm. Rüyamda sokakta gezerken, bir araba durup yan kaldırımdaki birine beyaz bir yılan veriyor. O adam da o yılana havaya atıyor. Attıktan sonra o yılan havalanıp gökte kat kat büyük bir yılan oluyor ve ağzını açıp sinirli bir şekilde sesler çıkarıyordu. Ben ise çok şaşkın, korkarak oradan uzaklaşmaya çalışıyordum. Bu ne anlama gelebilir? Teşekkürler.

02.12.2013 10:46:22

Takaaşi

Rüyamda kız arkadaşıma evlerinin önünde, yer altından çıkan bir yılan saldırıyorken, kazlarda yılana saldırıyorlardı. Ben sadece balkondan “Dikkat et!” diye bağırabildim. Bu rüya neye işarettir?

02.12.2013 16:17:37

Ahmet

Köydeki evimizin önünde bulunduğum sırada evimizden 5-10 metre uzunluğunda siyah renkli bir yılan, yerden yarım metre kadar yüksek bir vaziyette bana doğru yaklaştı. Ben de başına sol tarafından vurdum. Bunun üzerine yılan istikametinde bulunan babaannemlerin evine girdi. Onların evin duvarından çıkarak komşuların evlerinin avlusuna hızla gitti. Burada başka bir yılan ile boğuşur gibi bir durum gördüm sonrasında komşuların avlusundan çıkarak etrafı çevrili bahçe diyebileceğimiz eklentide bana yakın olan yere doğru yine yerden yarım metre kadar yüksekte geldi. Ben de onun tekrar bu bir metre kadar olan yükseklikte ki duvardan çıkmaması için başına dışardan vurdum. Sonrasında uyandım ve sabah ezanının okunduğunu duydum. Olay esnasında korkum yoktu. Rüyamı yorumlarsınız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

05.12.2013 02:29:10

Zeynep

Rüyamda annem erkek kardeşim ve ben tarlaya gidiyorduk. 2 metre uzunluğundaki yılan heykel gibi duruyordu. Sonra erkek kardeşim onu sopayla dürttü ve yılan uyandı. Biz eve doğru koşmaya başladık. Annemler eve çıktı. Ben girişi kilitlemeye çalışırken, yılan içeri girdi. Onunla boğuştuk bana bir şey olmadı. Yılanın ölüp ölmediğini hatırlamıyorum. Bir de eve doğru koşarken bizi bir kaç küçük yılan kovalıyordu. Lütfen bu rüya neye yorumlanıyor, açıklar mısınız?

05.12.2013 11:06:38

Serkan11223344

Rüyamda sarı yılan gördüm. Acaba ne demektir?

05.12.2013 16:27:29

Yakup

Rüyamda mezar kenarında kuru ot topluyordum. Otun altından kül rengi yılan çıktı ve kaçmak istedim ama kıpırdayamıyordum. Abim bana kaç diyordu ama ben kaçamadım. Yılan beni sokmadan, uykudan uyandım.

15.12.2013 07:16:35

Gamze

Merhaba ben yeşil yılan gördüm ve yılanla konuştum. Uyudum, ve yılan salonda uyudu. Sonra ben uyandım. Baktım yılan vardı ve yine uyudum ve uyandım. Yılan hareket etmişti ve yılan beni ısırdı. Yardım et.

16.12.2013 12:33:42

Korku

Büyük başlı ve kısa boylu 3 tane yılan gördüm. İkisi aynı daireden ama ayrı kapılardan çıkıp gitti. Yolu ben gösterdim. Biri ise evde kayboldu. Ne anlama gelir?

19.12.2013 12:39:01

Zehra Z.

Ben ise rüyamda kuyudan, iri, uzun bir yılan çıktığını gördüm. Ablamla birlikte korkmuştum.

25.12.2013 19:42:05

Melike

Rüyamda yılanın büyüdüğünü ve başı bir kadın başı haline geldiğini gördüm. Onu ne kadar yanımda istemesem de sürekli yanıma geliyordu. Ondan iğreniyordum ve onu iterken elimi ısırdı. Yerde ona benzer bir yılan daha gördüm. O da gelişiyor ve onun gibi oluyordu. Sürekli halının altında duruyor. Fakat büyük olduğu için cüssesi belli oluyordu. O da kadın başına dönüşecekti. Beraberinde her yerde yılanlar vardı. Bazıları topraktan fırlıyor, bazıları evin içerisinde dolanıyordu. Az daha kafayı yiyordum, rüyamda. Gördüğüm kötü rüyalardan Allah’a sığınırım.

03.01.2014 11:28:05

İsmahan B.

Rüyada yılana yardım etmek, ne anlama gelir?

04.01.2014 10:29:26

Hulya C.

Rüyamda iki tane yılan vardı. Biri beyaz, biri de siyah. Ben hemen önlerindeyim. Siyah yılan hiçbir şey yapmıyor, öylece uzanıyor. Fakat beyaz yılan sürekli dans ediyordu. Rüyamın yorumunu yaparsanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.

04.01.2014 18:20:35

Ozlem

Rüyamda siyah başlı, beyaz, büyük bir yılan vardı. 6 parçaya bölünüp, evin duvarına asılmış ama canlı. 6.parça kuyruğu ayrı bir yerde duruyor, kilit gibi. Diğer parçalar da bu şekilde parçalanınca büyüyormuş. Çatal dilini çıkartıyor arada. Hayret ve biraz korkuyla bakıyorum. Ama bana bir şey yapmıyor. Oldukça garip geldi bana. Yorumlarsanız sevinirim.

05.01.2014 19:55:29

Hava

Rüyamda bir misafirlikteydim. Sonra ev sahibi, birde kız ve ben camın önünde yılana bakıyorduk. Ama bir şey yapmıyordu, bize. Siyah bir yılandı. Sonra başında bir delikte devamı da öbür delikte baktım. Ev sahibi yani misafir olduğum evde kadın, dedi ki “İşte bu yılan” baktım, hızlı bir şekilde kayboldu. Deliğe girdi ama çok uzundu, şaştım biraz. Dedim ki; “Yenge bu ne kadar büyük bir yılan” ondan sonra başka bir şey görmedim. Ama bize de bir şey yapmadı. Yorumlarınızı bekliyorum.

13.01.2014 09:02:55

Ganimet

Rüyamda yatağımda yılan vardı. Ben onu görüyordum ve fırlatıyordum. Kardeşim de üzerimdeki yılanı yere fırlatıyordu. İki veya üç tane evde yılan vardı. Yorumlarsanız sevinirim.

13.01.2014 20:26:38

Elifsu

İyi günler. Ben ne zaman rüya görsem (rüya görmediğim gün hemen hemen yoktur) özellikle sitenize bakmayı tercih ediyorum. Ama gördüğüm rüyanın tabirini buradan bulamadım. Rüyamda eşim elinde dişlerini çıkarmış, bir yılan tutuyor. Yılan biraz büyük. Eşimi bir kaç kere parmaklarından hafifçe sokuyor, eşim korkuyor. Normal hayatta yılanlardan çok korkmama rağmen ben korkmadan yılanı kafasından tutuyorum ve boğuşuyoruz. Sonunda ben galip geliyorum. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

14.01.2014 10:34:13

ÜNAL

Rüyada oğlum havuzun içinde yılanlarla yüzüyordu.

22.01.2014 12:24:42

Nursin

Merhaba bilmediğim bir evde, benimle birlikte bir kaç kişi daha var. Birden odalardan birinde 3 tane siyah renkli yılan gördük. İnce, yaklaşık 1 m boyunda en büyüğü, diğerleri biraz daha küçük ama ortak özellikleri siyah ince ve uzun oluşlarıydı. Birden odadan çıkıp yanımdaki insanların ayaklarına falan sarılmaya başladılar. Ben bağırarak kaçtım. İnsanlar tepinerek onları yere düşürdü ama sanki onlar yerden biraz yüksekte havada gitmeye başladılar. Bir tanesi bana doğru gelmeye başladı. Bir yere çöküp saklandım. Yılanda büyük olan havada başını kaldırarak sanki bulmaya çalışıyordu. Sonra ben kaçtım. Tabi bunlar kapalı bir mekanda evin içinde oluyordu. Bir ara yılanla aramda hiç kimse kalmadı. Yılan yerden biraz yüksekte, bana bakıyordu sanki saldıracağını hissettim ve bağırarak uyandım. Bana bir şey yapamadı ama çok korktum. Hayırdır inşallah... Ne anlama geldiğini yazabilirseniz, çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

23.01.2014 20:05:50

İbrahim Z.

Bir motosiklette büyük oğlum ve iki torunumla bir yerden evimize giderken, ormanlık bir bölgeyi geçtiğimiz bir bölgede yolun sol tarafında bir kaz gördük. Bir şekilde acayip koşar durumda. Biraz daha yakınlaştığımızda yolun sol tarafında iki tane büyük yılan, ikisi de sanki kuyruklarını toplamış durumda. Yılanlara saldıran kaz ile kavga etmekteler. Bizde durduk seyrederken, oğlum “Bunları filme kaydedeyim” diye cep telefonunla çekmeye yaklaştı. Bu arada ben de motosikleti ayak sehpasına kaldırmakla meşguldüm. Tam motoru sehpasına kaldırıp, döndüğümde, oğlum yılan tarafından arka baldırından 4 - 5 yerinden ısırılmış ve ısırıklar hafifçe şişmeye başlamış olarak gördüm. Ve derhal ısırıkları emmeye başladım. O ara kendi oğlan kardeşimde orada oldu. Nasıl geldi, nerden geldi, bilmiyorum. Ona da dedim “Çabuk ısırıkları emelim” diye. O da ısırıkları emmeye başladı. Ve durumun ciddi olduğunu ve acil hastaneye gidilmesi gerektiğini düşünerek, oğlumu motora bindirerek, hastaneye götürmek için hareket ederken, uykudan uyandım. Rüyayı sabaha karşı kendim tuvalete kalkıp, tekrar yattıktan sonra sabah 05 civarında gördüm, sabah namazı vaktinde. Bu rüya tabirini okudum ama öyle birebir benim rüyamda gördüklerimi ve yaşadıklarıma uyan bir şey bulamadım. Bu rüya bana neyin haberini verdiğini öğrenmek istemekteyim.

25.01.2014 05:18:43

Naz B.

Rüyamda kollarımı yılan ısırıyordu. Çekiyorum, tekrar, tekrar ısırdı.

27.01.2014 18:46:41

Hasan

Rüyamda aynı yılan yuvasından çıkan 2 tane yılan ve bir tane kurbağa gördüm. Üçü de aynı yuvanın deliğinde bekliyor. Hareketsiz olarak bekliyorlardı. Sizce ne anlama geliyor? Teşekkürler.

31.01.2014 10:47:37

Mehmet Ali

Rüyada yılan bir bayan beni çok seviyormuş. Hep beni istiyor, bense korkup ondan kaçmaya çalışıyorum. Ama yılanı tam olarak göremiyorum ve korkuyorum. Cevaplandırırsanız sevinirim. Çok teşekkür ederim.

02.02.2014 12:00:34

User

Rüyamda evimizin içinde yılanlar cirit atıyordu, resmen. Her yerden yılan fışkırıyor, evin içinde oradan oraya koşturuyorlardı. Anneme sorduğumda “Baban 2 haftadır evi ilaçlamadı kızım. Yılanlar yukarıya yuva yapmış ve zehirliler” diyordu. Bizi ısırmasınlar diye kaçıyorduk, evin içinde oradan oraya. “Anneme gidelim buradan. Kaçalım, başka bir yere gidelim” dedim. Ağlıyordum. Annem “Hayır baban şimdi evin her yerini ilaçlayacak” dedi. Uyandım, hala ağlıyordum. Yorumlarsanız memnun olurum.

08.02.2014 10:33:53

Derya A.

Rüyamda bir poşetin içinde, kırmızı bir yılan görüyorum. O yılanın poşetten yarısı çıkıp, bana görünüyor.

11.02.2014 22:31:16

Tuğba

Ben bu yorumlardan çok ürperdim. Gördüğüm rüyaya göre aileden biri ölecek gerçek değil dimi ya? :(

12.02.2014 21:04:54

DİLEK

Eşimin Çatalca’da bir evi var ama biz orda yaşamıyoruz. O evin içinde yavru yılanları beslediğini görmüş. Bu ne anlama geliyor? Şimdiden teşekkür ederim.

20.02.2014 12:25:04

Aysenur

Merhaba ben rüyamda bir tarlanın kenarındaydım. Traktör tarlayı sürüyordu ve o sırada siyah bir yılan kendi kendisine dolanmış, kördüğüm olmuş bir şekilde, gitmeye çalışıyordu. Sürünemediği için de hoplaya hoplaya gidiyordu. Bu ne anlama gelir acaba? Aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

22.02.2014 13:50:17

Aysel A.

Rüyamda annemi bir yılan soktu. Yılan kaçarken onu yakaladım ve uzun süre çabaladıktan sonra dilini kopardım.

24.02.2014 07:59:52

Yağmur

Ben rüyamda bir rüya gördüm. Bir kobra yılanıydı ve uyandığımda yanımda bir kobra yılanı vardı. Ve ben, bir evcil hayvanmış gibi vurup “Çekil hadi” vs. dedim ve yılan en sonunda beni boğuyor. Canımın acısını o kadar net hissettim ki hala unutamıyorum. Ve ben o vücuttan ayrılıyorum ve yine ölmemiş oluyorum. Başka bir insan oturduğum yerde ama bana çok benziyordu. Uyanmaya çalışıyordum ama rüya içinde rüya görüp durdum. Ve ben önceden de yılan görmüştüm. Büyük bir tarla var ve her yer yılan ve ben uçuyorum. Yılanları yukarıdan izliyorum derken yine kobra yılanına benzeyen bir yılan, uçup bana saldırıyordu. :/ Rüyamın anlamını söylerseniz sevinirim...

25.02.2014 23:18:52

Berat K.

Rüyamda bir derenin kenarında 3 başlı bir yılan gördüm. Bir tarafı bir başlıydı, bir tarafı iki başlıydı. Dizimden birden ısırdı ve kaçtı kayboldu. Etrafta tanımadığım çocuklar vardı. Onlar geldi. Aradılar, bulamadılar.

26.02.2014 09:10:32

Şemşat

Merhaba, nasılsınız? Öncelikle çok teşekkür ederim. Size bir sorum olacaktı. Ablam rüyasında beni siyah yılanın ısırdığını görmüş. Bu neye işarettir?

28.02.2014 15:11:19

Asuman

Rüyamda bana poşette yiyecekler getiriliyor ama kimin getirdiğini bilmiyorum. Bir tarlada bir duvar var. Onun üzerinde oturuyorum ve o poşette yanımda duruyor. Aşağıda tarlada annemler tarla işi yapıyorlar. Eşim de aşağıda duruyor. Ben poşetin ağzını açıyorum. “Yılanlar ölmüş” diyorum. Ancak sonra canlandıklarını görüyorum ama yılanlardan korkmuyorum. “Bu poşette yılan varmış” diyorum. Birden kayınvalidemin sesini duyuyorum. “O poşetten yılan mı çıkmış. Allah Allah” diyor ama garip olan ben yılanlardan hiç korkmuyorum. Onlarda bana saldırmıyorlar, kendi hallerinde duruyorlar. Ayrıca aynı gece bir evimiz varmış. (şuan oturduğumuz ev değil) 2 katta balkondayız. Havuç ağacı var ve ağacın dibinde ayni siyah orta kalınlıktaki yılanlardan var. Yine kendi hallerinde duruyorlar. Ben de normal bir durum gibi onlardan korkmuyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

04.03.2014 07:21:50

Aybuke

Ben rüyamda yılan gördüm ve o yılan ejderhaya dönüşüyordu.

05.03.2014 17:29:43

Muhammet Ş.

Evde koltuk altından yılan sesi geliyordu. Eğildim, baktım önce kendi kuyruğunu yutmaya çalışıyordu daha sonra bıraktı. Benim elimde onun dikkatini çeken bir şey vardı. Onu yemeye çalışıyordu. Onu önüne tutarak yerinden çıktı. Yavru bir yılandı. Piton yılanı sanırım, renkleri onu andırıyordu. Daha sonra masa gibi bir şeyin ayaklarına geldi. Bir şey için arkamı döndüm. Geri baktığımda deri değiştirmiş gitmişti. Yorumlarınız için Teşekkürler.

06.03.2014 08:29:24

Rabia

Yılan görmek nedir?

07.03.2014 18:43:11

Fehmi B.

Kolay gelsin. Ben rüyamda yılan gördüm. İki yılan birbirleriyle kavga ediyordu ve sonra bir ineği soktu. Birde beni ayağımdan ısırmaya çalıştı ama ben kaçtım. Nedir bunu bana açıklayabilir misiniz?

11.03.2014 13:16:02

Tajirm

Bu gece 2 rüyamı üst-üste gördüm. Önce çok büyük bir yılanın (o kadar büyük ki insanı dikey yutacak şekilde) bana ve arkadaşa saldırdığını, biz koşmaya başladığımızda yerinden zıplayarak, onu dikey olarak yutmaya çalıştığını gördüm. Bu arada yılanın ağzındaki dişler çok değişikti. Üstte tam ortada çiftleşmiş çok büyük diş, alt çenede ise timsahın dişlerine benzer bir durum. Yılanın rengi mor ve pembe karışımı gibiydi. Arkasından deprem olduğunu gördüm. Ben tamamen başka bir mahalledeyim. Dışarıdayım. Deprem sırasında apartmanlarda yaşayan insanlara yardım etmeye çalışıyorum. Bu iki rüyamı sabah saat 6-7 civarında gördüm. Bunun yorumunda sizin yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.

11.03.2014 14:11:26

BEYAZ İNCİ

Selamlar. Gördüğüm bir rüya için sitenizi ziyaret ettim ama benim gördüğüm bir tabire rastlamadım. Ben rüyamda önceden bilmediği bir mekanda malzemeler içinde 3 kadın gördüm. Bulundukları yerden hızla ve telaşla malzemelerin karşısına geçtiler. 3 kadından ortada olan çok kiloluydu. Hemen sağ tarafındaki kadın, ortadaki kilolu kadının kıyafetini açtı. Sanki cinsel organından veya kenarından bir yerinden tam hatırlamıyorum. Çok iri, kahverengine çalan bir renkte, leopar desenli çok iri iki yılan peş peşe çıkarak, kadının önündeki çukurda kayboluyor. Başka bir şey hatırlamıyorum. Hayatımda bazı şeyler ters gidiyor. Bir tabir yaparsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

12.03.2014 15:34:14

Zeynep

Ben de rüyamda köyde evimizin bahçesinde kocaman bir yılan ama baya büyük. Birde böyle cıvık bir yılan şekli. Sümüklü böcek gibi yumuşaklığı. Yeşil renkte. yavaş bir şekilde sürünüyor. Biz de ondan kaçıyoruz. Bizi ısımızdan buluyormuş. Komşuya kaçıyoruz. Orda da buluyor. Sonra yoldan geçen birine gidiyor. O sıra biz de evimize kaçıyoruz. Adamı bırakıp arkamıza geliyor. O sıra babam traktörle kafasından geçiyor ve kafasını kopartıyor, eziyor. Ben de geri kalan kısmını görüyorum. Bu kadar. Tabi aklımda böyle kaldı. Bana tabirini yaparsanız sevinirim.

16.03.2014 08:32:16

Toprak

Rüyamda yavru bir yılanın topuğumu ısırdığını sonra yılanı elime alıp parçaladığımı gördüm. Gerçekten çok korkunçtu.

21.03.2014 09:08:13

TUGCE

Rüyamda, sarı bir yılanın kolumu ısırdığını gördüm. O yılanın başından tutarak kolumdan ayırdığımı gördüm ve sivri dişlerinden birinin kolumda batmış olduğunu gördüm. Daha sonra annem o dişi tutup çıkartmış kolumdan... Kan görmedim, canım da acımadı. Yılanın sonraki akıbetini görmedim. Bununla ilgili bir yorum okumadım... Rüyamın ne anlama geldiğini merak ediyorum. Teşekkürler.

21.03.2014 09:17:57

Sudenaz

Rüyamda yılan görünce o gün hep başıma kötü şeyler geliyor.

21.03.2014 12:41:49

Woki

Ben rüyamda odamı düzetirken dolabın arasından küçük bir yılan çıkıyor ve ben kaçıyorum. Beni kovalıyor ve sonunda ayağımın altından ısırıyor. Ben yılanın kafasına vurarak kurtulmaya çalışıyorum. O sırada yılanın kocaman dişleri olduğunu fark ediyorum... Yorumlarsanız sevinirim.

26.03.2014 22:19:53

Fatoş

Merhaba, rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Rüyamda siyah, biraz büyük, kalın, kıvrılmış bir yılan gördüm. Fakat yılan çocukluğumun geçtiği evin önündeydi. Şimdi 32 yaşındayım ve uzun zaman oldu o ilçeye gitmedim o evi de görmedim. Yılanın arkasından yavaşça çaktırmadan yürüyüp geçip gidiyorum. Çok fazla bir korku hissetmiyorum. Yılan beni fark etmiyor bile. Gördüğüm eski evimse daha yıpranmış eski görünüyor. Cevap verirseniz çok sevinirim. İyi günler.

30.03.2014 01:13:13

Gökçe

Rüyamda, anneme düşman birisi güzel bir kadın tutuyordu ve evin içine bir şekilde sokuyordu. Sonra kız banyoda üstüne bir iksir döktü ve kocaman büyük bir kobraya dönüştü. Sonra küçük bir yılan daha vardı. O da oturduğumuz yere kapının altından girdi. Annem ve ben hızlıca evden kaçtık. Ama babam ve ablam evde yılanlarla birlikte kaldılar. Bunu yorumlarsanız sevinirim.

31.03.2014 10:03:12

Bülent

Rüya konusunda sitenizi hep ilk sırada tutar ve rüya yorumlarına burada bakarım. Gördüğüm rüyanın tam karşılığını bulamadığım için sizden yorum rica ediyorum. Rüyam şöyle: Yeşil yapraklı bir ağacın dalı üzerinde normal boyutta ağaçta zor fark edilebilecek yeşil tonda (fıstık yeşili gibi) bir yılan görüyorum. Ama o beni görmüyor. Sonra yılan yere iniyor ama bu sefer yılan kalın ve uzun. Daha çok yassı ve geniş demek daha doğru olur. Sürünerek sanki bir şeyi takip ederek uzaklaşmaya başlıyor. Dağ ve çalılık bir yerdeyiz. Ben de arkadan onu izliyorum. Yılan artık normal formunda değil. Büyük ama ağız kısmı kuş daha çok ördekgagası gibi bir şekilde. Ben bu arada birilerini çağırıp şunu öldürsek diyorum ama birileri gelene kadar bu kaybolur. Nasıl bulacağız diye düşünüyorum. Yılanlardan zaten çok korkarım. O yüzden tek başıma bunu denemeye korkuyorum. Yılan dağ ve çalılar arasında kaybolurken son anda önde 2 ve arkada 2 ayağı beliriyor. Bu ayaklar da ördek ayağına benzer geniş ama kısa ayaklar ve yılan ayakları üzerinde yürüyerek gözden kayboluyor. Bu rüyanın yorumu ile ilgili neye bakacağımı şaşırdım. Sizlerden değerli yorumlarınızı yapmanızı rica ediyorum. Saygılarımla.

31.03.2014 16:56:04

Yigit K.

Ben rüyamda ormanda oğlumla gezerken kocaman bir piton yılanı gördüm. Kafası bir tencere kadar vardı ve kuyruğunda da aynı kafadan vardı. Rengi leopar deseniydi. Yanından geçtik bizi fark etmedi ama sonra arkamızdan gelmeye başladı. Bizi kurtarmaya kaplanlar geldi ve onunla boğuşmaya başladılar ama çok korktuk. Rüyamın tabirini çok merak ediyorum. Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

03.04.2014 14:21:16

Devrim

Açık bir arazide arazinin bir başında kızım, bir başında eşim, kucağımda küçük kızım onlara doğru gidiyordum. Eşim yere bakmamı işaret etti yılanlarla kaynıyordu. Tam kaçacaktım bir yılanı ayağımın altında ezecektim o sıra uyandım. Bu nedir?

06.04.2014 18:50:45

Yasemin

Merhaba, yılanı gece yatağımda uyurken ve bacağıma doğru sürünürken gördüm. Yılanlar ince yılanlardı. Çok korkmadım fakat tedirgin oldum. Sonra fırlatıp attım. Birkaç taneydi. Sonrasını hatırlamıyorum.

07.04.2014 10:11:58

Harun Ç.

Ben rüyamda babamın berberinde bir yılan gördüm bir deliğe girip öbüründen çıkıyordu. O benden korkuyordu. Ben de onu kovalıyordum ama biraz korkuyordum. Lütfen biliyorsanız cevaplayın.

28.04.2014 10:39:58

Emrah

Hayırlı akşamlar. 25 yaşındayım hayatımda ilk defa bu kadar bir rüyadan etkilenip size danışmak istedim. Ben bir arabadayım. Yanımda büyük, kalın, uzun bir yılan yarı kısmı ayakta. Bir arkasında küçük yavru yılan gördüm. yanımdan hızlı bir şekilde geçtiler ve geçerken bana zehir atmışlar yılanlar geçtikten sonra ense ve omuzumda aşırı bir acı ve kızarıklık oldu etrafımdaki görenler çok şaşırdı. Hemen arabaya binip hastaneye giderken uyandım. Fakat ilginç olan uyandığımda ensemde ve omuzlarımda gerçekten bir acıyla uyandım. Bir cevap atarsanız çok sevinirim. Teşekkürler...

28.04.2014 23:12:09

Hacer

Ben rüyamda etrafımda bir sürü yılanın olduğunu gördüm. Özellikle bazıları çok büyüktü. Daha sonra amcamlar, babamlar, kardeşim bu yılanları yakalayıp pişirip yediler. Ben korktuğum için yemedim. Kendime başka bir şey pişirmiştim. Çok değişik bir rüyaydı. Yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

03.05.2014 12:24:20

Özge

Rüyamda çeşme ağzında yosunlar gördüm su da az akıyordu. Yorumlar mısınız?

05.05.2014 11:10:20

Laren Y.

Merhaba, herkese selam. Rahatsızlık için önceden özür dilerim ama gördüğüm rüya her gün beni rahatsız ediyor. Ben hamileyim ve kendimden asili olmadan bu durumdan etkilenmemi istemiyorum. Sürekli rüyamda yılanlar görüyorum. Doğru ki korkuyorum ama her defasında da öldürüyorum. Bir düşmanım olduğunu zannetmiyorum ama beni en çok rahatsız eden benim bos rüya görmemem. Mutlaka bana bir şeyler anlatılmaya çalışılıyor fakat ben çözemiyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Önceden teşekkürler.

06.05.2014 17:02:14

Emine

Rüyamda köyümüzdeki bağlarımız yemyeşil suyla dolmuştu, içinde o kadar büyük bir yılan vardı ki çok korktum. Anneme gösterdim sonra yılanın sahibi geldi kucağına aldı. Biz pek yaklaşamıyorduk ama abim hiç korkmuyor hatta yılanı dürtükleyip duruyor. Ben “Yapma” diyorum. O hala gülüp devam ediyordu. Yorumlar mısınız?

13.05.2014 16:00:47

Nurdan

Rüyamda kalın, siyah yeşil bir yılan camdan odama giriyordu. Arkadaşlarım yılana saldırıyordu. Onlar yorulunca ben geçtim. Elimde bıçak vardı, yılanı öldürmeye çalıştım. Her kafasını uzatışında boğazına bıçağı sapladım fakat hiç etki yaratmadı. Ensesinden öldürülmesi gerekiyordu bu sonradan aklıma geldi. Elime yakın bir yerde bildiğimiz örgü şişlerinden vardı ensesine batırmaya çalıştım ama denk gelmedi. En sonunda pes ettim ve “Öldüreceksen öldür” dedim. O da o anda sözlüme dönüştü. Daha sonra bir yere gitmişim ve balkon gibi bir yerdeyim 1 metre altında da küçük bir mezar var ama bildiğimiz taştan kum falan yok. Yanımda kız bir bebek var ve birde kadın. Bebeği aşağı yuvarlıyoruz, mezarın içine bakıyoruz. Kefen gibi bir şey de ama kefen değil sonra üzerine kum dökmeye çalışıyoruz. Bebek ağlıyor ve kumlar dökülüyor. Tekrarlıyoruz bu olayı birkaç defa ama başaramıyoruz. Sonra uyandım. Anlamlarına baktım ama bulamadım. Bir cevap yazarsanız sevinirim. Çok merak ediyorum.

20.05.2014 00:49:36

Leyla A.

Rüyada kedinin kovalaması.

23.05.2014 12:57:38

Serap

Rüyamda kendi evimde öncelikle küçük, siyah yılan gördüm ve sonra büyük, iri ve uzun turuncu bir yılan gördüm. Bu turuncu yılan ablamı kovalıyordu ve sonra yılanın kafasını büyük taşla ezmeye başladım sonra poşete attım. Bunun ne anlama geldiğini bulamadım.

25.05.2014 06:40:31

Nurcan

Rüyamda bir tarladayım hiç tanımadığım birisiyle. Tarlada ev var ama oraya gitmeye korkuyorum. Yılan kabuklarını görüyorum orada bir sürü yılan varmış. Sonra canlı bir yılan görüyorum fakat bir türlü orayı geçemiyorum.

26.05.2014 11:08:30

Gülnihal

İnce, orta boyda bir yılan etrafımda deli gibi dönüyor kimse fark etmiyor. Sonra anlaşılıyor ki yılanın ağzının içinde akrep var, onu yemek istemiş ancak akrep onu sokarak öldürmüş ve sonuçta ayağımın ucunda buz kesmiş şekilde yatıyor. Teşekkürler şimdiden.

31.05.2014 11:43:22

YUSEF 50

Rüyamda büyük bir yılanın benimle konuş bir vaziyete yani bir nevi insana dönüştüğünü gördüm. Yılan iken ondan korkuyordum konuştuğunda bana neden korktuğumu sordu. Birde diğer hayvanlar da yardımcı oluyordu. Hayvanat bahçesi gibi bir yerde hayvanların ne olduğunu hatırlamıyorum ama kafes içindelerdi. Bana zarar vermeye çalıştılar engel oldu bir tanesi, o da insana döner gibi oldu konuştu ve tekrar hayvana döndü. Birde bunların öncesinde yılan olarak bir kabın içerisinde idi, onu tutmaya çalışanları ısırdı. Sitede yazan rüya tabirlerini okudum fakat hangisine yorumlayacağımı bilemedim. Siz yardımcı olursanız sevinirim.

07.06.2014 06:58:10

Merve E.

Rüyada yılanı bıçaklayıpta onun sonradan ortadan kaybolduğunu görmek nasıl bir yorumdur?

10.06.2014 11:37:14

Meral

Evdeymişim yanımda ailemden bazı kişilerde var. Siyah uzun bir yılan dolaşıyor evin içi de su dolu. Yılan suyun içinde bir kayboluyor, bir görünüyor. O kadar çok korkuyorum ki onu öldürmek için ailemden yardım istiyorum ama öldüremiyoruz. Sonra yüksek bir çıkıyor o sırada sıkışıyor ve acayip sesler çıkartıyor. Öldüremeden uykudan kalkıyorum.

12.06.2014 09:25:38

Hasan

Merhaba, ben rüyamda uzun bir yılan gördüm. Yılan bana yaklaştığı zaman onu öptüm. Bana zarar vermeden evime kadar geldi. Korktuğum zaman yılan yanıma yaklaşıp yılanı öpüyordum... Bunu biraz yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

13.06.2014 10:08:22

İbrahim K.

Rüyamda sonra daha ufak yılanla boğuştum ama beni ısırdı. Bana bir şey olmadı. Sonra daha büyük yılan geldi, onu da öldürdüm parçalara ayırdım. Sizden bu rüyayım yorumunu istiyorum. Saygılarımla.

16.06.2014 14:40:39

Hatice

Ben rüyamda bizim eve bir yılanın girdiğini ve bu yılan o kadar kalın ki. Sarı renkli üzerinde benek gibi şeyler var, karışık ama yılan kalın olmasına rağmen çok kısa. Ve bu yılan benim kardeşimi ısırdı sonra kardeşim bağırmaya başladı. Yılan kardeşim bağırdıkça daha fazla saldırmaya başladı. Ben kardeşimi korumaya çalışıp yılana vurmaya falan çalışıyordum. O sırada annemleri de çağırmak istedim ama sesim çıkmadı, çağıramadım. Zaten tam o sırada da uyandım ama çok kötü bir rüyaydı. Lütfen yorumlar mısınız? Hala çok korkuyorum...

18.06.2014 15:07:55

Kerem

Merhaba, sitenizi çok geziyorum ama ilk kez bir rüyamı anlatma gereği duydum oğlum ve yeğenim olduğu için. Evde çocuklar ile oynarken zehirli 2 adet yılan tıslama sesleri ile çocuklara bakıyor, bizimkiler yılanları tutuyor, yılan tam sokacak iken ben yılanların başını yakalıyorum. Ve “Çocuklar bu yılanlar zehirli ve yılanlar sadece başından tutulur gövdesinden tutmayın” diyorum ve yılanları başından tutturup bunları eline veriyorum oynasınlar diye. Daha sonra tekrar yılanı ben alıyorum, bu sefer başını fazla sıktığım için başı eziliyor. Ben de yılanları yere atıyorum, bu sırada somya tarz yatağın altına kaçıyorlar. Arıyorum, en sonunda nasılsa çıkarlar deyip uzaktan ara ara bakıyorum. Tam yine kontrol ederken yılanın biri çıkıyor, halı üzerinde ayaklı bir şekilde kertenkele gibi ilerliyor ve ezerek öldürüyorum. Diğer yılanı beklerken uykumdan uyandım. Değerli yorumunuzu paylaşırsanız çok memnun olurum. Zira 7 yaşındaki oğlum ve yeğenimi de gördüğüm için yorumunuza ihtiyaç duydum. Hoşça kalın.

19.06.2014 11:10:28

Mustafa Ö.

Selamünaleyküm. Ben rüyamda her yerde dolaşan yılan gördüm. Nereye kaçsam ordaydılar. Suda geziniyorlardı yani nereye gitsem oraya geliyorlardı.

23.06.2014 01:03:04

Duygu

Rüyamda yılanı belinden tutup elimle sımsıkı tuttum ölmesi için sonra poşete koyup poşetin ağzını bağladığımı gördüm. Ne anlama geliyor acaba?

25.06.2014 14:13:21

Cem

Rüyamda küçük yılanları toplayıp poşete koyuyordum. Bu ne anlama geliyor açıklama yapabilir misiz?

05.07.2014 11:41:40

Gönül D.

Rüyamda evimin balkonuna çıkan cam kapının üstüne yapışmış yılana benzeyen bir kertenkele vardı. Ben yılan zannettim üstüne vurup öldürmüşüm. Sonra gerçekten yılan gördüm yosun rengindeydi ona vurmadım. Sonra ağzı büyük kobra türlü bir yılan gördüm ağzını açmıştı sonra tekrar kapadı ağzını kapadığında ise annem yılanın ağzına yumruk attı. Ben rüyamda uyandım ve birine gittim dedim “Ben rüyamda yılanlar gördüm” rüyamın hepsini anlattım ve karşıma prodüksiyon gibi bir şeyin üstünde “Vurulma ihtimalin var, düşmanın var. İyi bir haber alacaksın” yazıyordu ve sonra da uyandım. Çok garip bir rüyaydı rüya içinde rüya gördüm. Yorumlarsanız sevinirim.

07.07.2014 16:08:46

Ümmiye T.

Ölmüş bir insanı yanında yılan görmek.

09.07.2014 09:34:46

Derya

Ben çok şükür rüyalarımda hiç kötü rüya görmezdim ama bu zamanlar da görmeye başladım. Rüyamda ablam odada oturmuş elinde yılanla oynuyor. Yılandan ben korkmam ablam çok korkar rüya işte. Sonra ben ondan yılanı alırken yılan elimi sokuyor. Ben onu öldürmek istiyorum ama acıdığımdan sadece vuruyorum ve pişman oluyorum. Yılan düşmana delalet edermiş o zaman ablam yüzde yüz düşmanımdır ama inşallah yanılıyorumdur.

09.07.2014 11:50:14

Gönül

Ben rüyamda bir ormanlık alanda top oynuyordum. Topum ileriye doğru kaçtı. Bense onu almaya gittiğimde ufacık mini minnacık bir yılan gördüm, bu yılan çok az hareket etti ve ben öyle anladım yılan olduğunu ve çok korktum. Rüyada ufak çok az hareket eden iki yılan görmek ve ondan korkmak nedir? Yorumlarsanız çok sevinirim.

11.07.2014 17:38:50

Melis

Rüyanda sevdiğin çocuğu görmek ne anlama geliyor ama o senden nefret ediyor.

17.07.2014 14:37:05

Sibel

Ben sıkıntılı günler geçiriyorum ama bugün rüyamda halamın evinde yılan görüyorum öldürmeye çalışıyorum ama evden çıkıp gidiyor ve yılan siyahtı. Ne anlama geliyor?

23.08.2014 14:42:25

Tolga

İstihare rüyasına yatmıştım ve rüyamda bir odada insanlarla otururken biri kahverengi ve diğeri turuncu iki yılan çıkageldi. Ben eğer odadan çıkarsam onları da arkamdan dışarıya çıkartabilirim diye düşünerek odadan çıktım ve yalnızca kahverengi olan peşimden geldi. Bu rüya ne anlama gelir rüyam hayırlı mı, değil mi? Cevap yazarsanız çok önemli ve acil.

08.09.2014 00:08:41

Yildiz

Rüyamda yolda yürürken iki bayana bakıyorum dilencilik yapmak istiyorlar ve onların konuşmasına şahit oluyorum. Bir anda sağ bacağıma bir şeyin hızla çarptığını ve yapıştığını hissediyorum eğilip bir bakıyorum, canım yanmıyor ama korkuyorum ve yanımdaki iki üç erkekten yardım istiyorum. Siyah ve gri renginde bir yılan yapışmıştı bana. Hayırdır İnşallah.

10.09.2014 13:59:36

Aykur

Kızım birkaç günlüğüne erkek arkadaşının kedisini eve getirdi. Rüyasında o kedinin ağzından yılan çıktığını görmüş. Çok korkup kediyi geri verdi. Bu rüyanın anlamı nedir?

12.09.2014 01:11:47

TuGbAAA

Çok garip Aykur'cuğum hiç böyle bir şey duymadım.

23.09.2014 16:29:21

Tuugbaa

Hımm hepsini okumadım üşendim :DD

23.09.2014 16:01:57

Gülden

Rüyamda evde şeffaf ve beyaz çıngıraklı bir yılan koluma sarılmış halde beni ısırdı. Ben de onu kuyruğundan tutup sallayarak fırlatıp attım. Yorumlarsanız çok sevinirim.

29.09.2014 11:34:38


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook